|
|
|
| sklepik szkolny | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: sklepik szkolny Nie 1 Cze - 12:55 | |
| <3 z pączusiami, kawą, herbatą, kapuczino, parówkami, hot dogami i panią wiesią -> |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 11:24 | |
| przyszła do pani wiesi bo jakąś bułkę, która nie zepsuła by jej figury, niedługo występy i tak dalej, musiała o siebie dbać. |
| | | sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 11:36 | |
| przyszła sobie także do jej wiernej psiapsiółki wiesławy po gorącego psa, bo powiedzmy miała być przerwa w zajęciach, to wszamać coś sobie chciała. uśmiechnęła do est tak jakoś fajnie i zasiadła do stolika, bo przecież na stojąco jeść nie będzie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:07 | |
| wpadła praktycznie do sklepiku szkolnego, kierowana głodem i zapachem gorących parówek, kto nie lubi hot-dogów?, kupiła więc jednego i rozejrzała się za miejscem, w końcu usiadła obok saszy. -hmm, można?
/ej, sasza złożyła wogle podanko xd? |
| | | sasha kłazimodo.
Liczba postów : 166 Age : 32 Skąd : z daleka Związany/a z : demonkiem Registration date : 10/05/2008
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:11 | |
| / njee, a tak w ogóle, która to klasa jest, znaczy w której oni są klasie?
a ona jadła gorące psy i keczup niechcąco jej spadł na rurki nowe, żółte. zła była jak diabli, więc tylko kiwnęła do charlie głową, że może się przysiąść i sama molestowała tak jakby kawałek materiału, ściskała go i w ogóle, żeby tylko plama zeszła, xd | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:15 | |
| /moja jest w drugiej a, ale tam już nie ma miejsc to wszyscy idą teraz to drugiej beee, ale nie znają się, co? ;e
to znaczy wiesz, czarli znają wszyscy, w końcu popularna jest prawem farmera. -oho - mruknęła, stojąc jeszcze, bo jak stała to akurat widziała tę plamę - hej, tak tylko jeszcze bardziej rozmażesz, musisz namoczyć. i się rozebrać! na środku, cnie. |
| | | sasha kłazimodo.
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:20 | |
| / a jest jeszcze jedno miejsce dla majne saszi? bo też by chciała być w drugiej, tzn. siedemnaście lat ma, to druga, więcnowiesz.
- co ja mam się rozebrać? namoczyć?- uniosła brew, ale po chwili uśmiechnęła się tylko jednokącikowo, ona nie jest homoniewiadomo, ale biniewiadomo, więc to dla niej nic takiego. wyskoczyła z żółtych rurek i tak jakby miała ładne majteczki w sponczbobki małe, - cóż teraz mam uczynić? pójdziesz ze mną to przemyć? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:22 | |
| /no tak, to w b będzie. z hilcią xddddddd
roześmiała się i odłożyła swojego hotdoga, niezjedzonego na stoli, zgarnęła tylko jedną chusteczkę i wcisnęła w kieszeń. -chodź - pociągnęła ją i zaczniesz. |
| | | sasha kłazimodo.
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:24 | |
| / czyliże jestem w klasie?
no to ona lubi być pociągana, więc z uśmiechem na ustach dała się pociągnąć. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: sklepik szkolny Pon 2 Cze - 12:27 | |
| /czyli że tak, zaraz cię dodam ;e |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: sklepik szkolny | |
| |
| | | | sklepik szkolny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |