| Le Cab | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: Le Cab Sob 24 Maj - 0:42 | |
| ultra nowoczesny wystrój, muzyka niestety stety techno. bramkarze generalnie wpuszczają bardzo wyselekcjowaną ekipę wręcz elitarnych piękności w wydaniu zarówno męskim jak i żeńskim, więc jeżeli szukasz kogoś na jedną noc, kto nie będzie wyglądał jak roki balboa po trzech walkach jednazadrugą to tutaj możesz spełnić swoje marzenie! bardzo popularny klub swoją drogą.
1 2 | |
|
| |
Andrea ko-rek.
Liczba postów : 123 Age : 34 Skąd : Paryż Nastroj : orajtowy Związany/a z : Pstrągiem Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Le Cab Nie 8 Cze - 20:56 | |
| Po traumatycznych przeżyciach przeżytych w toalecie damskiej Andrea usiadła sobie spokojnie naaa sofie. Sączyła martini z oliweczką. Na nogach miała gladiatorki na koturniee, reszta nie wiem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Le Cab Pią 13 Cze - 23:02 | |
| Postanowiła tutaj się rozerwać. Przyszła tutaj i usiadła przy barze, zamówiła martini. I jak zwykle flirtowała z barmanem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Le Cab Pią 13 Cze - 23:07 | |
| Kiedy już wypiła to jedno martini wyszła stąd, i poszła w nieznanym kierunku. |
|
| |
maxime pijak
Liczba postów : 1407 Skąd : paris, jea. Twarz : reid kastyn Wiek postaci: : 18 Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 19:57 | |
| przyszli tutaj z willem, aby spełnić swój zakład. maxime od razu pociągnęła go za rękę w kierunku damskiej toalety, ażeby on jej się nigdzie nie wymknął. stanęła przed drzwiami do toalety opierając obie ręce na biodrach. | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:02 | |
| -to co? zakład, że wejdę?-uniósł brew. w zasadzie miał ochotę się napić, po tych wszystkich przeżyciach, ale trudno, przeżyje i bez wódki, tequili, danielsa, whisky, ouzo, martini, czegokolwiek. aż mu ślinka ciekła, ale ćśś. na widok maxime jego organizm zachowywał się podobnie. | |
|
| |
maxime pijak
Liczba postów : 1407 Skąd : paris, jea. Twarz : reid kastyn Wiek postaci: : 18 Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:04 | |
| - zakład. puściła mu oczko i otworzyła mu drzwi. spojrzała czy nie było kogoś, ale na szczęście, nie było. mieli wolną łazienkę. - zapraszam. i złapała go za rękę. | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:08 | |
| i weszli. no pewnie, chwilowo milczał, ale takie wyzwania miał już za sobą. nie raz i nie dwa przemierzał próg damskiej łazienki w tym właśnie celu. no, oczywiście jeśli oboje mieli na myśli ten sam cel. a tak,no nie? | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:11 | |
| taak. zaskoczyło ją trochę że on sobie wszedł ot tak. przyciągnęła go do siebie i zarzuciła swoje ręce na jego szyję. - hmmm, i co my teraz zrobimy ? wygrałeś, a to oznacza, że możesz zrobić ze mną co chcesz. uśmiechnęła się zawadiacko. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:15 | |
| -więc chyba wolałbym przegrać-roześmiał się cicho i wciągnął ją do kabiny, jak któryś tam do swojej hatki xddd. stare dobre wspomnienia. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:17 | |
| hatka xd ona uśmiechnęła się szelmowsko i oparła się plecami o ścianę. była dość zimna więc zachichotała. przyciągnęła willa do siebie i coś wyszeptała mu do ucha. - tak bardzo się mnie boisz ? zapytała oblizując swoje usta. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:19 | |
| -a wyglądam na przerażonego?-przyparł ją do owej ścianki i przeciągnął dłonią po jej szczupłej talii. no dobra, był napalony 24/24. a teraz jeszcze musiał odreagować. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:23 | |
| - nie za bardzo. uśmiechnęła się i pocałowała go bardzo namiętnie. przejechała palcami po jego torsie i zaczepiła w końcu o jego spodnie. spojrzała na jego zegarek, pocałowała go w szyję. - wiesz, zrobiło się późno. uśmiechnęła się przepraszająco. - muszę już iść, spotkamy się jutro ? zapytała się patrząc mu w oczy. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:26 | |
| -zastanowię się-rzekł, w zasadzie całkiem poważnie. a może tylko grał, cholera wie. nawet ja nie wiem.-ale zawsze możesz napisać,no wiesz. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:31 | |
| wzięła go za podbródek i powiedziała : - obiecuję, napiszę. i mam nadzieję że jednak się spotkamy. uśmiechnęła się, przejeżdżając ręką po jego wardze. ale leciutko. - świetnie się dzisiaj bawiłam wiesz ? lekko musnęła go w usta, nadal nie wychodząc z toalety. - mam nadzieję że to kiedyś powtórzymy. puściła mu oczko. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:43 | |
| -wiem-odparł. on też nie bawił się gorzej. przycisnąl ją jeszcze na moment do takiego blatu, w który wmonotwane są umywalki i pocałował. i zniknąl. zawsze miał ostatnie słowo. | |
|
| |
maxime pijak
| Temat: Re: Le Cab Nie 15 Cze - 20:45 | |
| ona oblizała tylko usta i zaraz po nim tez wyszła, pozostawiając za sobą tylko dźwięk stukających obcasów. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Le Cab | |
| |
|
| |
| Le Cab | |
|