Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

markis do gingy :seksy:

Go down 
2 posters
AutorWiadomość
marquise
zwierzak.
marquise

Male
Liczba postów : 508
Nastroj : hi sweet thing.
Registration date : 06/05/2008

markis do gingy :seksy: Empty
PisanieTemat: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:04

błąkał się po paryżewie aż nagłe przysiadł pod dziwnie opustoszałą ejflową wieżą i stamtąd wybrał numer gingeruwy. dryyyń. dryyyń. nudziło mu się bo nie miała włączonego 'grania na czekanie'. ;_; hee.
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female
Liczba postów : 260
Twarz : kaya s.
Wiek postaci: : 18
Registration date : 03/06/2008

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:06

odebrała, przebiegając przez ulicę na czerwonym świetle. ktoś na nią zatrąbił, więc zamiast powiedzieć 'czeeść, kto mówi', zaklęła głośno. sori?
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:09

- co za miłe powitanie. - powiedział,ale jakoś nie sakrastycznie ani nic,bo miał dobry humor w miare,w sensie miał obok siebie kubek z pyszną kawą i pączki lowe <3. - gdzie jesteś?
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:11

nikt dzisiaj nie miał ochoty na kawę i nie mogłam wypić, bo samemu nie smakuje już tak samo dobrze.
-markiz - mruknęła przepraszająco, przy okazji odgarniając włosy z twarzy i pokazując środkowy palec do kierowcy różowego volvo, który na nią trąbił - pod sakre ker - odpowiedziała, uprzednio analizując okolicę - a ty? coś się stało? - chyba nie dzwonili do siebie zbyt często.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:16

- hm,bo wiesz,w sumie musze ci cos powiedziec - rzekł,machając nogą bo jak mówiłam siedział. - wydaje mi sie ze cos przede mna ukrywasz,ta sprawa z nikolasem nie daje mi spokoju. - usłyszał jakies krzyki na wiezy,pewnie dziedziaki sie bawio.
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:22

albo ktoś postanowił skoczyć. pamiętam jak grałam bjankom z sanderem, to spadła na jasia fasole. pozdro sander
-nikolas? - ginger przez chwilę nie wiedziała o kim mówi, a początek zapowiadał się nieciekawie. zrobiło jej się gorąco i przełożyła telefon do drugiej ręki, myśląc że odkrył co robiła z rufusem - markis, nie wygłupiaj się. ledwo pamiętam jak wygląda.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:28

- eh nie wiem,dziwne to wszystko :c - usiadł sobie po turecku na ławce,co się będzie ograniczał. - nie wiem. - powtórzył,bo chyba musiał się skupic a to generalnie wymagało dosc konkretnej chwili zamyslenia.
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:37

-gdzie jesteś markis? - zapytała po chwili milczenia, no dobra nie do końca, bo ciągle było słychać trąbienie i jakiś odległy sygnał karetki. przepychała się zatłoczonymi chodnikami. nawet nie wiedziała gdzie konkretnie idzie. ale postanowiła gorączkowo, że powie mu o rufusie. jakkolwiek nie zareaguje. ojej.
Powrót do góry Go down
marquise
zwierzak.
marquise

Male

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:42

- jestem pod wieżą - odparł na to,troche zamyślony był,wpatrywał się w dziedziaków na górze ejfla i pił wciąż gorącą kawę,słychac pewnie przez tele było jak pije.
Powrót do góry Go down
ginger
rodzynek.
ginger

Female

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitimeCzw 12 Cze - 20:53

-zaraz będę - rozłączyła się wrzucając telefon do sporej torby.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: markis do gingy :seksy:   markis do gingy :seksy: Icon_minitime

Powrót do góry Go down

markis do gingy :seksy:
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» `markis
» olka obok delanka, hej seksy ;d

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: