| Chanel | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Eruina zakon(n)ik
Liczba postów : 67 Age : 35 Skąd : Paryż Registration date : 11/05/2008
| |
| |
Eruina zakon(n)ik
Liczba postów : 67 Age : 35 Skąd : Paryż Registration date : 11/05/2008
| Temat: Re: Chanel Wto 27 Maj - 13:07 | |
| Weszła do butiku. Znają ją tu jako "twarz" Chanel i dają zniżki. Uśmiechnęła się do obsługi. Szuka czegoś na imprezę 31 maja. Czegoś super. W końcu to u niej. Zniknęła między wieszakami. | |
|
| |
viviana ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : London. Hobby : kawa i papierosy. Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 18:59 | |
| Spojrzała na czarną, zwiewną sukienkę, szukała czegoś w czym mogłaby iść na rozpoczęcie nauki w liceum. Przecież trzeba pokazać się z jak najlepszej strony. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:01 | |
| Przyszła do Chanel, była już w wielu miejscach. W Sacre Coure, na boisku i w domu i tutaj jest teraz. Chciała sobie kupić jakieś buty. Zobaczyła jakąś dziewczynę, Podeszła do niej. -Cześć. Ładna co nie?-wskazała na sukienkę. | |
|
| |
viviana ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : London. Hobby : kawa i papierosy. Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:03 | |
| - Czy ja wiem. Na pewno znajdzie się coś ładniejszego - uśmiechnęła się do dziewczyny stojącej obok. - ostateczności ujdzie. A ty czego szukasz? | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:05 | |
| -Butów, jakiś sandałków, bo mi się wszystkie zniszczyły. Jest coraz cieplej i się przydadzą.-popatrzyła jeszcze raz na sukienkę. Była całkiem ładna.-Viki jestem.-przedstawiła się. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:13 | |
| - Ooo okej - odłożyła sukienkę na bok i podała dłoń brunetce. - Viviana, miło mi. Możemy iść na buty jeśli chcesz... bo chyba dziś nic nie znajdę. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:15 | |
| -O fajnie.-uśmiechnęła się.-Możemy iść. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:19 | |
| Ruszyły wąskimi alejkami butiku w poszukiwaniu odpowiednich butów dla Viki.
- Do jakiej szkoły chodzisz? - zapytała nagle Viviana. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:20 | |
| - Do liceum.-spojrzała na półki, nic nie widziała ciekawego. - A ty? - zapytała po chwili. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:21 | |
| - Wiesz... niedawno się tutaj przeprowadziłam i dopiero dziś wysłałam podanie do liceum - mruknęła pod nosem popatrując na różowe szpilki. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:26 | |
| -A skąd jesteś?-zobaczyła jakieś ładne sandałki. Podeszła bliżej i zaczęła szukać swojego numerka. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:28 | |
| - A do tej pory mieszkałam w Londynie... ale wiesz... tutaj jest tak bardziej elegancko - zaśmiała się pod nosem opierając się o półkę z botkami. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:30 | |
| - Naprawdę? Ja też jestem z Londynu. - udało jej się znaleźć 38 numer. Założyła sandał na nogę - Co o tym myślisz? | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:34 | |
| Viviana była dziś dość nieobecna.
- Co ja myślę? Nie no fajnie, przynajmniej znasz Londyn tak jak ja. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:36 | |
| - Ty żyjesz? Chodziło mi o buty. - Przyjrzała się bucikowi. Podobał jej się. - Chyba kupię te buty. | |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:45 | |
| - Aaa! Boże, przepraszam Cię. Jasne, kup, kup świetnie wyglądają na Twojej nodze. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:47 | |
| - A ty chcesz dzisiaj coś kupić? Bo jak nie to możemy gdzieś pójść. - zapakowała buty do pudełka. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:51 | |
| Weszła do sklepu. Potrzebowała koniecznie coś kupić na lato. Weszła między wieszaki. Uwielbiała robić ciuchowe zakupy! O witam - powiedziała na widok viviany i viki |
|
| |
viviana ko-rek.
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:52 | |
| - Wiesz... myślałam nad sukienką i jakimiś bucikami do tego, ale w sumie teraz nie wiem czy nie iść do gucciego. Jak myslisz? | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 19:55 | |
| -Możemy iść. Nie mam nic do robienia. Tylko pójdę do kasy - poszła do kasy i zakupiła buty.
/400 post. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Chanel Sro 4 Cze - 20:13 | |
| - Wiesz ja muszę już iść - pożegnała się z nia i poszła. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Chanel | |
| |
|
| |
| Chanel | |
|