| sypialnia numero 1 | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 19:38 | |
| |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 21:43 | |
| Weszła przez drzwi i padła na łóżko. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 21:48 | |
| padł zaraz za nią i na nią, aczkolwiek jej nie zgniótł, zamiast tego zaczął obcałowywać jej szyję ;x |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 21:52 | |
| Ściągnęła z niego koszulę czy cuś i pocałowała go w ramię, a potem niżej | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 21:54 | |
| a on nadal nie doszedł, gdzie rozpina się jej sukienka, więc wymruczał jej na ucho, żeby mu pomogła |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 21:56 | |
| a zamek był z boku i sama go jakoś rozsunęła, po czym zsunęła z siebie sukienkę i zaczęła go obcałowywać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 21:58 | |
| zahaczył palcem o jej zapięcie od stanika, apotem zrobił magiczną sztuczkę i go rozpiął, całując jej duże i zmysuowe usta. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:02 | |
| jego usta też były zmysłowe o, rozszuneła jego rozporek i zszunęła spodnie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:03 | |
| odwdzięczył się tym samym, jednakże z jej koronkowymi majtkami, ładnymi, aż szkoda zdejmować żartuję ;x i swoje bokserki też zsunął, taki szybki seks, wszedł w niąąą |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:05 | |
| wbiła paznokcie w jego plecy i jęknęła | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:06 | |
| uśmiechnął się, bo zawsze się uśmiechał podczas yy stosunku nie lubię tego słowa i wtulił twarz w jej szyję, chyba nawet nieco przyspieszył, ale nie przejmujmy się tym specjalnie; |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:07 | |
| przyciągnęła go do sibie yyy bliże | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:08 | |
| i głębiej, jakkolwiek by to nie brzmiało ;x okej nie będę już tutaj brzydko opisywać, w każdym razie skończył w niej i opadł, ale obok niej i ciałemmmmmmmmmmm no raczej. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:12 | |
| leżała obok niego i....nie mam weny -było cudownie-powiedziała | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:15 | |
| -wiem - chociaż stać było go na więcej, ale jak wiemy na pierwszym wspólnym razie to nie bardzo fajnie jest, to znaczy ja nie wiem, ale w cosmo wiedzą iksde. schylił się i założył bokserki - hej, hilcia nie będzie miała nic przeciwko, jeżeli przenocuję? |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:16 | |
| -z tego co wiem to nie wiem-wzruszyła ramionami i założyła majtki, i zapięła stanik | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:21 | |
| |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: sypialnia numero 1 Czw 22 Maj - 22:22 | |
| Wzięła i ubrała sukienkę i pocałowała go w czoło i poszła na dół.
pa | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: sypialnia numero 1 | |
| |
|
| |
| sypialnia numero 1 | |
|