|
|
|
| tomjego | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 13:43 | |
| -wiesz, że nie lubię lekarzy - mruknęła, masując mu kark, bo takie miała widzi mi się. chociaż także rozważała opcję lekarza, może przepisze jej jakieś tabletki, więc niechętnie kiwnęła głową - ale pójdziesz tam ze mną, tak? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 13:46 | |
| w zasadzie tomu się nie uśmiechało, bo przecież miał kaca, chciało mu się spać i tak dalej, noale, westchnął głęboko, wstając, wcześniej sadzając ją obok na kanapie. - jasne, że pójdę - strzelił gumką od swoich bokserek i poszedł do szafy, by założyć rurzowe polo <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 13:48 | |
| -nie mam się w co ubrać - zakomunikowała, patrząc w dół na jego bokserki i koszulkę. zachciało jej się z tego powodu płakać. chyba nawet kilka łez pociekło jej po bladych policzkach - tommyyy.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 13:54 | |
| wrócił, obciągając swoje polo. naprawdę zrobiło mu się jej żal i choć był napalony, podszedł i przytulił ją mocno, ale nie tak, żeby ją połamać, do swojego torsu. pocałował czule rude włosy kejmi i westchnął. - to pojedziemy do ciebie, ubierzesz się, a potem do szpitala, dobra? - zaproponował, ujmując jej policzki w swoje dłonie i smyrnął swoim nosem jej nos. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 13:56 | |
| -yhm - przytaknęła i przełknęła ślinę, zanosząc się płaczem. wstała, obejmując tomiego w pasie i stwierdziła, że właściwie może założyć swoje rurki, bo zostawiła je w jego sypialni obok łóżka, tylko sama po nie nie pójdzie, bo ciągle śmierdziało tam jego paskudnym piwnym oddechem. skrzyżowała ręce na piersi i odsunęła się nieznacznie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 13:58 | |
| - za to ty, zasmrodziłaś mi całą łazienkę, ale zadzwonię do stephanie, to przyjdzie i posprząta wszystko - miał na myśli też te wszystkie porozrzucane bokserki i tak dalej. potem, już bez słowa, ruszył do sypialni, skąd wrócił zaraz z jej rurkami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:00 | |
| wciągnęła je na chudy tyłek i zapięła, przygryzając wargę. w tym skupieniu, prawda. -gotowa - uśmiechnęła się, odrzucając włosy z twarzy - kupisz mi lizaka? xd i zacznij w szpitalu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:33 | |
| wszedł, drzwi były otwarte, bo była sprzątaczka stephanie, którą zaraz wyprosił, rzucajac w nią stówą i mówiąc, że ma wypierdalać. zdjął koszulkę, bo było mu zajebiście gorąco, przewracając wszystko, co znajdowało się na stole w kuchni, jeszcze nie posprzątane i krzycząc, gdzie są jego szlugi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:35 | |
| kejmi wolała w tym momencie nie przyznawać się do tego, że wyrzuciła je przez balkon w przypływie troski o jego płuca, bo jeszcze coś by jej zrobił. zamiast tego usiadła na stole w kuchni, uprzednio odsuwając talerze i inne śmieci na bok. podkurczyła nogi i w milczeniu wpatrywała się w tomiego, miała zapuchnięte oczy i porządnie ją szczypały. otarła twarz wierzchem dłoni i pociągnęła nosem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:38 | |
| chodził nerwowo po domu, szukając fajek wszędzie. zatrzasnął nogą drzwi za stephanie, nawet na nią nie spoglądając, kiedy się żegnała, a przecież już kiedyś się z nią przespał, wszyscy wiemy, że stephanie to sprzątaczka o wyglądzie alessandry ambrosio. wrócił do kuchni, łapiąc silnie kejmi za ramiona, ale zaraz rozluźnił nieco uścisk, przypominając sobie, że ona jest w ciąży. - i co teraz, kurwa? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:42 | |
| pozamacicznej, rozszczepionej w ramionach ;x odwróciła głowę na bok, bo jego wzrok przyprawiał ją o dreszcze na zmianę z wywoływaniem jeszcze większej ochoty do rozpłakania się na dobre. -nie wiem - szepnęła w końcu cicho i słabo, siląc się na podniesienie na niego spojrzenia - nie chcę tego dziecka. cholera, jestem za młoda - odepchnęła go od siebie i zsunęła się ze stołu, ruszając w kierunku balkonu. otworzyła drzwi z impetem i wyszła na zewnątrz, w celu zaczerpnięcia głębokiego oddechu porannymi spalinami. ta, świeże powietrze z rana jak śmietana. stała, przyglądając się ludziom chodzącym na dole we wszystkich możliwych kierunkach. objęła się ramionami. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:48 | |
| poszedł za nią, naprawdę wkurwiony. chciało mu się na to wszystko rzygać, w zasadzie mogła dla niego wypierdalać i robić sobie co chciała, on był za młody na dziecko. - japierdole, kejm ja też nie i co teraz? - zapytał, krzyżując ręce na piersiach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:50 | |
| -nie wiem, okej? - odwróciła się gwałtownie w jego kierunku. oparła dłonie na jego torsie i odepchnęła go z całej siły - to twoja wina. wszystko twoja wina! nie mógłbyś chociaż raz zrobić czegoś dobrze? - zdaje się, że puściły jej nerwy - nienawidzę cię, tom. kurwa, zniszczyłeś mi życie (xd)! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:52 | |
| - kurwa, pojebało cię? nikt ci nie kazał się ze mną pieprzyć, okej? nie zmusiłem cię do tej - złapał ją za nadgarstki i przyciągnął do siebie nie puszczając - i kto komu zniszczył życie, ten zniszczył. chciałoby się dodać 'szmato'. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:57 | |
| chciała wyswobodzić się z jego uścisku, ale za mocno trzymał. wręcz ją to bolało. -puść mnie, thomas - wymamrotała, praktycznie krztusząc się łzami, nad którymi zupełnie przestała panować. przynajmniej wiedziała teraz, że nie mówił prawdy, twierdząc że mu na niej zależy, ups - puść, słyszysz? - podniosła głos, co jednak nie nadało jej głosowi groźniejszej barwy. ciągle brzmiała jak zrozpaczona osiemnastolatka, której ktoś właśnie zatrzasnął przed nosem drzwi do świetlanej przyszłości i kariery. obożę, ale to fachowo brzmi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:58 | |
| - spierdalaj, okej? - warknął oschle i pchnął ją do drzwi, zatrzaskując je za nią zaraz, sese, bo ja idę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: tomjego Sob 14 Cze - 14:59 | |
| trzymaj się tam jakoś ;*, pa. poszła więc z myślami samobójczymi i głupim dzieciakiem tomjego w brzuchu, hihi. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: tomjego | |
| |
| | | | tomjego | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|