1. Imię i nazwisko postaci.
dzień dobry maleńka i jak ci na imięęęę.
fleur lily charlotte rose le brun
2. Osobowość.
fleur, dziecię kwiecie osobliwe bardzo. Zmienna jest, bo to chyba genetycznie odziedziczyła po mamusi, która miała już za sobą trzy rozwody, a teraz chyba szykuje się do następnego, ale zboczyłam z tematu. Co od jej zmienności to z nia różnie bywa, bo może być milutka, a po chwili całkowicie zgryźliwa, czasem też wpada w furię, lub dostaję głupawki, takie to juz jej niekontrolowane odruchy. Poza tym to wcale nie jest wredną suką, ani nie obgryza paznokci. Czyli, że fajnie.
3. Wiek & data urodzenia.
17; czwarty listopad, 1991'
4. Historia postaci.
Urodziła się w Bordaux i wychowała tam także, pod okiem babki. Tak jakoś wyszło, ze jej rodzice sie rozwiedli, tuż po jej narodzinach, nie żeby była to wina maleńkiej flor, ale w sumie kto to wie, bo ja na przykład nie wiem, różne rzeczy przychodzą do głowy dorosłym w średnim wieku. Tak wiec babka posyłała ją na wszelakie możliwe zajęcia, począwszy od gry na pianinie i balecie, aż do haftowania. Znosiła to wszystko z pokorą jak na dobrą wnuczkę przystało, ale kiedy wyrzucono ją z tamtejszego liceum, za libację z kolegą, babcia odesłała ją do Paryża, do matki, bo miała jej juz dość, no cóż, bywa.
5. Narodowość postaci.
jest Francuzką.
6. Hobby. Nałogi/uzależnienia.
Fotografia i malowanie; a uzależniona jest od kawy, kawy, kawy i papierosków.
7. Związki, ogólna orientacja seksualna. Ewentualnie dzieci.
dzieci nie posiada i jest hetero, a związki jakieś były.
8. Rodzina.
No ma mamę i ojca, bo ktoś ją musiał spłodzić. Matka mieszka w Paryżu i jest dziennikarką, a tatuś osiadł w Londynie i jest chirurgiem plastycznym.
[b]
panna Piskun, bodajże.