Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

gwen do cyryla

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:40

więc gwen czuła się rozdarta, ponieważ:
najpierw rzygała cały ranek
potem nie poszła do kościoła ;<
kupiła test ciążowy
iiii, postanowiła zadzownić do cyryla, w związku ze sprawą tego testu, cnie. chwyciła więc za lanserską komórę i wybrała jego numer gdzieś w kontaktach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:44

cyryl zmywał właśnie naczynia, bo kiedyś trzeba, a zmywarki chłopak jeszcze sobie nie kupił, niestety. co więcej, musiał okrzyczeć swoją siostrę kreolkę (pozdro dla mnie!), że przyjechała bez zapowiedzi.
no ale. telefon miał tradycyjnie w kieszeni w dżinsach, tej z przodu, więc szybko go dorwał i odebrał.
- taaaaaaa?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:46

- hm, cyryl? - upewniła się zrozpaczonym dość głosem i jeszcze raz nerwowo spojrzała na głupi test, który obracała w trzęsących się palcach. - mam ci coś do powiedzenia, właściwie to... jezuuuu - smarknęła, ale nie żeby obleśnie xd.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:50

- zostawiłaś u mnie stanik, huh? - spytał, drapiąc się umytym widelcem po czole. - wal śmiało, gwen. - nie byłby taki pogodny, gdyby wiedział o co chodzi :c.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:53

- jestem w ciąży - walnęła więc śmiało, śmielej niż nawet sama chciała i na wszelki wypadek oddaliła słuchawkę od ucha, jakby cyryl miał dostać padaczki czy coś.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:55

- co mówiłaś? chyba nie dosłyszałem. - miał nadzieję, że TO, co słyszał, to był jakiś wyrywek z mody na sukces, czy innego serialiku. w każdym razie, mimo to miał stresa.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 14:56

- jestem. w. ciąży. - powtórzyła, wyraźniej i opadła na krzesło, wzdychając cicho. - z tobą, hmmm.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:02

- jak to? - spytał i aż zrzucił sobie patelnię na stopę, przez co mruknął pod nosem coś nieprzyjemnego. - to znaczy.. na pewno ze mną, tak? - tak, tak. nie chciał zabrzmieć tak, jakby posądzał ją o puszczanie się na prawo i lewo, serioooo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:05

- na pewno, cyryl, byłeś moim pierwszym partnerem od roku - powiedziała. czuła, że wzdłuż pleców ścieka jej stróżka potu, tak się denerwowała. ponownie sprawdziła, czy test jest pozytywny, mając nadzieję, że jednak nie, ale był ;c
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:07

- aha, to zajebiście - powiedział, pocierając dłonią o swoje czoło, zamykając oczy. tak, tak, to pewnie tylko sen.. pewnie zaraz się obudzi w swoim łóżku, z poduszką gdzieś w okolicach stóp. - zajebiście - powtórzył. no cóż, nie mógł się zdobyć na nic elokwentnego. zresztą, nie dziwię mu się.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:09

- huh, nie oczekuję od ciebie niczego - mruknęła, trochę, a nawet bardzo wręcz, wbrew sobie i wpakowała sobie do ust pół tabliczki czekolady na uspokojenie, ale i tak nie podziałało.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:21

- mam nadzieję - mruknął, bo to wszystko dla niego było doprawdy zbyt trudne, nie chciał wyjść na chuja, ale chyba mu nie wyszło.. zwłaszcza, że się rozłączył, sory ;x. i poszedł zapalić na balkon.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitimeCzw 22 Maj - 15:23

odrzuciła komórkę dość swobodnym ruchem, sori, właściwie to rzuciła nią w ścianę i się rozpłakała.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

gwen do cyryla Empty
PisanieTemat: Re: gwen do cyryla   gwen do cyryla Icon_minitime

Powrót do góry Go down

gwen do cyryla
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» CYRYLA.
» gwen.