Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

paris plage

Go down 
+4
Ashley
Eruina
juliette
adm
8 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorWiadomość
Gość
Gość

paris plage - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeSob 17 Maj - 22:08

- no okej, to nawet dobrze się składa, bo ja też nie mam dziewczyny - uśmiechnął się do jej pachnących włosów i poprawiwszy ją na swoich kolankach. wsunął ciepłe dłonie pod jej, napisałam jego, spodnie z tyłu i głaskał ją właśnie po pośladku, mru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeSob 17 Maj - 22:19

przyssała się do jego szyi, właściwie miała zamiar zrobić mu malinkę, taki prezent, ale oderwała się od niego szybko. - o cholera! - poprawiła nerwowo włosy. - muszę iść koniecznie, jezu, tommy przepraszam! odezwiesz się? - schyliła się i pocałowała go fajnie bardzo, po czym uciekła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeSob 17 Maj - 22:21

- mh, tak - skinął głową już do powietrza.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:49

Przyszła sobie. Oparła sie o barierke i i spoglądała w dół.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17
Registration date : 06/05/2008

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:51

Również przyszła, chociaż nie wiedziała czy jej czasami w domu nie byóo, ale skoro była tutaj to raczej nie. Podeszła do Hilci i krzyknęła-cześśśććć!-do ucha jej krzytknęła tak, że Hilcia się przelękła no.
-Czy wiesz że u nas impreza w czwartek o dziewiernastej jest? Jesteś zaproszona!-krzyknęła ją w ucho
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:55

- Fajnie...Ale mnie niestety nie będzie...-powiedziała spuszczając głowę w dół.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:57

-Why not?-Zadziwiła się bardzo że Hilci nie będzie.
-Co będziesz robiła? Poznałaś chłopaka się wyprowadzasz czy masz jakiś inny problem?-spytała całkiem poważnie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:58

- Mam zamiar gdzies pojechać...-rzekła patrząc na nią.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 15:59

-Gdzie?Gadaj mi tu zaraz!-była troszke zła, ale to nic.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:02

- Nie wiem...Jeszcze nie mam pomysłów...-powiedziała...
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:10

-O matko! Jedzie gdzieś a nie wie gdzie. To jest po prostu dziwne! Pfff-zachichotała ze swej mądrości
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:11

Popatrzyła na nia potem znów w dół i z powrotem na nią.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:18

Patrzyła na nią i patrzyłą i nic mądrego nie wymyśliła więc czekała aż ona powie coś mądrzejszego niź by ona umiała.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:21

- Co u ciebie?-spytała po dłuższej chwili...
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:28

-Nic ciekawego, poza tym, że impreza jest u nas-powiedziała z wyrzutem-a ciebie nie będzie, a impreza ma być u NAS
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:30

- No dobrze postaram sie być...-rzekła, chociaż nie wiedziała czy wogole przybędzie./
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:35

-Aha dobra, ja musze iśc. Cześć-i poszła sobie
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 16:36

Ona tez poszła se no.
Powrót do góry Go down
Eruina
zakon(n)ik
Eruina

Female
Liczba postów : 67
Registration date : 11/05/2008

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 20 Maj - 18:24

Szła powoli. Wciąż była dosyc blada po pobycie w szpitalu. Położyła torbę plażową. Wyjęła czerwoną matę, rozłożyła i usiadła. Rozglądała się uważnie czy nie ma kogoś znajomego, albo nie daj Boże Jeana. Wtedy musiałaby się zmywac. Ale nie, ni było go. Niestety znajomych też nie. Wyjęła więc gazetę i zaczeła czytac.
Powrót do góry Go down
http://juliet-imaginary.mylog.pl
Vince
ko-rek.
Vince

Liczba postów : 106
Związany/a z : Argomeda i jej córeczka :**
Registration date : 02/06/2008

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 20:18

Przyszedł. Usiadł sobie na zielonej trawie i wpatrywał sie w niebo.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 20:57

Przyszła i usiadła gdzieś. Pogoda była nijaka, ale co z tego.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:03

Zobaczył fajną dziewczynę. Musiał do niej zagadać, bo szukał swojej ciotecznej sis.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:05

Rozejrzała się wokoło i zobaczyła jakiegoś chłopaka. Nie lubiła rozpoczynać znajomości. Chyba dlatego, że była nieśmiała. Więc tylko popatrzyła na niego i zapatzryła się w sowje zielone paznokcie.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:07

- Część. jestem Vince aty?- spytał i usiadł obok niej, majac nadzieje, że sie od niej czegkolwiek dowie.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:11

Popatrzyła na niego i zamrugała ślepkami - Viki - patrzyła na niego - Jestem Viki - odpowiedziała już bardziej pewna siebie.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:13

- Miło cię poznać. Mam do ciebie pytanie...- odparł po długiej chwili,b o też był troche nieśmiały no.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:16

-No, jakie? - zapytała, bo ciekawa była.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:17

- Znasz moze taką Hilary Duff?- spytał patrząc na nią wyczekująco.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:20

- Znam - powiedziała. Była trochę dumna z tego, że ją zna.
- A co? Stało jej się coś? - nie wiedziała o co chodzi, więc trochę się przestraszyła.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:22

- Nie...- odpowiedział smiejąc sie.
- Nie dawno dowiedziałem się, że mam przyrodnią siostrę i chciałem ja bardzo poznać... Dlatego wyjechałem z Los Angeles...- odparł.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:24

- Aha, a to znaczy, że Hilcia to twoja przyrodnia siostra? - zapytała. Trochę nie rozumiała, ale to nie szkodzi.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:25

- Tak... nie wiesz gdzie moge ją spodkać?- spytał.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:26

- Mieszkam z nią - powiedziała zwyczajnie. Tak prosto z mostu.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:29

- Super... A zastane ją w domu?- spytał ponownie.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:30

- A nie wiem. Tego to już trzeba się jej pytać.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:32

- Rozumiem...
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:37

- Wiesz ja musze chyba iść - uśmiechnęła się i podała wizytówkę - tam jest mój numer. Jest dość późno. - Wstała.
Powrót do góry Go down
Vince
ko-rek.
Vince

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:40

- Dobrze... No to dozobaczenia jeszcze kiedyś...- powiedział i pomachał jej ręka i poszedł so no.
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeWto 17 Cze - 21:42

Poszła sobie, a była zła, że jej numeru telefonu nie dał.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

Liczba postów : 119
Związany/a z : /
Registration date : 19/06/2008

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimeCzw 19 Cze - 23:53

szła po plaży wysypanej świeżo pijaskiem, bowiem wakacje idą, chociaż w paryżu chyba później i krótsze są, i cóż, generalnie się wkurwiała, co było zajęciem zupełnie absorbującym gdyby dodać kopanie co większych kamyczków przed siebie i tak dalej. no dobra, przed siebie nie, nie zrobiła nikomu krzywdy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:01

mamy wrzesień!!!!!!!!!!!!!!!! eddie również przemierzał plażę, z miną wściekłego dzika, okej wcale nie, był po prostu wkurzony, bo perin dziś wrzuciła jego białe polo do prania ciemnego, co znaczy, że zafarbowało. i przechodząc koło puk xd trącił ją ramieniem.
- sorry, huh - powiedział automastycznie, zatrzymując się.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:06

osry zapomniałam, ale u szanona ju z pamiętałam żeby ubrać go w trampki a nie na przykład w stringi z małpiej skórki!!!!! patrycja uprała białą koszulkę z czatrnymi spodniami i jest fioletowa
zacznę więc od tego że okropnie się przestraszywszy, w końcu ciemno, a edi ze swymi blond włosami i białą koszulką w jakiś dziwny i groteskowy sposób przypominał jej ducha w tym ułamku sekundy, kiedy nabrała głebokiego oddechu i chciała zacząć krzyczeć. gdyy jednakże uświadomiła sobie, że to jednak nie jest serial czy boisz się ciemności, przystanęła i zamaszyście odgarnęła włosy z czoła.
i skoro już nabrała sporo powietrza to trzeba je jakoś wykorzystać,
-uważaj sobie, dupku, mam w kieszeni nóż sprężynowy i mogłam przebić ci tętnicę udową!
wcale nie nosiła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:10

zaśmiał się, ale nie perliście, raczej krztusząco, to pewnie od fajek, obserwując ją z góry, ale nie z wyższością, bo eddie nie należał do takich osób. okej, patrzył z wyższością na perinę, wszyscy wiemy czego.
- czyli co, mam się bać? - zapytał, rozbawiony jej 'atakiem' na jego życie - jestem eddie.
nie mówił, że edward, bo zawsze uważał, że to najbardziej obcichowe imię jakie rodzice mogli mu dać.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:10

hermafrodyta!!!!!!!!!1
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:13

zaśmiał się, ale nie perliście, raczej krztusząco, to pewnie od fajek, obserwując ją z góry, ale nie z wyższością, bo eddie nie należał do takich osób. okej, patrzył z wyższością na perinę, wszyscy wiemy czego.
- czyli co, mam się bać? - zapytał, rozbawiony jej 'atakiem' na jego życie - jestem eddie.
nie mówił, że edward, bo zawsze uważał, że to najbardziej obcichowe imię jakie rodzice mogli mu dać.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:19

edward cullen :sercenimmdwaowoceiwitaminyznowuserce: !!!
prychnęła z wielką wyższością, skoro on nie wyznaje, to chociaż ona sobie trochę pofolguje. włosy, które przed chwilą odgarnęła znów opadły jej mniej więcej przecinając czoło i pół oka, ale już nie zwracała na to uwagi, skoro miała ciekawszy cel.
cel, głupie określenie.
-hm, nie wiem, nigdy nikt nie przeciął mi tętnicy udowej. boisz się bólu? - zapytała.
pomyślała, że byłoby fajnie.
zawsze bała się psycholiiiii, no sory, wieszających się za skórę na agrafkach pod sufitem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:23

edwart cullen kot
musiał udawać twardziela, jak na faceta przystało, ale zawsze udawał, bał się nawet szczepionki. nigdy jednak po sobie nie dawał poznać.
- nie, nie boję się. powiedz mi jak masz na imię, ja się przedstawiłem - powiedział prosząco. odwrócił się, rozglądając dookoła i przyniósł sobie leżak, pytając czy ona też chce Cool
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:30

mruknęła że nie trzeba i oparła się o barierkę mniej więcej metr od niego, tyłkiem się oparła, dodam, będąc do niego przodem i wyżej będąc też skoro przypuszczam iżże usiadł na owym leżaczku, zauważyła więc z tej ooooooooogromnej odległości że edi nie ma łupieżu i że ma długie rzęsy, jak u krowy xd albo u kaśki. łotewer, skrzyżowała ale nie dłonie tylko nogi, a dłonie oparła o tą barierkę z dwóch stron, usiłując sobie przypomnieć, o czym mówili. to przez ten wiatr ze skandynawii, seriusli. nawet wyrwało jej się jakieś 'aha!' chociaż miała tego ne mówić, ale tak to jest jak wychowujesz się w patologii jaką jest szkoła dla dziewcząt.
-ee, mam głupie imię, puk. - nie uśmiechnęła się, ale chyba przekrzywiła głowę, w stronę nie tę co trzeba bo znowu miała kudły na twarzy. chciała zapytać "a ty?" ale skoro już mówił. takie przyzwyczajenie. - nie zimno ci? - uniosła brew, widząc jego koszulę/koszulkę/bluzęł?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:34

koszulkę. wyszedł tylko w koszulce, przez perinę, bo się pokłócili. szczerze nienawidził siostry i puk w tym momencie też, bo my przypomniała, że jest zimno, a już prawie zapomniał, bo wczuwał się w wąchanie jej zapachu. westchnął ciężko i boleśnie, krzyżując ręce na piersiach, myślał o tym, by włożyć je w koszulkę, jak kiedyś, kiedy był mały, ale się rozmyślił, bo puk miała ładne nogi. starał się nie śmiać, bo puk, to jak 'pukpuk', więc nie komentował tego, tylko poprawił się na leżaczku.
- gdzie tam! ładne - powiedział, siląc się na przekonujący ton głosu, zaraz zmieniając temat - zimno mi. i nie mam gdzie spać. siostra wyrzuciła mnie z domu.
to taka alzuja, że może go przygarnąć, bo on taki biedny i te sprawy, ale tego oczywiście nie powiedział, całą jego uwagę pochłaniała teraz sama puk!
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitimePią 20 Cze - 0:41

-to chyba źle. co zrobiłeś? - zainteresowała się zupełnie, prawdopodnie wyrażając to w jakiś nieznany mi sposób. zawsze wolałam mowę kwiatów od mowy ciała. dla dodania nieco dramatyzmu dodam, że wcale nie miała zamiaru go zapraszać na noc, w każdym razie może jeszcze nie teraz, zastanowiła się czy faceci w polo lakostę nie mają kasy na pęsjonat pod rurzą.
podziwiasz mój podpis?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: paris plage   paris plage - Page 3 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

paris plage
Powrót do góry 
Strona 3 z 4Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» paris plage