| klasa matematyczno-fizyczna | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: klasa matematyczno-fizyczna Nie 1 Cze - 13:02 | |
| |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 20:41 | |
| ta klasa była całkiem obok dziewczyńskiego kibelka,a z racji,że była otwarta to sobie tu przyszli. - ciebie to tylko na dzien zostawic samą. - powiedział,zamykając drzwi. | |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 20:44 | |
| -ale o co ci chodzi, markiz? - zapytała, podchodząc do niego i kładąc dłoń na jego ramionku. | |
|
| |
marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 20:46 | |
| - ten cały nikolas,on cię tu przytargał? - zapytał wprost,nie będzie się czaił. uważał niko za wymoczka,tylko dlatego,że lubię to słowo. | |
|
| |
ginger rodzynek.
Liczba postów : 260 Skąd : anglija Twarz : kaya s. Wiek postaci: : 18 Registration date : 03/06/2008
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 20:48 | |
| przyjemne dosyć. roześmiała się, ale widząc spojrzenie markiza spoważniała momentalnie. -żartujesz, prawda? wpadłam na niego przypadkiem. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 20:52 | |
| usiadł na jakiejś ławce w pobliżu,która się okazała biurkiem nauczyciela. popatrzył się na nią,wyglądała bardzo hot i chyba nie mógł dłużej się na nią gniewac ani nic. - kociaaaaaku,sori. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 20:53 | |
| odetchnęła ukradkiem i podeszła do niego, stajac między jego seksi nogami i obejmując go w pasie, albo trochę wyżej pocałowała w czółko. -głuptas. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 21:04 | |
| - mhm,chyba jestem przewrażliwiony. - mruknął cicho,biedny markis. żyje w takim zakłamaniu i niewiedzy :c okej,przesadziłam ale i tak biedaczek. - to co robilas dzisiaj? | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 21:13 | |
| -tęskniłam za tobą. gdzie byłeś całą noc? - zapytała, patrząc mu prosto w oczy. interesowało ją to, nie powiem że nie. | |
|
| |
marquise zwierzak.
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 21:30 | |
| - nic ciekawego. też tęskniłem. - wyzwał i to jak najbardziej szczerze. potem wziął ją na ręce i zaniósł do hm mieszkania! poszli mecz oglądac. | |
|
| |
ginger rodzynek.
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna Nie 8 Cze - 21:32 | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: klasa matematyczno-fizyczna | |
| |
|
| |
| klasa matematyczno-fizyczna | |
|