|
|
|
| olka obok delanka, hej seksy ;d | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: olka obok delanka, hej seksy ;d Wto 6 Maj - 0:12 | |
| . |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 12:39 | |
| kłamał, ze mieszka w ritz, ale summer odnalazła go po zapachu, to znaczy zaparkowała przed hotelem, to znaczy odwieziono jej samochód na parking, taki specjalny, a ona wbiegła do olka, pukając wcześniej. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 12:42 | |
| też już się pogubiłam z tym xd ale nieważne! mieszka tutaj. okej, oliwer stał przy balkonie i palił papierosa, bujając się do gosi andrzejczuk, ale pukanie usłyszał, więc przyciszył radio i w ogóleee, otworzył drzwi jej i rzucił bardzo krejzolskie 'cześć' bo po wczoraj miał dobry humor, też bym miała. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 12:45 | |
| - cześć, cześć - cmoknęła go w policzek i weszła dalej machając torebką - to dobrze, że kupujesz mieszkanie - powiedziała rzucając się na jego wygodnym łóżku. a wiemy, że w george v, mają wygodne łóżka, nie to żebym kiedykolwiek była, ale tak myślę ;d. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 12:52 | |
| -uważaj, bo się zawali..-mruknął bo był złośliwy he he, tak jak ja, pozdro. usiadł obok niej, skromnie splatając dłonie na kolanach. generalnie to nawet był ubrany-dlaczego dobrze? xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 12:56 | |
| - bo mieszkanie w hotelu nie jest wygodne, będę przychodziła na herbatkę - poprawiła włosy, siadając - wcale jeszcze nie przytyłam, złośliwcu - pokazała mu język. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:03 | |
| -bardziej wygodne niż w mieszkaniu, samotnie, wiesz o co mi chodzi, służba i tak dalej, ale mi się już znudziło po prostu-wzruszył ramionami i przyjrzał jej się-przytyłaś, to widać.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:09 | |
| - nie przytyłam! - zaprotestowąła stanowczo, wstając. stanęła przed lustrem, wcale nie widząc żeby przytyła, ale może widziała to co chciała widzieć xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:13 | |
| -no dobra, myśl sobie co chcesz-uśmiechnął się trochę y cwaniacko i położył się, zakładając ręce na kark-co u nejta? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:16 | |
| - nie wiem. spał jak wychodziłam, on dużo śpi, albo jak nie śpi, to chce mu się spać - przygładziła włosy, nadal spoglądając w lustro. zaraz odwróciła się w jego stronę i rzuciła go torebką - to co, idziemy? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:19 | |
| -ojezu, co z tym chłopakiem jest nie tak-podniósł się, okej może instynktownie ostatnio nie lubił nejta bo nie wiem, sam zaczął się tak bardziej przyjaźnić z summer, ale nie, to nie zazdrość, chociaż może zakocham olka w samer i będzie śmiesznie xd podrapal się po szyi-chyba możemy. to jak to robimy z tymi mieszkaniami........... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:22 | |
| zrupmy agencję nieruchomości xd - no to dziwne, nie wiem jak można tak długo spać ;x - powiedziała zupełnie wesoło, bo miała dziś lepszy humor i wyszła na balkon. olek miał ładny widok. bardzo ładny, więc oparła łokcie na bariercę - ej, fajnie tu, chyba się wprowadzę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d Sob 17 Maj - 13:23 | |
| -to mam się nie wyprowadzać?-zaśmiał się taki żarcik hehehe i wstał nawet i poprawił kołnierzyk polo-okej chodźmyy. i zacznijjj. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: olka obok delanka, hej seksy ;d | |
| |
| | | | olka obok delanka, hej seksy ;d | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|