Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Zdrady & powroty

Go down 
+10
rufus
susanne
Puk
Nicodem
viviana
Viki
marquise
Andrea
Lee
plotkara
14 posters
AutorWiadomość
plotkara
groszek
plotkara

Liczba postów : 33
Registration date : 06/05/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 10:11

Zdrady & Powroty

Nie zdziwcie się, jeżeli pod łóżkiem znajdziecie kochankę swojego chłopaka, albo chociaż jej czerwone stringi. Zdrada, zrobiła się ostatnio zupełnie popularna. Analiza słowa popularna, jest ni mniej, ni więcej taka, że musisz zdradzić swojego partnera żeby być przysłowiowo hot. Potem może być oczywiście not, kiedy owy partner każe ci się wyprowadzać, ewentualnie sam się wyprowadzisz. Wszyscy pamiętają tę akcję, z niedalekiej przeszłości Cintia i Olivier, albo Olivier Cintia, skoro są osobno, a pamiętamy o pauzach i pół pauzach, bo to ważne. I doprawdy, mogłabym dłużej rozwodzić się nad tym tematem, ale jestem umówiona na randkę, a nie mogę się spóźnić tak dużo. Więc może przejdźmy do rzeczy.

Marquise & Renee, a w zasadzie to Renee i połowa Paryża.
Kiedy tematem na forum, stała się ciąża, niewyjaśniona do dzisiaj, wcześniej wspominanej R. E i C, dobre przyjaciółki R, nawet mają zamiar wyjaśnić temat tabu, ale chyba już zapomniały. Więc kiedy M przynosi R róże, albo tulipany, w zasadzie to nie pamiętam, ona zdradza go z Chrisem, a potem z Martinem, żeby na koniec romansować z Shannonem, Podsumowując nasza kochana R ma pociąg do tych nudnych, to na swój sposób zrozumianego, kiedy M, ślini się do tyłka każdej napotkanej dziewczyny.

Charlotte & Pierre & Kot
Znów wrócili. To znaczy Pierre, wrócił z Rosji i ma broń, ale nie pytajcie jaką, bo P to zapewne Papa Soprano w drugim wcieleniu i tak jakoś wyszło. W każdym razie P dzwoni do C, czy tam na odwrót. Popijają kawkę (o ile to nie była herbata) & tyryryry. P zwierza się C, ze swoich problemów emocjonalnych, co kwalifikuje go do zniżki pięćdziesiąt procent w Ośrodku Zdrowia Psychicznego. C, ma jednak dobre serce, prawie jak jej kot, więc przygarnia P do siebie, zapewne teraz go wychowa: no seks, no condoms. Jak wiemy, C jest maniakalną składaczką serwetek, ale zmienia zawód na, cytuję, hfdighuifdhue. Witamy na pokładzie, w każdym razie.

Summer & Nate & Ottille
W końcu, wrócili z tych Hawajów, czy czegokolwiek innego, to było chyba coś na S, ale to kompletnie nieistotne. Mieli ponoć w ogóle nie wracać i zamieszkać na S, ale skoro już wszyscy wracają, to nie mogą wybijać się z tłumu. Okej, w każdym razie wrócili, ale N wcale nie widuje się z S, spotyka za to swoją dawną miłość, z liceum? Z wakacji? Z wakacji zapewne, to ostatnio popularne, również. I kiedy S ze swoimi problemami emocjonalnymi, robi sobie krzywdę w domu (naprawdę polecam Ośrodek Zdrowia Psychicznego), Nate nie wraca na noc, bo hoho zostaje u O. Stara miłość nie rdzewieje?

Perrine & Majkel
P i M, za to, udają mądrych pod Trocadero, to znaczy wykazują swoje mądrości, na temat życia i pracy. Doszli tylko do tego, że M będzie utrzymywał P, bo ma dobre serce, jak te wszystkie matki dobroczynki, jak Szarlota.

Anne & Samuel
Analiza ich znajomości:
1 Poznają się w zwykłych, jeśli wiecie co mam na myśli, okolicznościach. Pewnie jakiś pub, szkoła, park, cokolwiek.
2 A & S, gadają i trochę się smyrają.
3 A gada również z Chrisem.
4 A w końcu daje się zaciągnąć S do łóżka.
5 S idzie z A na piknik, ale tylko, żeby była łatwiejsza.
6 A i S jadą nad jezioro.
7 A nie chce się pieprzyć z S.
8 A wraca do domu.
9 S wraca do domu.
Pozdrawiamy.

Kade & Bianca
Tak, ta sama B od A, spaceruje, spaceruje i z nikąd pojawia się K, a jak wiemy długo go nie było na paryskich salonach. Takie spotkanie, wiadomo, łzy, dużo łez, wspomnienia, wypominki, ale gdy w końcu K, przechodzi do rzeczy, z nadzieją nawet, że uda mu się B przelecieć, ona pieprzy coś o miłości do A, to znaczy on pieprzy, ona pieprzy, to bardzo skomplikowane wiem, w każdym razie rozstają się! Ale nie sądzę, żeby to była długa rozłąka, K planuje odwiedzić B, bo mu brakuje, wszyscy wiemy czego. To znaczy wszyscy, który zdążyli przespać się z B.

Nathan & Michelle
Ciągle się pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą. Jeśli marzą wam się równie seksownie wysportowane łydki jakie ma M i umięśniony tors N, rada jest tylko jedna: zostańcie nałogowym uprawiaczem seksu. Oni są lepsi naaaawet, naaaawet, od Di. Oh, Di! Pozdrówka.

Teraz pomówmy o czymś ważnym, nawet ważniejszym i ważnym. Wszyscy wiedzą, że najlepsze spotkania odbywają się w damskich toaletach. I nie tylko tych w knajpach, bo na przykład nasze Młode Wilki, uwielbiają przesiadywać w szkole nawet w niedziele. W każdym razie DRAMA, DRAMA, DRAMA. Udział wzięli : Viviana & Hilary H & Ginger & Nicolas & Piotr & Marquise & Papa Soprano & Wednesday Addams & Andrea. G leci na podryw papierosowy N, zdradza tym samym M, albo prawieżezdradza. Role świadków naocznych obsadziły H & V & A. Znikąd zjawia się reszta tak zwanej wiary, to jest P. Możemy go uznać za głównego bohatera. Podejrzewa się go o wściekliznę, cytuję:
-wrrrrrrrrrrrrr - zawarczał.
W późniejszych wydarzeniach P, wyżywa się miotłą, bo znalazł nowe powołanie w sprzątactwie, na H, by w jego ślady poszedł Papa Soprano, znany ze swojej brutalności. Papa Soprano zabija H i to doprawdy b a r d z o s m u t n e. Ale nieważne, to bardzo miło z waszej strony, że postanowiliście umilić życie Paryżan, nawet cholernie miło.

I to byłoby na tyle, bo i tak już jestem spóźniona. Do następnego!

PLO.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 10:16

hahahahaha piotr xd
<3
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 10:26

pjotr <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333
Powrót do góry Go down
Lee
zakon(n)ik
Lee

Liczba postów : 60
Związany/a z : .
Registration date : 08/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 15:48

co się cieszycie? on mnie pobił miotłą xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 15:52

papa <33
Powrót do góry Go down
Andrea
ko-rek.
Andrea

Female
Liczba postów : 123
Nastroj : orajtowy
Związany/a z : Pstrągiem

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 16:08

jak zwykle za długie...
Powrót do góry Go down
http://google.piel
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 16:30

piotr :3
lowe mru
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 17:23

za długie? jest co czytać. im dłuższe tym bardziej zegzi ;3
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 18:04

fajoskie i jest o mnie pozdro : d
Powrót do góry Go down
Andrea
ko-rek.
Andrea

Female

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 9 Cze - 21:04

:pppppp tak cammie! ale nie oto kamanek!
Powrót do góry Go down
plotkara
groszek
plotkara

Liczba postów : 33

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeWto 10 Cze - 8:49

Skoro za długie, mogę wcale nie pisać :*
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeWto 10 Cze - 9:22

nie zwracaj ówagi!
Powrót do góry Go down
Viki
pilnikowa królowa
Viki

Female
Liczba postów : 706
Nastroj : apple juice
Twarz : rihanna
Wiek postaci: : 17

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:14

oh mi się bardzo podoba. Jest w sam raz ;*
Powrót do góry Go down
viviana
ko-rek.
viviana

Female
Liczba postów : 97
Hobby : kawa i papierosy.
Registration date : 16/05/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeWto 10 Cze - 21:32

no no no. xD
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 13 Cze - 0:10

jaki inteligentny komentarz vivjano, ;*** xdxd
Powrót do góry Go down
Nicodem
oh haii
Nicodem

Liczba postów : 70
Związany/a z : no one, no one
Registration date : 09/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeCzw 19 Cze - 14:42

kurdęęę noby ja tu wróciłam po chujwieile, xd a tu nic nowego i co ja mam teraz wam powiedzieć no co ja się pytam no co!!!!!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeCzw 19 Cze - 15:11

A co to za problem, że nie wiesz co powiedzieć?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 20 Cze - 0:36

marion xd
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

Liczba postów : 119
Związany/a z : /
Registration date : 19/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 20 Cze - 0:44

xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 20 Cze - 13:00

Tak jakby to nie rozumiem celu komentarzy cherie i puk. O co Wam chodzi z tym "marion xd" i "xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"?
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

Liczba postów : 119
Związany/a z : /
Registration date : 19/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 20 Cze - 13:13

że yyy, za bardzo się wczuwasz?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 20 Cze - 13:51

W co?
Powrót do góry Go down
Andrea
ko-rek.
Andrea

Female

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeSob 21 Cze - 23:34

Ja nie wiem też Marion o co im chodzi. Nie przyjrzałam się niestety twojej osobie ale przykładowe tu oto spory sprawiają że przypominasz mi Kesi. Tak! To jest kąplemęt!!!! Very Happy:D:D
Powrót do góry Go down
susanne
pozdrawiam mamę.
susanne

Female
Liczba postów : 648
Związany/a z : danielem
Twarz : devynne scilingo
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 3
Registration date : 16/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeNie 22 Cze - 0:11

a mi moją ulubioną wiwjanę
<3333333333333
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeNie 22 Cze - 13:30

Wiwianę kojarzę, ale Kesi nie Smile Cóż ona robiła, że ją przypominam?
Powrót do góry Go down
Andrea
ko-rek.
Andrea

Female

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeNie 22 Cze - 13:43

Była błyskotliwa i ogólnie sympatyczna bardzo Very Happy
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeNie 22 Cze - 13:58

Aha. To miłe Smile
Powrót do góry Go down
rufus
oh haii
rufus

Male
Liczba postów : 85
Registration date : 07/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 23 Cze - 1:08

to tego, przyszywana matka dżareda była? :C
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 23 Cze - 10:53

spam na potins.fr, spam na potins.fr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
lewis
crazy frog.
lewis

Liczba postów : 136
Związany/a z : biustem drusilli
Twarz : matthew hitt
Wiek postaci: : 19

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 23 Cze - 12:00

ktoś to musi robić za plotkary.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePon 23 Cze - 12:01

plotkara sie nie spisuje............................. ;/
Powrót do góry Go down
delilah
szejk czekoladowy
delilah

Male
Liczba postów : 3546
Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu
Twarz : Heidi Mount
Wiek postaci: : 18
Registration date : 16/05/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeCzw 3 Lip - 2:19

[*]
Powrót do góry Go down
sebastien
prosiaczek
sebastien

Liczba postów : 1308
Związany/a z : tju.
Twarz : james franco
Ostrzeżenia : 1
Registration date : 03/07/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimeCzw 3 Lip - 10:44

no </3
Powrót do góry Go down
aurelie
2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
aurelie

Female
Liczba postów : 626
Twarz : sarah stephens
Wiek postaci: : 17
Registration date : 23/06/2008

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitimePią 4 Lip - 17:45

umarła!!!!!!!!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zdrady & powroty Empty
PisanieTemat: Re: Zdrady & powroty   Zdrady & powroty Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Zdrady & powroty
Powrót do góry 
Strona 1 z 1

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: