|
|
|
| Zdrady & powroty | |
|
+10rufus susanne Puk Nicodem viviana Viki marquise Andrea Lee plotkara 14 posters | Autor | Wiadomość |
---|
plotkara groszek
Liczba postów : 33 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 10:11 | |
| Zdrady & Powroty
Nie zdziwcie się, jeżeli pod łóżkiem znajdziecie kochankę swojego chłopaka, albo chociaż jej czerwone stringi. Zdrada, zrobiła się ostatnio zupełnie popularna. Analiza słowa popularna, jest ni mniej, ni więcej taka, że musisz zdradzić swojego partnera żeby być przysłowiowo hot. Potem może być oczywiście not, kiedy owy partner każe ci się wyprowadzać, ewentualnie sam się wyprowadzisz. Wszyscy pamiętają tę akcję, z niedalekiej przeszłości Cintia i Olivier, albo Olivier Cintia, skoro są osobno, a pamiętamy o pauzach i pół pauzach, bo to ważne. I doprawdy, mogłabym dłużej rozwodzić się nad tym tematem, ale jestem umówiona na randkę, a nie mogę się spóźnić aż tak dużo. Więc może przejdźmy do rzeczy.
Marquise & Renee, a w zasadzie to Renee i połowa Paryża. Kiedy tematem na forum, stała się ciąża, niewyjaśniona do dzisiaj, wcześniej wspominanej R. E i C, dobre przyjaciółki R, nawet mają zamiar wyjaśnić temat tabu, ale chyba już zapomniały. Więc kiedy M przynosi R róże, albo tulipany, w zasadzie to nie pamiętam, ona zdradza go z Chrisem, a potem z Martinem, żeby na koniec romansować z Shannonem, Podsumowując nasza kochana R ma pociąg do tych nudnych, to na swój sposób zrozumianego, kiedy M, ślini się do tyłka każdej napotkanej dziewczyny.
Charlotte & Pierre & Kot Znów wrócili. To znaczy Pierre, wrócił z Rosji i ma broń, ale nie pytajcie jaką, bo P to zapewne Papa Soprano w drugim wcieleniu i tak jakoś wyszło. W każdym razie P dzwoni do C, czy tam na odwrót. Popijają kawkę (o ile to nie była herbata) & tyryryry. P zwierza się C, ze swoich problemów emocjonalnych, co kwalifikuje go do zniżki pięćdziesiąt procent w Ośrodku Zdrowia Psychicznego. C, ma jednak dobre serce, prawie jak jej kot, więc przygarnia P do siebie, zapewne teraz go wychowa: no seks, no condoms. Jak wiemy, C jest maniakalną składaczką serwetek, ale zmienia zawód na, cytuję, hfdighuifdhue. Witamy na pokładzie, w każdym razie.
Summer & Nate & Ottille W końcu, wrócili z tych Hawajów, czy czegokolwiek innego, to było chyba coś na S, ale to kompletnie nieistotne. Mieli ponoć w ogóle nie wracać i zamieszkać na S, ale skoro już wszyscy wracają, to nie mogą wybijać się z tłumu. Okej, w każdym razie wrócili, ale N wcale nie widuje się z S, spotyka za to swoją dawną miłość, z liceum? Z wakacji? Z wakacji zapewne, to ostatnio popularne, również. I kiedy S ze swoimi problemami emocjonalnymi, robi sobie krzywdę w domu (naprawdę polecam Ośrodek Zdrowia Psychicznego), Nate nie wraca na noc, bo hoho zostaje u O. Stara miłość nie rdzewieje?
Perrine & Majkel P i M, za to, udają mądrych pod Trocadero, to znaczy wykazują swoje mądrości, na temat życia i pracy. Doszli tylko do tego, że M będzie utrzymywał P, bo ma dobre serce, jak te wszystkie matki dobroczynki, jak Szarlota.
Anne & Samuel Analiza ich znajomości: 1 Poznają się w zwykłych, jeśli wiecie co mam na myśli, okolicznościach. Pewnie jakiś pub, szkoła, park, cokolwiek. 2 A & S, gadają i trochę się smyrają. 3 A gada również z Chrisem. 4 A w końcu daje się zaciągnąć S do łóżka. 5 S idzie z A na piknik, ale tylko, żeby była łatwiejsza. 6 A i S jadą nad jezioro. 7 A nie chce się pieprzyć z S. 8 A wraca do domu. 9 S wraca do domu. Pozdrawiamy.
Kade & Bianca Tak, ta sama B od A, spaceruje, spaceruje i z nikąd pojawia się K, a jak wiemy długo go nie było na paryskich salonach. Takie spotkanie, wiadomo, łzy, dużo łez, wspomnienia, wypominki, ale gdy w końcu K, przechodzi do rzeczy, z nadzieją nawet, że uda mu się B przelecieć, ona pieprzy coś o miłości do A, to znaczy on pieprzy, ona pieprzy, to bardzo skomplikowane wiem, w każdym razie rozstają się! Ale nie sądzę, żeby to była długa rozłąka, K planuje odwiedzić B, bo mu brakuje, wszyscy wiemy czego. To znaczy wszyscy, który zdążyli przespać się z B.
Nathan & Michelle Ciągle się pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą & pieprzą. Jeśli marzą wam się równie seksownie wysportowane łydki jakie ma M i umięśniony tors N, rada jest tylko jedna: zostańcie nałogowym uprawiaczem seksu. Oni są lepsi naaaawet, naaaawet, od Di. Oh, Di! Pozdrówka.
Teraz pomówmy o czymś ważnym, nawet ważniejszym i ważnym. Wszyscy wiedzą, że najlepsze spotkania odbywają się w damskich toaletach. I nie tylko tych w knajpach, bo na przykład nasze Młode Wilki, uwielbiają przesiadywać w szkole nawet w niedziele. W każdym razie DRAMA, DRAMA, DRAMA. Udział wzięli : Viviana & Hilary H & Ginger & Nicolas & Piotr & Marquise & Papa Soprano & Wednesday Addams & Andrea. G leci na podryw papierosowy N, zdradza tym samym M, albo prawieżezdradza. Role świadków naocznych obsadziły H & V & A. Znikąd zjawia się reszta tak zwanej wiary, to jest P. Możemy go uznać za głównego bohatera. Podejrzewa się go o wściekliznę, cytuję: -wrrrrrrrrrrrrr - zawarczał. W późniejszych wydarzeniach P, wyżywa się miotłą, bo znalazł nowe powołanie w sprzątactwie, na H, by w jego ślady poszedł Papa Soprano, znany ze swojej brutalności. Papa Soprano zabija H i to doprawdy b a r d z o s m u t n e. Ale nieważne, to bardzo miło z waszej strony, że postanowiliście umilić życie Paryżan, nawet cholernie miło.
I to byłoby na tyle, bo i tak już jestem spóźniona. Do następnego!
PLO. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 10:16 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 10:26 | |
| pjotr <33333333333333333333333333333333333333333333333333333333 |
| | | Lee zakon(n)ik
Liczba postów : 60 Age : 33 Skąd : Londyn Związany/a z : . Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 15:48 | |
| co się cieszycie? on mnie pobił miotłą xD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 15:52 | |
| |
| | | Andrea ko-rek.
Liczba postów : 123 Age : 34 Skąd : Paryż Nastroj : orajtowy Związany/a z : Pstrągiem Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 16:08 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 16:30 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 17:23 | |
| za długie? jest co czytać. im dłuższe tym bardziej zegzi ;3 |
| | | marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 18:04 | |
| fajoskie i jest o mnie pozdro : d | |
| | | Andrea ko-rek.
Liczba postów : 123 Age : 34 Skąd : Paryż Nastroj : orajtowy Związany/a z : Pstrągiem Registration date : 08/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 9 Cze - 21:04 | |
| :pppppp tak cammie! ale nie oto kamanek! | |
| | | plotkara groszek
Liczba postów : 33 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Wto 10 Cze - 8:49 | |
| Skoro za długie, mogę wcale nie pisać :* | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Wto 10 Cze - 9:22 | |
| |
| | | Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Wto 10 Cze - 21:14 | |
| oh mi się bardzo podoba. Jest w sam raz ;* | |
| | | viviana ko-rek.
Liczba postów : 97 Age : 33 Skąd : London. Hobby : kawa i papierosy. Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Wto 10 Cze - 21:32 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 13 Cze - 0:10 | |
| jaki inteligentny komentarz vivjano, ;*** xdxd |
| | | Nicodem oh haii
Liczba postów : 70 Age : 111 Skąd : polska Związany/a z : no one, no one Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Czw 19 Cze - 14:42 | |
| kurdęęę noby ja tu wróciłam po chujwieile, xd a tu nic nowego i co ja mam teraz wam powiedzieć no co ja się pytam no co!!!!! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Czw 19 Cze - 15:11 | |
| A co to za problem, że nie wiesz co powiedzieć? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 20 Cze - 0:36 | |
| |
| | | Puk ko-rek.
Liczba postów : 119 Age : 35 Skąd : z życia ulicy. Związany/a z : / Registration date : 19/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 20 Cze - 0:44 | |
| xddddddddddddddddddddddddddddddddddddd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 20 Cze - 13:00 | |
| Tak jakby to nie rozumiem celu komentarzy cherie i puk. O co Wam chodzi z tym "marion xd" i "xdddddddddddddddddddddddddddddddddddd,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,"? |
| | | Puk ko-rek.
Liczba postów : 119 Age : 35 Skąd : z życia ulicy. Związany/a z : / Registration date : 19/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 20 Cze - 13:13 | |
| że yyy, za bardzo się wczuwasz? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 20 Cze - 13:51 | |
| |
| | | Andrea ko-rek.
| Temat: Re: Zdrady & powroty Sob 21 Cze - 23:34 | |
| Ja nie wiem też Marion o co im chodzi. Nie przyjrzałam się niestety twojej osobie ale przykładowe tu oto spory sprawiają że przypominasz mi Kesi. Tak! To jest kąplemęt!!!! :D:D | |
| | | susanne pozdrawiam mamę.
Liczba postów : 648 Skąd : parii Związany/a z : danielem Twarz : devynne scilingo Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Nie 22 Cze - 0:11 | |
| a mi moją ulubioną wiwjanę <3333333333333 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Nie 22 Cze - 13:30 | |
| Wiwianę kojarzę, ale Kesi nie Cóż ona robiła, że ją przypominam? |
| | | Andrea ko-rek.
| Temat: Re: Zdrady & powroty Nie 22 Cze - 13:43 | |
| Była błyskotliwa i ogólnie sympatyczna bardzo | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Nie 22 Cze - 13:58 | |
| Aha. To miłe |
| | | rufus oh haii
Liczba postów : 85 Age : 35 Skąd : paryż Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 23 Cze - 1:08 | |
| to tego, przyszywana matka dżareda była? :C | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 23 Cze - 10:53 | |
| spam na potins.fr, spam na potins.fr!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| | | lewis crazy frog.
Liczba postów : 136 Skąd : paryżman Związany/a z : biustem drusilli Twarz : matthew hitt Wiek postaci: : 19 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 23 Cze - 12:00 | |
| ktoś to musi robić za plotkary. | |
| | | marquise zwierzak.
Liczba postów : 508 Age : 33 Skąd : brazylia. Nastroj : hi sweet thing. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pon 23 Cze - 12:01 | |
| plotkara sie nie spisuje............................. ;/ | |
| | | delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Czw 3 Lip - 2:19 | |
| | |
| | | sebastien prosiaczek
Liczba postów : 1308 Age : 38 Skąd : sicily! Związany/a z : tju. Twarz : james franco Ostrzeżenia : 1 Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Czw 3 Lip - 10:44 | |
| | |
| | | aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: Zdrady & powroty Pią 4 Lip - 17:45 | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zdrady & powroty | |
| |
| | | | Zdrady & powroty | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|