| droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
shannon crazy frog.
Liczba postów : 147 Age : 36 Skąd : newyork, new york Związany/a z : chusteczkami velvet Twarz : no bojd Wiek postaci: : 21 Registration date : 07/06/2008
| Temat: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:02 | |
| ojezu zapomniałam, że on mieszka za miastem aż. więc szli i szli, podczas gdy szanon opowiadał jej historię o swoim dziadku, który dostał w łeb od niemca i teraz chyba wyszło mu to na starość i zbiera długopisy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:07 | |
| myślałam, że jego welwet w związany z to viviana,xd. znaczy velvet-viviana velvet-viviana velvet-viviana prawie jak max-ryan max-ryan pleplepleple kocham neila - wolę pisać piórem, niż długopisem - wyznała mu, zastanawiając się, czy jej dziadkowie, jeśli jeszcze by żyli, czy również byliby trochę dziwni. trochę bardzo nawet, bo jej zdaniem zdatne do kolekcjonowania były wyłącznie buty, bierzmy przyklad z majkela xd. |
|
| |
shannon crazy frog.
Liczba postów : 147 Age : 36 Skąd : newyork, new york Związany/a z : chusteczkami velvet Twarz : no bojd Wiek postaci: : 21 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:11 | |
| z mojego majkela? xd -ja nie, wylewa się - szedł dalej, wziął ją za rękę i krzyknął uwagaaaaaaaa kałuuuuuuuuuża chociaż mój ksiądz wciąż mówi żebysmy wyzbywali się dzikości! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:13 | |
| no przecież ma mariję karej z butami -,- ;D. skoczyła do kałuży, chociaż nie miała łelingtonsuw czyli krótko mówiąc, nie była zzaopatrzona w kalosze, zawsze zapominam jak się te buty nazywają. i obchlapała szanona, dopiero potem stwierdziła, że tam wcale nie ma wody ;/ |
|
| |
shannon crazy frog.
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:20 | |
| aha xD -he he -zaśmiał się rubasznie i powiedział, że zaraz ma autobus. i czy ona sobie poradzi??? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:22 | |
| - poradzę sobie!!! - zapewniła go gorąco, kiwając głową, chociaż się na nią głupio patrzyły jakieś klosze z przystanka to pewnie dzidek od halamy czy jak miał ten z przystanka właśnie xd. |
|
| |
shannon crazy frog.
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:23 | |
| nie widziałam tego skeczyku. usiadł na ławce na przystanku, nie chce mi się już zmieniać tematu. albo nie, nie usiadł, tylko stanął i wsunął ręce do kieszeni, z zamiarem pożegnania się, ale chwilowo zastanawiał się jeszcze, na ile może sobie pozwolić. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:26 | |
| - to ten, do zobaczenia, szanon - stwierdziła trochę koślawo, drapiąc się po ramieniu i to tyle bo się wkurzyłam bo zapomniałam zgrać na pendrajwa prac na informatykę -,- |
|
| |
shannon crazy frog.
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:27 | |
| ;* na swój sposób uroczo i jeszcze bardziej na swój własny nieśmiało pociągnął ją za kołnierzyk, delikatnie i... poprawił go. to była chwila napięcia. -hm, miłych snów, renee. właściwie nie wiedział nawet, kiedy ma autobus. zamiast tego pocałował ją, lekko, musnął ustami jej usta. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:30 | |
| uśmiechnęła się, mruknęła coś o tym, że i tak cierpi na bezsenność wcale nie napisałam nieśmiertelność i uciekła, bo przypomniało mu się, że on jest w trzeciej klasie podstawówki ale patola olol o kurwa XD. |
|
| |
shannon crazy frog.
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! Pon 9 Cze - 1:31 | |
| heh, odjechał w sino dal. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! | |
| |
|
| |
| droga z kawiarni do przystanku ałtobusowego! | |
|