| pamparampa. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: pamparampa. Nie 1 Cze - 0:01 | |
| |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 2:13 | |
| lit lounge. jutro. czuj się zaproszona! całuję, est |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 22:28 | |
| tataramtam. jutro przyjdź na lodziki do ciociuni esti. a tak serio to będzie chyba czarli też z szant. będziesz? całuski! xoxo |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 23:16 | |
| potrzebujesz wsparcia w pisaniu zadania czy całkowicie to olałaś? buzi,em. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 23:24 | |
| niezle to wymyslilas. ja sobie bede radzic sam przez miesiac,bo wyprobuje normalnego zycia. uwaga,padniesz,bede mieszkal w internacie! mysle,ze bedzie fun. boli owszem,stopiowo przechodzi. biedactwo! m. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 23:33 | |
| ja też,dlatego pomyslalem,ze nie bede sobie tylko wyobrazal,a sprobuje. takie nowe widzimisie nadzianego dziecka i tyle. zalatwilem na miesiac,bede musial pogadac z dyrciem. oczywiscie bedziesz pierwsza osoba,ktora zaprosze. trzeba wytestowac lozko. i wanne.
buzimarkis.
--------
ej cin wogle wpadłam na ajdije czemu nie nazwac psa MARKIS! w sensie markiz w sensie ten tytul artystokratyczny czy inny,bo myslalam nad takim sophisticated imionkiem no ale 'ksiaze' mu nie dam na imie a 'prince' to pseuo mojego kole,xd. no i co myslisz ale sie rozpisalam................. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 23:44 | |
| / no hehs albo w tym miesiacu albo w sierpniu dopiero bede miala ale mam podniete nawet mi nie mow,ale wybłagam o najlepszy jaki jest mozliwy,poza tym bede mial blisko do szkoly a nie moge sie spozniac bo bede mial jazdy jak w tamtym roku. hej,nie narzekaj. bylo zajebiiiiscie. a siniaki ci rozmasuję. nawet jutro na matmie! mrrr, m. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Nie 1 Cze - 23:54 | |
| to znaczy,ze musze z kims spac zeby mnie budzil! do jutra kociaku.
m. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Pon 2 Cze - 17:58 | |
| wbijaj teras!!!!!!! nie będzie szant, bo nie pisze w ogóle nic ;c buziaczkuję. |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pon 2 Cze - 21:43 | |
| kociakuuuu. co z tobą,odezwij się? marks | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pon 2 Cze - 21:49 | |
| na pewno seksownie wyglądasz tuż po przebudzeniu,więc chętnie. masz konkretny pomysł na miejsce? em, | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pon 2 Cze - 21:54 | |
| mrr. chętnie wpadnę,to za ile mam tam byc? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Wto 3 Cze - 22:37 | |
| jak się dziś czujemy, skarbie? całuję,
e s t |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Wto 3 Cze - 22:43 | |
| no właśnie, jakoś. widziałaś się z markizem? wy to coś poważnego, czy nie poważnego?
es t |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Wto 3 Cze - 23:50 | |
| tak konkretnie nic. siedzę z martinem, tym wiesz, od chopina i zamulam. fabien nie odpowiada na smsy. i nie odbiera. to znaczy, że koniec? </3
est |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Wto 3 Cze - 23:57 | |
| rajt. jutro po lekcjach? kawa? drink?
est |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Sro 4 Cze - 0:06 | |
| okej, cos wymyślimy. buziaczki. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Sro 4 Cze - 18:08 | |
| powinnam ciebie o to zapytać jaumarlam |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Czw 5 Cze - 18:40 | |
| jeszcze raz, kto przeprasza? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 19:09 | |
| renee, mam nadzieję, że będziesz na imprezie. dziś. czuję się pusta, znaczy pusto, bo nie wiem co u ciebie.
całuski, gee. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 19:20 | |
| myślałam, że wciąż jesteś w ciąży. dopadłam telefon estiiiiii i nie wiem o co chodzi. to wcale nie jest fajne. w końcu się zobaczymy!
gee. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 19:24 | |
| chyba nie jestem zbyt aktywna towarzysko w takim razie :c heeeej, musiałam źle przeczytać, albo coś. to pewnie po tej wypitej butelce bacardi.
do zobaczenia, gee. |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 20:23 | |
| zyje i pewnie sie nawet na imprezie pojawie buziaczkensy. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 20:31 | |
| niestety nie znam,ale cóż,poznam! poczatek o 20 sii? | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 20:34 | |
| w dobrym guscie jest wiedziec o ktorej sie zaczyna right. poza tym nie mam prezentu dla gee. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 20:42 | |
| okej,tylko mój gust nie jest tak wyszukany jak twój. albo jak gust martina. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: pamparampa. Pią 6 Cze - 20:48 | |
| okej wiec kolczyki i sukienka w van cleef zakupione. teraz ide sie odpicowywac, wiec do zobaczenia na miejscu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pamparampa. Sob 7 Cze - 14:44 | |
| jedziemy z a nad jezioro, pa mufinko.
sam.
/ przecież fajnie się gada samemu ze sobą, cnie. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pamparampa. | |
| |