Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!

Go down 
AutorWiadomość
shannon
crazy frog.
shannon

Liczba postów : 147
Związany/a z : chusteczkami velvet
Twarz : no bojd
Wiek postaci: : 21
Registration date : 07/06/2008

droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Empty
PisanieTemat: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:02

ojezu zapomniałam, że on mieszka za miastem aż.
więc szli i szli, podczas gdy szanon opowiadał jej historię o swoim dziadku, który dostał w łeb od niemca i teraz chyba wyszło mu to na starość i zbiera długopisy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:07

myślałam, że jego welwet w związany z to viviana,xd. znaczy velvet-viviana velvet-viviana velvet-viviana prawie jak max-ryan max-ryan pleplepleple kocham neila
- wolę pisać piórem, niż długopisem - wyznała mu, zastanawiając się, czy jej dziadkowie, jeśli jeszcze by żyli, czy również byliby trochę dziwni. trochę bardzo nawet, bo jej zdaniem zdatne do kolekcjonowania były wyłącznie buty, bierzmy przyklad z majkela xd.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:11

z mojego majkela? xd
-ja nie, wylewa się - szedł dalej, wziął ją za rękę i krzyknął uwagaaaaaaaa kałuuuuuuuuuża chociaż mój ksiądz wciąż mówi żebysmy wyzbywali się dzikości!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:13

no przecież ma mariję karej z butami -,- ;D.
skoczyła do kałuży, chociaż nie miała łelingtonsuw czyli krótko mówiąc, nie była zzaopatrzona w kalosze, zawsze zapominam jak się te buty nazywają. i obchlapała szanona, dopiero potem stwierdziła, że tam wcale nie ma wody ;/
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:20

aha xD
-he he -zaśmiał się rubasznie i powiedział, że zaraz ma autobus. i czy ona sobie poradzi???
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:22

- poradzę sobie!!! - zapewniła go gorąco, kiwając głową, chociaż się na nią głupio patrzyły jakieś klosze z przystanka to pewnie dzidek od halamy czy jak miał ten z przystanka właśnie xd.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:23

nie widziałam tego skeczyku.
usiadł na ławce na przystanku, nie chce mi się już zmieniać tematu. albo nie, nie usiadł, tylko stanął i wsunął ręce do kieszeni, z zamiarem pożegnania się, ale chwilowo zastanawiał się jeszcze, na ile może sobie pozwolić.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:26

- to ten, do zobaczenia, szanon - stwierdziła trochę koślawo, drapiąc się po ramieniu i to tyle bo się wkurzyłam bo zapomniałam zgrać na pendrajwa prac na informatykę -,-
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:27

;*
na swój sposób uroczo i jeszcze bardziej na swój własny nieśmiało pociągnął ją za kołnierzyk, delikatnie i... poprawił go. to była chwila napięcia.
-hm, miłych snów, renee.
właściwie nie wiedział nawet, kiedy ma autobus.
zamiast tego pocałował ją, lekko, musnął ustami jej usta.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:30

uśmiechnęła się, mruknęła coś o tym, że i tak cierpi na bezsenność wcale nie napisałam nieśmiertelność i uciekła, bo przypomniało mu się, że on jest w trzeciej klasie podstawówki ale patola olol o kurwa XD.
Powrót do góry Go down
shannon
crazy frog.
shannon

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitimePon 9 Cze - 1:31

heh, odjechał w sino dal.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!   droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Icon_minitime

Powrót do góry Go down

droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego!
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: