Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

sala #28

Go down 
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

sala #28 Empty
PisanieTemat: sala #28   sala #28 Icon_minitimeSob 24 Maj - 1:16

po wypadkach, aha. dwa łóżka?
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Gość
Gość

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitimePią 13 Cze - 17:39

wpadł do sali, bo pani z recepcji powiedziała mu, że oto tutaj właśnie leży nanette, cały blady z nerwów. bo gdy tylko się dowiedział, że ktoś postrzelił nan, JEGO NAN, ogarnęły go zajebiste wyrzuty sumienia, za tę ich kłótnię. zrobił wbijando w każdym razie, podbiejąc do łóżka. zostawił walizkę przy drzwiach, bo przyjechał od razu z lotniska.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitimePią 13 Cze - 17:47

w szpitalu powinni go zabić za tę walizkę, sesesese.
w każdym razie, fajnie, że mogła ruszać tę pierdoloną ręką, która wciąż zajebiście bolała. jednak nan się już do tego częściowo przyzwyczaiła, chociaż była tak samo wkurwiona jak i przybita, że nie będzie mogła póki co tańczyć, ani nic! ale przerzucała strony woga paris tę ręką zdrową, kiedy stwierdziła, że ten znerwicowany borsuk, co wpadł do jej sali, to manolo.
- och - stwierdziła ;x
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitimePią 13 Cze - 17:50

- ja pierdole - powiedział tylko, narazie oczywiście. poza tym zabić, kto by kogo zabijał ten by zabijał, na pewno by nie zabijali manola -,--- ukucnął przy jej łóżku, wyjebał gazetę, bo prawdę mówiąc gówno go obchodziły jakieś patykowate modelki i złapał rękę nanette, tę zdrową, starając się nie połamać, albo coś w tym stylu. wziął głęboki oddech - nanette, przepraszam, nie powinienem był cię tutaj zostawiać, bo to kurwa wszystko moja wina.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitimePią 13 Cze - 17:53

- jezu - mruknęła, odchylając głowę do tyłu, pozwalając rozsypać się swoim włosom na poduszkę, ale zaraz się podniosła, na tyle, ile to było możliwe, czyli niespecjalnie. - nie możesz się, kurwa, obwiniać o wszystko, co mi się dzieje, okej, manolo? - poprosiła i lekko ścisnęła jego dłoń.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitimePią 13 Cze - 17:56

pokręcił głową. wcale go nie rozumiała. dla niego logiczne było, że jak by nie wyjechał, to nic by jej się nie stało, dlatego właśnie się obwiniał. w związku z tym nawet, opadł na brzegu łóżka i oświadczył jej, że był u rodziców, że jej rodziców i zgodzili się, by mieszkała z nim i wcale im nie zagroził tylko podał racjonalne powody, więc teraz decyzja nalezy do niej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitimePią 13 Cze - 17:58

zmarszczyła czoło, najpierw wydało jej się to trochę mało prawdopodobne, niespecjalnie pasujące do jej rodziców, ale zaraz to wszystko zaczęło nabierać kształtów.
- aha. to chyba tak będzie najlepiej, najbezpieczniej.. - stwierdziła, wzdychając. chciała jeszcze się zapytać, ile jeszcze będzie musiała uważać, chować się, ale uznała, że lepiej nie.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

sala #28 Empty
PisanieTemat: Re: sala #28   sala #28 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

sala #28
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» sala #12
» sala #13