Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Charliego i Marion

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeWto 27 Maj - 20:34

Ogromnych rozmiarów willa w antycznym stylu: kolumny, posągi, popiersia, rzeźby i płaskorzeźby. Oczywiście są też witryny z winem. Skąd Charlie ma na to kasę? W końcu jest milionerem i ma ksywkę Krezus.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 20:59

Przeszła przez ogród i weszła do domu. rzuciła torebkę na półkę i weszła do kuchni.
- O, już wróciłeś - zdziwiła się na widok brata
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:01

- No, wróciłem wcześniej. A ty co tak wcześnie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:02

- Bo mnie drań wystawił! Umówiłam się na 19, a tymczasem już 20 a ja siedzę sama. To się zmyłam
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:16

- Ech, nie martw się. Czasem trafia się na takich gości. Dla ciebie to nie pierwszy raz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:18

- A jak tam Katie? Przyjedzie na pogrzeb Eruiny? - tu Marion troschę się zasmuciła
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:20

- Przyjedzie. Aż z Londynu. Wie, że przyjaźniłem się z Eruiną od początku pobytu tutaj... - urwał zdanie. Trudny temat
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:20

- I pomyśleć tylko, że Eruina...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:22

Charlie spojrzał na pustą lampkę na wino stojącą na stole i odbijające się w niej refleksy światła - Nie mów o tym Marion. Mi też jest z tym ciężko.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeSob 14 Cze - 21:23

- OK, mogę nie mówić. Wstała i nalała wody do czajnika. Napiją się razem herbaty.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:24

Otworzył drzwi i weszli do mieszkania. Dopiero co wrócili z pogrzebu
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:28

Ona też weszła. Torebkę położyła na pólce.
-Może chodźmy do kuchni?Zjemy coś. Claire, jeszcze chyba nie jadłaś obiadu?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:28

- No, w sumie tak. Ale nie chcę sprawiać kłopotu...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:32

- Nie gadaj głupot - weszła do kuchni i rozejrzała się, co można zrobić na obiad. Wyjęła torebkę makaronu tortellini, pomidory i przyprawy - Charlie, obierz pomidory
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:36

Zrobił, co prosiła - Szkoda, że Katie już pojechała...
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:38

- Może i szkoda - zerknęła porozumiewawczo na Claire - Ale sentymenty to nie dla ciebie, no nie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:39

Roześmiał się. - No, masz rację
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:40

Szybko przygotowała makaron i usiadła z nimi przy kuchennym stole - No, Charlie, słuchaj kobiet!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:42

- Nie spieszy mi się do wariatkowa!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:44

Wybuchnęła śmiechem - Charlie, na radach Marion tak źle nie wyjdziesz
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:45

- Słyszysz, słyszysz - zapytała kpiąco
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimePon 16 Cze - 16:47

- Ech, tak to jest gadać z dwiema babami - spojrzała na sufit - No nie, Charlie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:22

Na ostatnią chwilę dopakowywał walizkę i zerkał na zegarek. Już późno, ale może zdąży na czas na lotnisko
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:24

A ona czesała się przed lustrem. - Mówię Ci Charlie, każą Ci płacić za nadbagaż. Możesz mieć tylko jedną walizkę na jedną osobę plus bagaż podręczny a Ty masz aż dwie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:27

- Marion, nie denerwuj mnie i pospiesz się. Jeszcze nie jesteś gotowa! - to mówiąc rzucił jej mordercze spojrzenie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:29

- A Ty to niby taki gotowy - uśmiechnęła się kpiąco
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:33

Z pewnym wysiłkiem zamknął walizkę - Bierz drugą i chodź
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:35

Wzięła walizę i wyszła do ogrodu. Poszła w kierunku garażu, otworzyła go, potem to samo zrobiła z samochodem, wsadziła walizy do bagażnika i usiadła na siedzeniu kierowcy - Wsiadaj
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:36

On również wsiadł - Musisz Ty prowadzić? Nie lubię tego
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:38

- Muszę. I wiem, że nie lubisz, bo masz w głowie stereotyp "baby za kierownicą". Radzę Ci dobrze, pozbądź się tego
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:40

- Jedź, nie gadaj
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitimeNie 22 Cze - 15:41

- Jak chcesz - i pojechali
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Charliego i Marion Empty
PisanieTemat: Re: Charliego i Marion   Charliego i Marion Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Charliego i Marion
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Marion