| dłajciane. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
dwight crazy frog.
Liczba postów : 137 Age : 38 Skąd : usa, chyba Registration date : 09/06/2008
| Temat: dłajciane. Pon 9 Cze - 17:42 | |
| | |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 18:22 | |
| spocił się biegnąc ;c -zaraz umrę - jęknął opierając się o zimną ścianę rozgrzaym policzkiem. dyszał ciężko i w ogóle wyglądał jak 69 nieszczęść. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 18:25 | |
| - oj, biedaku - roześmiała się, klepiąc go po policzku. heeeeej, miło jej było, że tak się śpieszył. nawet jeśli nie koniecznie specjalnie dla niej. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 18:31 | |
| -idziemy? - zapytał, przekrzywiając głowę i patrząc na nią wyczekująco. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 18:44 | |
| zastukała o schodek swoim lałbutę, ośmiocentymetrowym. - ale gdzie? - przekrzywiła głowę tak, żeby znów mogła oprzeć ją o ścianę. tym samym patrząc na niego z boku, więc nawet był jeszcze fajniejszy niż zwykle, xd. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:05 | |
| -no.. do summer - odpowiedział, patrząc na nią przez zmrużone oczy. zdjął okulary, żeby je przetrzeć brzegiem zielonego polo. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:20 | |
| zmrużyła oczy, przez chwile nawet myślała, że zwariowała, albo on. poprawiła mu kołnierzyk przy jego polo, uśmiechając się, bo przypomniała sobie, jak fajnie było kiedyś. z nim. i nie tylko, ale przeważnie z dłajtem właśnie. - chodzi ci o ten miting? |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:23 | |
| -miting, tak. właśnie - uśmiechnął się głupio, jak to tylko dłajt potrafi się uśmiechać i podszedł do latisz, objemując ją w pasie - to nie dzisiaj? - zapytał z nutką rozbawienia w głosie. poprawił swoją skórzaną torbę na ramieniu. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:27 | |
| roześmiała się do jego ramienia, czuła nawet odrobinę dekoncentracji kiedy ją tak obejmował, ale podobało jej się. bardziej niż bardzo nawet. - to nie dzisiaj, właściwie to nie wiem kiedy, summer nie dzwoniła! - podrapała go po rameniu, długim, stanowczo za długim jak na nią, paznokciem. |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:38 | |
| -hm - wymruczał w jej szyję i musnął ją wargami, naprawdę nie mam na niego wenki ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:40 | |
| pocałowała go też, zaraz drapiąc go w szyjkę, w to samo miejsce właściwie. spojrzała w górę, zatrzymała wzrok na jego brodzie, nie wiem czemu. - wpuścisz mnie do środka, czy mam już iść? to ja rozkręce impreze xd |
|
| |
dwight crazy frog.
| Temat: Re: dłajciane. Nie 15 Cze - 20:45 | |
| schował się w domu i zamknął drzwi na wszystkie możliwe zamki, mówiąc jej że czuje iż złapał grypę i nie che jej zarazić, sori!! ;* | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: dłajciane. | |
| |
|
| |
| dłajciane. | |
|