Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

automat z napojami & słodyczami

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

automat z napojami & słodyczami Empty
PisanieTemat: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 24 Maj - 1:22

kawa 3 €
herbata naturalna yellow label 2 €
herbata cytrynowa instant 1 €
herbata malinowa instant 2 €
czekolada (z obfitą pianką!) 4 €
princessa 0,5 €

prince polo 0,5 €
criks 0,5 €
lion 1 €
mars 1 €
snickers 1 €
bounty 1 €
kitkat 1 €
fitness 1 €
3bit 1 €
twix 1 €
7 days cake bar 1 €

chocapic w sensie iż że rogalik 2 €
7 days 2 €

że zupka że w kubku amino 1 €
że zupka że knorr 1 €
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
Nicodem
oh haii
Nicodem

Liczba postów : 70
Związany/a z : no one, no one
Registration date : 09/06/2008

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:12

jezu zawsze chciałam to zrobić.

Wcisnąl wszystkie klawisze i wrzucił pięć ojro. Czekał co się stanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:16

- ej, ale najpierw wrzuca się pieniądze, potem się naciska - wyjaśniła mu sandra, czając się za automatem, zbierała drobne spod niego, miała do tego specjalną packę na muchy, ktora idealnie się nadawała do tego. uśmiechnęła się, wychylając do niego, klepiąc się packą po udzie, dzisiaj dorabiała jako pielęgniarka.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:18

- Hmm, więc może mi policzy moje pieniądze za następną kolejkę? - I znowu wcisnął klawisze, znowu wszystkie. I wypadł kubek, pusty. ;c - Co to za maszyna!
aha i tak mi się skojarzyło
bylem dzisiaj w szpitalu odwiedzic kogos
ide korytarzem, nagle wyskakuje jakis mlody z okraglym pudelkiem po tych foliowych kapciach i sie dzrze "pokebolu lec"
jak mnie nie jebnie w leb
a mlody "haha! zlapany!" Neutral
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:20

- hej, bo ja myślę, że oni ją uzupelniają rano, a teraz już nic nie ma. kpw? - podrapała się po nosie i powiedziała, że jak nikodem jest głodny, to ona może go zaprowadzić do bufetu, chociaż bufet w tym przypadku to za dużo powiedziane.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:29

- Nie trzeba, nie byłem głodny, robiłem badania do pracy magisterskiej. - Wyciągnął nawet aparat z torby, bo przekonałam się do chłopców z torbami, odkąd Igoreks powiedział mi, że chłopcy noszą torby, bo się mieści więcej alkoholu niż w takich babskich torebeczkach i że są lepsze w sensie, okej, więc wyciągnął z niej fajnego nikona takiego jak ma veronica mars i pstryknął kilka zdjęć, miał też w torbie laptopa, potem też wyciągnął notes i zapisał wnioski różówym długopisem z piórkami, a jak wszystko już schował to zdał się zauważyć dopiero co Sandrę, do której to się uśmiechnął i podał dłon jej też. - Nico.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:32

- piszesz prace o automatach ze słodyczami? - spytała, unosząc obie brwi, uścisnęła jego dłoń z gracją większą niż jaś fasola, nie miała klejących, on również nie! uśmiechnęła się więc. - sandra.
i wtedy zgasły światła, bo oglądałam ostatnio kawałek takiego starego filmu i tam zgasły w całyyyyym mieście.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:36

wyszedł z jej zdiwnego snu o zgaszonych światłach i podrapał się po szyi.
- Świetne imię. - Bo jej pani stara miała na imię Sandra, przecież to pies co nie. - Aha, i stosunku jakości towaru w owych do stosunku jakości w sklepach. Oryginalnie miało być to tak mi wpadło do głowy. Pracujesz tu jako ochroniarz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:38

- ahm, ochroniarz - przytaknęła i machnęła mu swoją nieszczęsną packą przed oczyma, zanim odłożyła ją na automat, gdzie te narzędzie znalazła. - ale nie ma tu dużo do roboty, ten szpital niedługo padnie! - albo będzie infekcja jak w filmie fufuufuf.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:42

-Masz paralizator? - wolał się upewnić.
Kiedyś był z Kaśką u Pietrzaków i kopnął go prąd, bo Kaśka mówiła "Sandra zapal światło"
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:44

- tak, w domu, w szufladzie. - nie nosiła takich rzeczy ze sobą, bo bala się, że zrobi komuś krzywdę, a bała się konsekwencji!
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:48

-Hmmm okej, porozmawiajmy o pogodzie - wyszczerzył się patrz aavatar i oparł o ścianę, wsunął ręce do kieszeni - Jest fajna pogoda.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:50

- to fakt, jednak chciałabym, żeby trochę popadało - wyznała mu, jedno oko, prawe, mrużąc, z rękoma w kieszeniach spodni. - lubię kałuże.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:55

-A masz zielone kalosze w kwiatki? - wyobraził sobie kalosze, zerknął nawet na jej zgrabne, bardzo, nogi odziane w cokolwiek, pewnie szerokie spodnie xd skoro ochroniarka.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 0:58

- niebieskie - poprawiła go z wyrzutem, wszyscy znali jej magiczne kalosze do tańca deszczu i deszczowych piosenek i całej reszty. - a ty masz? kaloszki, znaczy.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 1:04

- Nie mogłem znaleźć mojego rozmiaru - zasmucił się okropnie - Do której pracujesz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 1:05

- tak naprawdę - nachyliła sie w jego stronę, żeby nikt nie podsłuchał! - to tutaj nie pracuję, hihi.
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 1:10

- Nie można kłamać! - Odskoczyl aż wpadł na automat i uwaga, wylał się sok! Na podłogę! - Zwiewamy, xd!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeWto 10 Cze - 1:10

- !!!!!! - powiedziała i uciekła,papusie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:02

tomji, stał przed ałtomatem z lizakiem dla kejmi i paczką groszków czekoladowych, które miały być śniadaniem, bo chciało mu się jeść. wysłali ją do ginekologa, z pierwszego odziału, na który poszli, więc teraz się stresował bardziej niż bardzo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:07

powiedzmy, że poszła tam od razu, nie znam się na tym zbytnio w każdym razie siedziała w środku dosyć długo, wysłuchując wykładu ginekologa na temat odpowiedzialności i innych pierdół, zaraz po tym jak z uśmiechem na ustach oznajmił jej, że jest w ciąży. wyszła z gabinetu jakby właśnie zobaczyła martwego członka swojej rodziny, wiecie rozumiecie wcale nie było jej do śmiechu i była bledsza niż blada. nerwowo wyginała palce u rąk.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:10

już wiedział, że to ciąża, widząc kejmi, więc pierdolnął wszystko to co kupił do kosza na śmieci, łapiąc się za głowę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:14

-o kurwa - szepnęła, podchodząc do niego szybko i obejmując z całej siły przy okazji wpijając mu paznokcie w ramiona - jestem w ciąży tom.. jestem w pieprzonej ciąży - przycisnęła czoło do jego barku i nie bardzo wiedziała co ze sobą w tym momencie zrobić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:16

zakręciło mu się w głowie z tego wszystkiego, obejmując ją w talii i zaraz huh, poklepał ją po plecach. nie wiedział co ma powiedzieć, bo w ogóle nie chciał myśleć, że to może być jego dziecko, heloł miał dopiero dziewiętnaście lat.
- to jakiś żart, tak?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:19

gorączkowo zastanawiała się nad tym czy nie zna jakiegoś porządnego lekarza, który mógłby dokonać aborcji, o. musiała skupić się na maturze, nie na dziecku. poza tym ojciec by ja wydziedziczył gdyby się dowiedział. z tego stresu znowu się rozpłakała, mocząc jego rurzowe polo.
-nie. nie według tego cholernego lekarza, który z radosnym uśmiechem na pieprzonej twarzy mi to powiedział. tom.. - głośno przełknęła ślinę, jak na filmach conie - tom co teraz? - nie miała najmniejszego zamiaru go puszczać, bo na pewno jak to facet zaraz by wyszedł, skasował jej numer w telefonie i udawał, że nic między nimi nie było.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:22

podrapał się po głowie, bezradnie siadając na jednym z niebieskich, plastikowych krzesełek, które ktoś wspaniałomyślnie ustawił koło automatu ze słodyczami.
- to na pewno moje dziecko? - zapytał, zajebiście zachrypniętym głosem i łypnął groźnie na przechodzącą pielęgniarkę, pytając na chuj się patrzy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:28

natomiast kejmi spojrzała na pielęgniarkę przepraszająco, patrz zawsze wykrzesa z siebie odrobinę kultury wpojonej przez babcię, która wychowywała ją zamiast matki, która nie żyje. usiadła obok, podsuwając mu jakieś papiery, stwierdzające jego ojcostwo. oparła łokcie na kolanach i ukryła twarz w dłoniach. to chyba lekko ją przerastało.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:30

przeleciał te papiery wzrokiem, zaraz drąc je na kawałki i rozrzucając po całym korytarzu. wstał i ruszył do wyjścia.
- idziemy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitimeSob 14 Cze - 14:31

ruszyła za nim.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: automat z napojami & słodyczami   automat z napojami & słodyczami Icon_minitime

Powrót do góry Go down

automat z napojami & słodyczami
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: