| restauracja i kawiarnia procope | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 19:43 | |
| Ona nie musiała dbać o linię, bo i tak niedługo gruba będzie. Zajadała się ciastkiem. - A tak w ogóle, to opowiedz mi coś o sobie. Tak jestem ciekawa. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 19:52 | |
| - Jak juz wiesz jestem piosenkarką. Bardzo lubie tańczyć. Za niedługo gram w filmie pt" opowiesc o kopciuszku". Coś jeszcze?- spytała popijając kawę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 19:54 | |
| - Myślę że na sam początek znajomości wystarczy. Uśmiechnęla się do dziewczyny. A więc, jesteś aktorką, tak ? To świetnie. Żałuję, że jednak wybrałam arhitekturę. Westchnęła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 19:55 | |
| - Tak jestem. A ty czy się zajmujesz teraz...? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 19:57 | |
| - Obecnie projektuję wnętrza. Razem z moim bratem. A właśnie, masz kogoś kutaj ? Zapytała z ciekawości, to przez tą ciążę, noo xdd |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:06 | |
| - Nie narazie jestem sama...- rzekła. |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:07 | |
| ojej! wpadł nieco niezdarnie do środka. i wiecie, co? podszedł do pana kelnera, co tamten mu powiedział, że jego ulubionej kawy tu nie ma! och, ależ się pascal zdenerwował! ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:19 | |
| - A cvzemu pytasz?- spytała z ciekawości nio. |
|
| |
pascal ko-rek.
Liczba postów : 117 Age : 34 Skąd : klikasz? Związany/a z : nią Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:21 | |
| ale tamta jej pewnie nie odpowiedziała, bo zwyczajnie jej nie ma. uhuhuhu! o, ironio, ale jest paskalek. cnie? i on całkiem miło patrzył na hilcię spod kaskady swych bujnych, ciemnych rzęs, które tak niefajnie mu zasłaniały obraz świata, i fogule! usiadł bez słowa obok niewiast, bo oczywiście, nie wiemy, że aleksia umarła. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:25 | |
| Spoglądała od czau do czasu w okno i myślała nad różnymi sprawami. Na przykład czy jeszcze kiedyś będzie miała chłopaka no. Siedziała i zaczęła sie bawic łyżeczka no. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:27 | |
| i siedzieli zupełnie obok siebie, zupełnie cicho? to straszne! niechcący (akurat!) kopnął hilcię w kostkę. uśmiechnął się tak niby przepraszająco i najleniwiej na świecie przesunął zręcznie dłonią po włosach. - jesteś dziewicą? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:29 | |
| - A co cię to interesuje koleś?- spytała ze złą miną, bo nie lubiła takich kolesi jak on. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:30 | |
| takich kolesi jak on? ;ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -masz okres? - pytał dalej, całkiem poważnie. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:33 | |
| - Spadaj... nie rozmawiam z takimi jak ty!- powiedziała wściekle, bo przyplątał sie ni z tąd ni zowąd i zaczął wkurzać ją. no. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:35 | |
| ojej. ;c -doncz ju łona kom łif mi? doncz ju łona fil maj bonz? on in jor bonz! - śpiewał jej. tia, po angielsku! bo umiał. ;3 | |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:35 | |
| / bjedny pascal ;CCCCCCCCCCCCCCCCCCc | |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:36 | |
| /nawet nie wiesz jak bardzo ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:37 | |
| - czego ode mnie chcesz?- spytała patrząc sie na niego. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:37 | |
| Zamyśliła się jakoś tak baaardzo xD Nawet nie zauważyła że ktoś do nich podszedł.
- O matko, przepraszam, zamyśliłam się. Jakoś tak przeprosiła. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:38 | |
| rozpłakał się, bo nie doceniały jego talentu wokalnego! xdddddd a tak serio to zmarszczył nos, bo hilcia miała pryszcza (takiego mega!) na nosie. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:39 | |
| - A Ty to kto ? zwróciła się do chłopaka. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:40 | |
| -pascal! - przedstawił się salutując, ehe. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:41 | |
| Ona nie miała żadnego pryszcza ;P |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:41 | |
| owszem miała, przecież widzę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:43 | |
| - Miło mi, Alexia. Jej jakoś nie przeszkadzał Pascal, chociaż był dość dziwny. Uśmiechnęła się tylko pod nosem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:44 | |
| - Nie oddzywaj sie do mnie...- powiedziała i pokazała mu język i zaczęła się śmiac.... no |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:45 | |
| dziwni panowie z chudymi tyłkami są najseksiejsi! -mi też miło, aha. - bo tak wypadało. podrapał się po skroni i zajrzał jej do filiżanki. - toć to zielona herbata, tak! - i wziął tą filiżankę, podsunął do nosa i zaczął wąchać. ;c miał plantacje herbaty w południowych indiach, mówiłam? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:45 | |
| - Ależ przecież on się tyylko droczy, prawda Pascal ? Puściła do niego oczko. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:46 | |
| on był z nosem w herbacie, to wiecie! nie przytaknął. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:46 | |
| Spojrzała się na niego, i uśmiechnęła pod nosem. - Smakuje Ci ? zapytała. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:47 | |
| Poszłą sobie kupić ciastko. o! |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:48 | |
| -to mogę posmakować? - zapytał cichcem i wypił jej całą herbatę. - eee, trochę gorzkawa! ale dobra, tak. - kiwał ochoczo głową i uciekał wzrokiem za tyłkiem hilci. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:49 | |
| - A proszę Cię baardzo. Nie przeszkadzało jej to. Tylko się uśmiechnęła. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:49 | |
| podrapał się po ów fakcie po kolanku. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:50 | |
| W końcu przyszła z ciastkiem i zaczęła go jeść no. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:51 | |
| -dasz gryza? - całkiem miło to rzekł. patrzył się obłędnie na ciastko, bo to taki obżartuch z niego był. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:51 | |
| - Jasne...- powiedziała uśmiechając sie i patrząc sie na niego |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:52 | |
| - Smacznego Hil. Uśmiechnęła się do niej. - Tak w ogóle to ską Ty się tutaj wziąleś Pascal ? zapytała z ciekawości. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:53 | |
| -ja? z łona mamy. - mruknął wgryzając się w ciacho hilci. ;3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:54 | |
| - Mhm, noo tak. Lubiła niekonwencjonalnych ludzi i takież odpowiedzi. Smacznegoo. Oparła głowę na ręce i przygladała się jak Pascal je. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:55 | |
| tak mu dziwnie jabłko adama się ruszało xdddddd speszył się tymi spojrzeniami! - ubrudziłem się? cholera. - i rzucił się w stronę serwetek, oczywiście niedosłownie. i przetarł nimi swój piękny ryjek ;3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:57 | |
| A hil poszłą po jeszcze jeden kawałek ciasta no. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:58 | |
| - Niee, ja po prostu lubię się przyglądać ludziom. A szczególnie takim przystojnym facetom, jak Ty. Uśmiechnęła się pod nosem. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 20:58 | |
| -uh, ah. dzięki. - zdołał wydusić bo to też taki nieśmiały chłopiec, całkiem uroczy! | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 21:00 | |
| NBo i przyszła z ciastem no. Usiadła i zaczęła go jeść. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 21:00 | |
| - Wiesz, zastanawiasz mnie. Jeszcze takiego niekonwencjonalnego faceta nigdy nie poznałam. Spojrzała się na niego.
//paa. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 21:02 | |
| kto idzie? ;c -mm, to fajnie. - kiwnął głową. wpatrywał się w swoje miłe dłonie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 21:02 | |
| Zjadła ciasto. - Skąd jesteś?- spytała patrząc sie na niego. |
|
| |
pascal ko-rek.
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 21:03 | |
| -stąd, z francji. z paryża! - zupełnie z tego dumny był. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope Pon 26 Maj - 21:04 | |
| - Fajnie. Dasz mi swój numer telefonu?- spytała, z myślą ze jej da |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: restauracja i kawiarnia procope | |
| |