|
|
|
| elko | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: elko Pon 9 Cze - 20:23 | |
| armanda. Armand przyprowadził tutaj Ottille, całkiem zadowolony z tego, że pousuwał wszystkie zdjęcia związane z Edie & Sophie. Nawet miał w dużej ramce z Ikei, zbiorowe zdjęcie, na którym była ona sama. - To co drinka? Nauczyłem się robić drinki dla kobiet, kiedy pracowałem z kobietami - i niech nie pyta gdzie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:30 | |
| - Hej, tego nie słyszałam, gdzie? - Też cię kochaaam. Z racji, że jest podobno wrzesień, zdjęła żakiet tudzież marynarkę, zrobię jej ubana w, rób ze mną!, i rzuciła na oparcie kanapy, na samą kanapę posadzila swój szanowny tyłek. - Nie chcę nic, choodź tuuu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:34 | |
| Podszedł do niej, wcześniej rzucając w przedpokoju torbę. Nie trudził się z rozpakowaniem śmierdzących ubrań z niej, tylko rzucił się obok Ottille na kanpie, wbijając brodę w jej udo. - Mieliśmy z kolegą agencję. Towarzyską - wyjasnił, cmokając ją w owe udo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:38 | |
| - żartujesz! - aż zachichotała, po chwili jednak spojrzała na niego uważnie. - jezu, serio?! a ja nic nie wiedziałam. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:42 | |
| - A co chciałaś się zatrudnić? - uniósł do góry obie brwi, żeby sobie na nią spojrzeć z dołu. Zaraz jednak zachichotał, ale nie jak jakaś małolata, po prostu zaśmiał się, ot co! Albo Od Co, Rowerto, hehe - Żartuję - wstał nawet z okazji tego żartu i zawisnął nad nią okrakiem, mając swoje oba piszczele obok jej ud, jeśli wiesz o co cho. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:47 | |
| - cieszę się. to znaczy że żartujesz.- wyciągnęła kończynę górną prawą i zmierzwiła mu wlosy. okej to gdzie są piszczele?xdd - jezu, zarastasz, armand. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:49 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 20:56 | |
| - W sumie myślałem o fryzjerze, ale chyba nigdy tam nie dotrę. Poprosiłbym cię żebyś obcięła, ale nie umiesz, to lepiej nie, muszę się jakoś pokazywać fankom - wyszczerzył zęby w uśmiechu, kolejnym i jakże błyskotliwy, nachylając się nad jej dekoltem, który zaraz musnął wargami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 21:04 | |
| - mogę cię zaprowadzić. - zaoferowała się, to tak zwana działanność dobroczynna, przemawiały przez nią dobre uczucia i empatia, warto wspomnieć. ej, i ona ma duży biust! jedyna postać moja z dużym biustem. <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 21:06 | |
| kto to w ogóle? a on lubił duże biusty i z tej okazji położył na biuście ott czoło, dmuchając w ten dołek między piersiami. - okej, trzymam cię za słowo, mała. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: elko Pon 9 Cze - 21:30 | |
| nikt raczej. ale ladna, nie? -chodz, zjemy cos. - bo kto powiedzial, ze wszyscy musza od razu chodzic do lozka, rozbudzmy najpierw ich przyjazn i tak dalej, iksde, tak mi wpadlo do glowy ze to nudne ze wszyscy zawsze musza isc do lozka i wszyyyscy sa latwi. zsunela baletki i zostawila przy kanapie, jego nie zostawila, bo czekala. a-ha! |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: elko | |
| |
| | | | elko | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|