| pomnik stalina osiem metrów dalej. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 22:46 | |
| - nie lubię. - jakkolwiek by to nie brzmiało, nie przepadał za lodami. usiadł na takim czymś i powiedział, żeby też usiadła. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 22:48 | |
| usiadła też więc, zabrała mu loda, bo przecież nie wyrzuci, bo głodujące dzieci w afryce nie pozwalały jej marnotrawić jedzenia, zebrała palcem spod frederykowego oka rzęse, mówiąc coś, że na szczęście, bla bla bla, i spytała, co u niego słychać. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 22:55 | |
| -słuchaj, wywalili mnie z koła plastycznego, bo manfred zeżarł plastelinę i powiedział, że to jaa, i obaj wylecieliśmy - taki nius! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 22:57 | |
| - o nie - stwierdziła wyjątkowo zwięźle. - mam nadzieję, że manfred się ową plasteliną zatruł, huh? - chyba że to była ta taka fajna w plastikowym pudełku, podobno nietrująca. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 23:26 | |
| - nie możesz mieć takich ohh złych myśli - roześmiał się i wstał, bo było zimno na siedząco - nanet, czytałem, że cię porwali! ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 23:39 | |
| - owszem, trochę - przytaknęła. powinna napisać książkę, czytałam fajną o porwanej, u babci, bo babcia ma fajne książki z biblioteki. - ale jestem cała i zdrowa, co nie! - gorzej z portfelem jej rodziców, zaśmiała się. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 23:46 | |
| -udowodnij. to znaczy wiesz, że nie jesteś martwa - wyszczerzył się trochę, jaki on ma być? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Wto 10 Cze - 23:49 | |
| JEZUJEZUNIEWIEM. - głupku, przecież jakbym była martwa, to bym nie mówiła, ani nic - zauważyła, co mądre do końca nie było, więc nachyliła się do niego, żeby ugryć go w płatek ucha. - mam zęby, żyję. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:04 | |
| - to bolało! - złapał ją za dłonie, delikatne i kruche, jak sama nanette, chyba za to ja lubił, a może raczej wpływało to na kwestię podobania mu się i usiadł jej na kolanach okrakiem. i ugryzł w nos, śmiał się też. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:06 | |
| - fry de ryk! - jęknęła, szczypiąc go w ramionko, miała nadzieję, że nie popękają jej kości, ani nie stanie się nic groźnego, zmrużyła oczy i powiedziała mu, że jest gruby jak świnia i powinien się wstydzić, ale na pocieszenie pocałowała go pod lewym okiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:13 | |
| -chceszli, moja panno, skosztować lipy z miodem? - dmuchnął jej w grzywkę i nadal się uśmiechał, w sumie to uśmiechał się cały czas. i nie miał pojęcia, co właśnie powiedział, bo zajęty był kontemplowaniem jej guzików, w grochy, fajne. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:18 | |
| zaśmiała się do jego ramienia, o które na chwilę krótką oparła czoło, ale zaraz pokręciła głową, tak trochę żeby się obudzić bardziej i powiedziała, że tu nigdy nie jest bezpiecznie i że co będzie jak policja uzna, że oni robią brzydkie rzeczy publicznie........ . . .. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:19 | |
| -ze mną na górze byłoby niemożliwe- mruknął, podnosząc się z niej, skoro tak. dawno nie bylo gwen, czy mi się wydaje? |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:26 | |
| będzie w piątek, ma wycieczkę. - oho, tak mi się zdaje, że powinniśmy być już w łóżku. znaczy, no wiesz, spać! - stwierdziła, chociaż już nie była śpiąca, przez te trujące opary unoszące się nad paryżem i wewnontsz. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:28 | |
| aha, zapomniałam że się przyjaźnicie i wiesz o niej wszystko, xd. - krótko mówiąc mnie spławiasz? - uniósł brwi obie, stojąc przed nią, mam na myśli tylko pozycję jego własną. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:34 | |
| samer mi tak powiedziała, głuptaku. - nie, wcale nieee, ale w zasadzie to możesz odprowadzić mnie do domu - stwierdziła i zsunęła się z tego na czym siedziała czyli nie wiem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Sro 11 Cze - 0:35 | |
| właściwie trochę się obraził, bo wiesz, on ją chciał poderwać (kropki), dobra, żartuję, ale w każdym razie go trochę obraziła, jego dumę męską. podał jej dłoń. i zaczniesz. |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 12:48 | |
| siedziała oparta plecami o cokół o ile pomnik stalina na takowym się znajdował, a mniemam iż owszem, bo to chyba normalna kolej rzeczy, prawda? nogi miała wyciągnięte i skrzyżowane w kostkach oraz dajmy na to popijała przyjaciela danielsa prosto z butelki. | |
|
| |
johnny krakersik.
Liczba postów : 347 Skąd : ingland Wiek postaci: : 20 Registration date : 22/06/2008
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:00 | |
| dżony tradycyjnie, jak w każdą niedzielę, szedł pod pomnik stalina, żeby spotkać się z martini. pod pachą trzymał papierową torbę pełną croissantów, a z tylniej kieszeni opuszczonych szarych rurek, bo ewribody lows skini bojz - nawet na lastfmie jest taka grupa!, wystawały 2 breezery, bo muszę iść wyciągnąć je z lodówki, żeby starzy nie zauważyli. aha, więc breezer lajm i orendż. dłonie trzymał w kieszeni, był potargany, a na policzku miał małą plamę od modrakowej farby olejnej. amok tworzenia. | |
|
| |
martini ko-rek.
Liczba postów : 123 Skąd : paryżewo Twarz : blejkuwa! nie blejkurwa.. Wiek postaci: : 18 Registration date : 21/06/2008
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:05 | |
| plus alkoholowy amok martini, równa się coniedzielne spotkanie pod pomnikiem wielkiego stalina. tak więc martini podniosła głowę i roześmiała się głośno na jego widok, bo farba na policzku dżonego nie wiedzieć dlaczego ją rozśmieszyła. wyciągnęła w jego stronę porządnie nadwyrężoną już butelkę przyjaciela danielsa i podkurczyła nogi. -cześć, dupku. zapomniałam o naleśnikach, ale mam danielsa. | |
|
| |
johnny krakersik.
Liczba postów : 347 Skąd : ingland Wiek postaci: : 20 Registration date : 22/06/2008
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:10 | |
| - jesteś głupia mart. - pocałował ją w głowę i usiadł obok, uprzednio wyjmując z kieszeni breezery. - co to za niedziela bez naleśników? - głęboko się zastanowił, odkładając torbę pełną croissantów. był głodny. otworzył torbę i pytająco na nią patrząc, podsunął jej pod nos jednego. | |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:14 | |
| pokręciła głową, nachylając się w celu wyciągnięcia z torby innego croissanta, ot żeby zrobić dżonemu na złość. wróciła na swoje miejsce i ugryzła stosunkowo mały kęs. -przeżyjesz, johnny. tak myślę - przechyliła głowę i zmrużyła oczy. | |
|
| |
johnny krakersik.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:17 | |
| - chyba ktoś poczuł się urażony. - odparł zadowolony, rozkładając się na schodach, co oznaczało, że jeden łokiec wylądował po przekątnej, kontynuując jego rozłożystą linię ciała? nie pytaj. ironicznie się uśmiechnął, jedząc croissanta i szukając otwieracza po kieszeniach. | |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:21 | |
| -skądże - mruknęła, rzucając w niego swoim otwieraczem i odwracając głowę. jakby rzeczywiście mogły zainteresować ją zaloty dwóch kulawych gołębi odbywające się po drugiej stronie ulicy - znowu sobie coś ubzdurałeś w naćpanym umyśle. | |
|
| |
johnny krakersik.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:26 | |
| - chciałabyś. - mruknął, masując brzuch, bo trochę mocno walnęła go swoim srebnym scyzorykiem. gdy już doszedł do siebie, wrzucił do ust resztkę croissanta i otworzył breezera; pociągnął łyk i spojrzał na martini, pytając, czy nie udała się wczorajsza randka z potentatem czy też impotentem, zakpił, naftowym i czy to właśnie z tego powodu jest dla niego niemiła. | |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:33 | |
| zignorowała jego uwagę, bo tak najłatwiej. usiadła wygodniej, o tyle o ile było to możliwe kiedy w grę wchodziło siedzenie na kamiennym pomniku i skubała croissanta, nucąc pod nosem jakiś kawałek the verve, lucky man niech będzie. przeczesała palcami włosy i spojrzała na dżonego, pytając czy nie miał przypadkiem wracać do holandii. | |
|
| |
johnny krakersik.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:35 | |
| odpowiedział, że miło by było, jakby w końcu nauczyła się, że on pochodzi z anglii. i nie, nie wybiera się do holandii. pstryknął ją palcem w nos i objął ramieniem, bo nie lubił, gdy się złościła, xd. | |
|
| |
martini ko-rek.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:38 | |
| wzruszyła ramionami i nie oparła głowy na jego ramieniu, udając że ciągle jest na niego zła. tak więc siedziała sztywno wyprostowana i kontemplowała coś po drugiej stronie ulicy. | |
|
| |
johnny krakersik.
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. Nie 22 Cze - 13:42 | |
| - w każdym bądź razie mam wystawę w piątek, więc lepiej się 'odobraź' na mnie, bo będzie parę fajnych facetów. - wyszeptał jej do ucha, potem się odsunął i zaśmiał sam do siebie. wziął rękę z jej ramion, bo poczuł kolejną falę głodu i potrzebę sięgnięcia po croissanta. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: pomnik stalina osiem metrów dalej. | |
| |
|
| |
| pomnik stalina osiem metrów dalej. | |
|