|
|
|
| gwen do cyryla | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:40 | |
| więc gwen czuła się rozdarta, ponieważ: najpierw rzygała cały ranek potem nie poszła do kościoła ;< kupiła test ciążowy iiii, postanowiła zadzownić do cyryla, w związku ze sprawą tego testu, cnie. chwyciła więc za lanserską komórę i wybrała jego numer gdzieś w kontaktach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:44 | |
| cyryl zmywał właśnie naczynia, bo kiedyś trzeba, a zmywarki chłopak jeszcze sobie nie kupił, niestety. co więcej, musiał okrzyczeć swoją siostrę kreolkę (pozdro dla mnie!), że przyjechała bez zapowiedzi. no ale. telefon miał tradycyjnie w kieszeni w dżinsach, tej z przodu, więc szybko go dorwał i odebrał. - taaaaaaa? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:46 | |
| - hm, cyryl? - upewniła się zrozpaczonym dość głosem i jeszcze raz nerwowo spojrzała na głupi test, który obracała w trzęsących się palcach. - mam ci coś do powiedzenia, właściwie to... jezuuuu - smarknęła, ale nie żeby obleśnie xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:50 | |
| - zostawiłaś u mnie stanik, huh? - spytał, drapiąc się umytym widelcem po czole. - wal śmiało, gwen. - nie byłby taki pogodny, gdyby wiedział o co chodzi :c. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:53 | |
| - jestem w ciąży - walnęła więc śmiało, śmielej niż nawet sama chciała i na wszelki wypadek oddaliła słuchawkę od ucha, jakby cyryl miał dostać padaczki czy coś. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:55 | |
| - co mówiłaś? chyba nie dosłyszałem. - miał nadzieję, że TO, co słyszał, to był jakiś wyrywek z mody na sukces, czy innego serialiku. w każdym razie, mimo to miał stresa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 14:56 | |
| - jestem. w. ciąży. - powtórzyła, wyraźniej i opadła na krzesło, wzdychając cicho. - z tobą, hmmm. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 15:02 | |
| - jak to? - spytał i aż zrzucił sobie patelnię na stopę, przez co mruknął pod nosem coś nieprzyjemnego. - to znaczy.. na pewno ze mną, tak? - tak, tak. nie chciał zabrzmieć tak, jakby posądzał ją o puszczanie się na prawo i lewo, serioooo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 15:05 | |
| - na pewno, cyryl, byłeś moim pierwszym partnerem od roku - powiedziała. czuła, że wzdłuż pleców ścieka jej stróżka potu, tak się denerwowała. ponownie sprawdziła, czy test jest pozytywny, mając nadzieję, że jednak nie, ale był ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 15:07 | |
| - aha, to zajebiście - powiedział, pocierając dłonią o swoje czoło, zamykając oczy. tak, tak, to pewnie tylko sen.. pewnie zaraz się obudzi w swoim łóżku, z poduszką gdzieś w okolicach stóp. - zajebiście - powtórzył. no cóż, nie mógł się zdobyć na nic elokwentnego. zresztą, nie dziwię mu się. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 15:09 | |
| - huh, nie oczekuję od ciebie niczego - mruknęła, trochę, a nawet bardzo wręcz, wbrew sobie i wpakowała sobie do ust pół tabliczki czekolady na uspokojenie, ale i tak nie podziałało. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 15:21 | |
| - mam nadzieję - mruknął, bo to wszystko dla niego było doprawdy zbyt trudne, nie chciał wyjść na chuja, ale chyba mu nie wyszło.. zwłaszcza, że się rozłączył, sory ;x. i poszedł zapalić na balkon. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gwen do cyryla Czw 22 Maj - 15:23 | |
| odrzuciła komórkę dość swobodnym ruchem, sori, właściwie to rzuciła nią w ścianę i się rozpłakała. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: gwen do cyryla | |
| |
| | | | gwen do cyryla | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|