| anne | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
| Temat: anne Nie 1 Cze - 13:14 | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Nie 1 Cze - 23:24 | |
| stęskniłem się za nim, a jeszcze bardziej za tobą. żartowałem; ale i tak możemy się spotkać, to bedziesz mogła mi je oddać. hm?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Nie 1 Cze - 23:29 | |
| a nie mogę cię odwiedzić? obiecuję, że nie zajrzę pod kołdrę. żarcik!
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Nie 1 Cze - 23:33 | |
| jeśli nie śpisz nago, to już się rozbierz. wtedy zajrzę. pod kołdrę, no wiesz. lecę, na intuicję co prawda, nie znam twojego adresu, kochanie.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pon 2 Cze - 21:07 | |
| jesteś skejtówą jak avril? nigdy nie byłem w skejtparku, ale wszyscy wiemy, że z moją intuicją wszystko w porządku. poszukać z tobą? wiem, że tylko tego pragniesz.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pon 2 Cze - 21:11 | |
| nigdy nie przespałem się z żadną. znaczy, nie znałem żadnej. nieważne, mam po ciebie podejść?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pon 2 Cze - 21:15 | |
| to się nazywa ekspres, dziecinko. lecę niesiony na skrzydłach miłości.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 17:39 | |
| jesteśmy w innej klasie, pierdoło. to znaczy, chętnie ci pomogę, ale wieczoryryryrkiem, teraz mam kameralną randkę, a potem mnie nie ma. po dziewiątej?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 17:42 | |
| coś na a, zupełnie jak ty. ale ja śpię bez piżamki. w każdym razie, do zobaczenia potem, a teraz mi nie przeszkadzaj, ZAZDROSNICO.
sam ;*. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:07 | |
| chyba pięć lat się zastanawiałem, co to za potwór. ale już wiem, zaraz będę.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:23 | |
| krisio mi naskarżył, że spotykasz się z samem, hihi. uważaj, to grozi straceniem wszelkich cnot. żartuję, miłego wieczoru buziaczki większe niż duże. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:30 | |
| o fuj, całowałaś się z nim? to znaczy wiesz, to mój kuzyn, nawet bliski. i jasne, ze fajny, w końcu moja rodzina, to musi być fajny. dotychczas? mam nadzieję, że bierzesz tabletki, jedna ciąża w paryżu to i tak dużo. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:37 | |
| wszyscy są fajni. markiz też. i tedi. hihi. bo to jestesmy myyy! zobaczymy co z tego wyjdzie, paryż to miasto miłości pod każdym względem. nie uwierzysz, siedzę właśnie z twoim bratem na trawie, która jest trochę mokra. i wcale nic nie gada już o chopinie i innych frajerach. i tęsknię za fabienem. i mam czkawkę. oboże, skifa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:41 | |
| nie mam pojęcia. przypełzł tutaj. nie lubię chłopców chyba. prócz tego jednego. choć nie, jego też nie lubię, bo mnie zostawił. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:48 | |
| no zostawił, pojechal na południe. wraca jutro. czy po jutrze? jakoś tak. nie pisze, nie dzwoni. chyba nie jesteś na tyle głupia i nie sądzisz, że twój brat zostanie u mnie na noc?! mam nadzieję, że tak nie sądzisz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:51 | |
| mam gdzieś jego prezenty. póki co twój brat mnie maltretuje. i nie będe odpowiadać za to, jeśli przeszkodzi w randce. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Wto 3 Cze - 22:57 | |
| a mówiłaś coś o nie traceniu dziewictwa. dobra, zatrzymam go, pamiętajcie o zabezpieczeniuuuu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sro 4 Cze - 23:00 | |
| mam jeszcze wiele innych talentów prócz całowania się. chemia jest głupia. pućku, kto dzisiaj śpi u kogo? ;d.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sro 4 Cze - 23:03 | |
| wcale nic takiego nie pomyślałem, sama jesteś zbok. ale możesz przyjść. co prawda nie mam kiślu.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sro 4 Cze - 23:06 | |
| nie chcę nigdzie latać, chodź.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 18:23 | |
| tak. ale i tak jestem obrażona, hihi. a co tam u ciebie? z moim kuzynem? czy samem? czy którym ? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 20:18 | |
| będzie padać. ale jak ty go, do kurwy nędzy, zabiłaś, skoro chodził po suficie? ja niedobry? przyśniło ci się.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 20:24 | |
| hej, jako dziewica? bo coś takiego obiło mi się o uszy.. w każdym razie, mogę ci zrobić masaż. tyłka, najchętniej.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 20:32 | |
| nie wiem, nigdy nie byłem dziewicą. nie umiem pocieszać, ale mogę spróbować. mam? albo zaprowadzę cię na wieżę ajfla. wiesz, tam jest wysoko, fajnie się skacze. buziaczek.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 20:36 | |
| nie mów mi, że znów mam do ciebie przychodzić. jestem z natury leniwy. i chyba potrzebuję świeżego powietrza. chodźmy na spacer?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 20:41 | |
| nie tak od razu, głuptaku. jakiś park, punkt dwudziesta? czy jak tam wolisz.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 5 Cze - 20:46 | |
| byłem misterem mokrego podkoszulka, kochana.. okej, wcale nie. do zobaczenia, a.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 6 Cze - 14:14 | |
| oja, sam cię zaliczył, hehe, pozdro. spotkajmy się na kawę, nudzi mi się. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 6 Cze - 18:34 | |
| ej, dziewczyno. zróbmy sobie piknik. mam ciastka.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 6 Cze - 18:38 | |
| teraz, natychmiast. seine? chyba że masz jakieś lepsze pomysły.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 6 Cze - 18:40 | |
| mówiłem, że nie jestem borsuczkiem! no ja też już idę.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 6 Cze - 19:01 | |
| anne, mam nadzieję, że wpadniesz na moją urodzinową imprezę. dawno się nie widziałyśmy.
całuski, gee. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sob 7 Cze - 14:34 | |
| sesese, a miałem nadzieję, że zapomniałaś o tym całym namiotowaniu. bo ja zapomniałem. ale jak, jedziemy?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sob 7 Cze - 14:39 | |
| masz danonki? ej, i w ogóle to jak, łapiemy stopa i jedziemy nad gopło (xd), czy idziemy z namiotem nad sekłanę, udawać, że to jezioro? i mam się spakować, tak?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sob 7 Cze - 14:43 | |
| okej, ale samolotem? helikopterem? dziecięcym skuterkiem? okej, spakuję się do siatki z biedronki i będę.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Sob 7 Cze - 14:47 | |
| szary papier toaletowy też jest ekologiczny, ale nikt go nie lubię. IDEM, jak to mówią we wsi.
sam ;*. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pon 9 Cze - 18:00 | |
| ej, żyjesz? przepraszam i wogle. hm?
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 12 Cze - 23:57 | |
| pieprzę ciebie i twoje fochy. nienawidzę cię, a.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Czw 12 Cze - 23:57 | |
| aha, i pewnie, nie odzywaj się do mnie.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 13 Cze - 17:20 | |
| okej, si ju in hel, anne.
sam. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: anne Pią 13 Cze - 17:27 | |
| to fajnie, ja cię i tak lubię.
sam. |
|
| |
sophie. buziaczek;3
Liczba postów : 677 Age : 124 Skąd : pariiiiiii. Związany/a z : z martinem trochę jakby. Twarz : fiona apple. Registration date : 13/06/2008
| Temat: Re: anne Nie 15 Cze - 12:58 | |
| o matko boska i wszyscy święci. oczywiście. już lecę. przynieść ci coś? S.
adres wszyscy znają, tak tak xd | |
|
| |
sophie. buziaczek;3
Liczba postów : 677 Age : 124 Skąd : pariiiiiii. Związany/a z : z martinem trochę jakby. Twarz : fiona apple. Registration date : 13/06/2008
| Temat: Re: anne Nie 15 Cze - 13:02 | |
| oke. wsiadam już w cholerne zasyfione metro bo mi ktoś jebnął taksówkę i zaraz będę, tylko czekaj. no taa, jakbyś się miała gdzie ruszyć. jadę bez przesiadek. do zoba cze nia. S. | |
|
| |
jérôme crazy frog.
Liczba postów : 133 Age : 34 Skąd : pariż Związany/a z : tobą Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: anne Wto 17 Cze - 23:18 | |
| | |
|
| |
jérôme crazy frog.
Liczba postów : 133 Age : 34 Skąd : pariż Związany/a z : tobą Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: anne Wto 17 Cze - 23:22 | |
| | |
|
| |
martin 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 895 Age : 33 Skąd : paryż. Registration date : 31/05/2008
| Temat: Re: anne Sob 21 Cze - 12:26 | |
| nie chciałbym ci o tym pisać przez sms, ale muszę, bo uznałem, że chciałabyś wiedzieć. ojciec również nie żyje, powiesił się. ;c
m. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: anne | |
| |
|
| |
| anne | |
|