Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

nathan do emili ;c

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:41

więc tak, powiedzmy, że nathan kupił sobie nową komórkę, jakiegoś sony eriksonacza i po przemyśleniu sprawy zadzwonił do emili. wcale nie dlatego, że czuł się samotny, choć może i pośrednio taaak, ale nieważne.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:42

a ona własnie wyszła od kosmetyczki i odebrała, słodko.
- taaaaaaaak?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:45

- hm, hej emili - powiediał oschle. - chciałbym z tobą pogadać, no wiesz, o tym, co się wydarzyłooo... - zaczął niepewnie, nie wiedział, czy ona jeszcze pamięta, co tak w ogóle się stało!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:46

- och, cześć. jak tam ta twoja? - zapytała, nie pamiętając dokładnie imienia michelle - nie wyglądała na uszczęśliwioną.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:49

- odeszła - odpowiedział z gulą w gardle, na myśl o miszęl aż kręciło mu się w głowie. - w dodatku dowiedziałem się, że była w ciąży... ze mną, a to akurat nie najlepsza wiadomosć.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:50

- w ciąży? na pewno sobie to wymyśliła, tylko chce twoich pieniędzy, albo ciebie, no wieeeesz - pewnie nie wiedział, ale emilie paląc papierosa, stwierdziła, że nie lubi michelle i może sobie po niej pojeździć </3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:57

zignorował ją, choć miał ochotę jej dojebać, bo ostatnie czego potrzebował, to wyżywania się na miszęl ;c. boże, oni są tacy skrzywdzeniiiii.
- chciałem ci tylko powiedzieć, że hm, z nami, no wiesz, z tobą i ze mną, a nie ze mną i z miszęl... no więc z nami koniec, to było chyba niepotrzebne, cały ten seks.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 15:59

- z tobą i miszęl, też skończone z tego co mówiłeś, hm - zmarszczyła nieco brwi, ale miała całkiem pogodny głos, może trochę drwiący? - jeszcze powiedz mi, że cię do tego zmusiłamm.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:01

- nie, emili - wywrócił oczyma na lewą stronę, żaaaart. - po prostu nie chcę się już z tobą spotykać i to tyle.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:02

- to jeszcze nie koniec, nathan, bo wbrew temu co sobie myślisz, nie jestem tylko zwykłą suką - poinformowała go rzeczowo, raczej.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:04

chciał powiedzieć coś w stylu "jak to nie?" ale powstrzyam się resztkami siły woli.
- coś sugerujesz? - zapytał zmęczonym tonem głosu.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:06

- sugeruję to, że nie dziwię się twojej lasce, że cię zostawiła. to totalnie kretyńskie, no wiesz, masz dziewczynę, pieprzysz się z inną, a potem zapraszasz ją jeszcze do waszego domu - warknęła, dobitnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:08

- ja pierdolę - powiedział aż, choć nathan z reguły nie przeklinał. - o przepraszam, sama się wprosiłaś! - mruknął. - poza tym to totalnie chamskie z twojej strony, że się do mnie przystawiałaś i wyciągałaś takie inicjatywy, a teraz zwalasz na mnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:10

- weź sobie nagraj to co mówisz i posłuchaj, to sam się postukasz w czoło, rajt? w każdym razie jeszcze kiedyś się zobaczymy, cześć - powiedziała wyniośle i nawet się rozłączyła.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitimePią 30 Maj - 16:12

a on odetchnął głęboko, ogólnie to czuję się, jakbym grała w jakimś filmie w jedynce, kiedy to piszę! chciał się jej jeszcze może zapytać, co ma na myśli, mówiąc kiedyś, ale skoro się rozłączyła, to nie miał zamiaru dzwonić ponownie, więc tylko wrzucił komórkę do kieszeni swoich doprawdy seksownych rurek. ;cc
Powrót do góry Go down
Sponsored content

nathan do emili ;c Empty
PisanieTemat: Re: nathan do emili ;c   nathan do emili ;c Icon_minitime

Powrót do góry Go down

nathan do emili ;c
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Nathan
» nathan