Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

the trocadero

Go down 
+13
Georgina
cecilie
delano
Keary
Nathan
Madison
Scarlett
TIIU
Natalie.
rosie
harold
Miuuuuuuuuuuuuccia
adm
17 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
delano
krakersik.
delano

Liczba postów : 315
Twarz : gaspard trochę.
Wiek postaci: : 20
Registration date : 16/08/2008

the trocadero - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSob 30 Sie - 22:41

franklin splótł ręce gdzieś w okolicach nerek cecilie, by posmyrać ją nosem po czółku.
- co słychać? - zapytał, w sumie średnio entuzjastycznie, bo mama przyjechała i już urządziła mu pół domu.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

Liczba postów : 277
Wiek postaci: : 19

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSob 30 Sie - 22:49

- wszystko w porządku, a jak u ciebie? masz niespecjalną minę, delano, mam nadzieję, że nic się nie stało, hm? - spytała i pogłaskała go wierzchem dłoni po policzku, przechylając głowę na swoje prawe ramię, z pytającym uśmiechem, już nie takim entuzjastycznym i pogodnym jak wcześniej, bo nie może cały czas robić z siebie idiotki.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSob 30 Sie - 22:59

- hm, to nic takiego, przyjechała mama i się rządzi - pokręcił oczami, krzywiąc się nieznacznie, no wiesz. przytulił do siebie cecilie, była taka zimna, że aż zrobiło mu się głupio, że wyciąga ją w taką pogodę.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSob 30 Sie - 23:06

- jak to się rządzi? wiąże ci krawaty po swojemu? - zaśmiała się do jego piersi, z dłońmi splecionymi na jego karku gdzieś. - usiądźmy może, czy coś, hm? strasznie zimno, muszę się zaopatrzyć w porządne buty zimowe, bo stare się gdzieś zapodziały.. - westchnęła. pewnie zostawiła je wraz z dużą częścią rzeczy w norwegii czy gdzieś tam.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSob 30 Sie - 23:39

ej sori niespecjalnie mam na niego wenę. :c
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSob 30 Sie - 23:52

no spoczkoł, sesil poszła do domu więc.
Powrót do góry Go down
Georgina
buziaczek;3
Georgina

Female
Liczba postów : 680
Hobby : moda.
Nastroj : poniekąd dobry
Związany/a z : kosmetykami DKNY, biżuterią Chanel i Tiffany'iego i kolekcą iPodów.
Twarz : Michelle Trachtenberg
Registration date : 14/07/2008

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeNie 31 Sie - 20:05

usiadła sobie na jakimś murku z kawą w ręce i rozmyślała o życiu i śmierci xP
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

Liczba postów : 1418
Związany/a z : deejmon!

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:11

usiadła gdzieś na ławce/murku nie mam pojęcia. z tego co wiem było dość ciepło, więc nie trzęsla się jak narkoman na głodzie i patrzyła na czubki swoich butów, ziewając co i raz, niezbyt dotleniona była chyba. i paliła milionowego papierosa w tym dniu.
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female
Liczba postów : 1912
Nastroj : pokręcony
Związany/a z : elviiisem.
Twarz : sheila marquez
Wiek postaci: : 18
Registration date : 13/07/2008

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:21

spacerowała wyjątkowo powali przypadkiem wpadając na bogu ducha winną staruszkę, po czym dyskretnie bąknęła przepraszam usuwając się z drogi, przeszła koło karmen nie spostrzegając jej -.-
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:23

westchnęła dość głośno i odchrząkneła tak, żeby zołi usłyszała, hm. wgoniotła w beton do połowy wypalonego papierosa o jakimś aromacie wiśniowym, bo stwierdziła, że po kolejnym będzie już jej nie dobrze :c i tak pięknie nie wyglądała, po tylu dni nie wychodzenia z domu. ja jutro będę pewnie tak wyglądać po ośmiu lekcjach + dodatkowe.
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:31

ja miałam dzisiaj osiem godzin, myślałam, że na niemiecki wyzionę ducha, który pewnie zabłąka się gdzieś w sali gimnastycznej ;//.
odwróciła się gwałtownie z niezdarną miną, z początku podejrzewała, że przypadkiem ponownie na kogoś wpadła, ale kiedy ujrzała carmen uśmiechnęła się łagodnie.
- cześć - cmoknęła jej policzek siadając obok podała jej jakieś nikotynowe plastry xd.
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:35

ja mam jutro dwie godziny niemieckiego, jezu, umre.
- cześć, chcesz pozbyć mnie mojego jedynego, chyba, jak do tej pory nałogu? - roześmiała się patrząc na opakowanie z plastrami, zapewnie nikoret, one i tak mają nikotyne, ale nie tyle ile karmę potrzeba do życia :c chodź jej ostatnim problemem było to, że troche nie pochodziła na siłownie, przytyła i zmalały jej cycki, dobra nieważne xd - jak się czujesz, hm? - spytała wkładając dłonie do kieszeni, nie lubi rękawiczek.
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:40

ja mam w piątek ._.'
obdarowała ją jakimiś nowoczesnymi plastrami uśmiechając się rozbawiona.
- właśnie miałam taki zamiar - potarła swój policzek poprawiając szaliczek, dodam, że z żółtej wełny. - mimo wszystko nawet w porządku! - zamrugała, bo coś wpadło jej do oka ;c.
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:44

- wiesz, że w ten sposób pozbawiasz mnie życia i takie inne, ale dziękuję - wyszczerzyła się, ładne zęby miała, tylko to jej nie przytyło/nie schudło bo nie ma takiej mozliwości. przynajmniej to dobre.
- a nie mimo wszystko? - zmarszczyła brwi bo lubiła wiedzieć wszystko do końca i usiadła po turecku. czaryymaryy.
matka mnie wygania do nauki, przepraszam ale od 15 siedze nad książkami bo mam jutro sprawdziany na dzień dobry =.=
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 19:52

spoko ;/
- czemu mam pozbawić Cię życia, tym, że pragnę wyleczyć Cię z nałogu - spojrzała na nią kątem oka panując nad przypływem śmiechu. - również dobrze - wystawiła jej czubek język poprawiając swój tyłek na murku.- jak tam studia, przyszła pani psycholog, psycholożko?
skoro idziesz, to gadały i rozeszły się?
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 20:13

cały raban tutaj się zrobił, bo coś tam, jakieś bajery do telewizji zamawiają i telefony.
- mam już ich dość, książka o lękach spada mi non stop na głowie, przytłacza mnie ilość notatek, nie wychodziłam z domu kilka dni, czuje się jak wampir - roześmiała się zaciskając mocniej szalik na swojej szyi, ale nie chciała się udusić, ani coś w ten deseń - czasem jak mam dość, piszę już podanie, żeby mnie wywalili z tej uczelni, ale potem ląduje w koszu, bo przypomina mi się gadka matki i ojca jak wysyłali mnie do liceum, że nauka najważniejsza. pewnie też takie przechodziłaś, nie? a twoje sprawdziany jak? - uśmiechnęła się obserwując jakieś małe dziecko bawiące się samochodzikiem, nie, nie była pedofilem.
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 20:15

- moje sprawdziany, mogę powiedzieć, że zaskakująco dobrze - skinęła głową odgarniając kosmyk włosów z środka twarzy, po czym rozpoczęła zabawę breloczkiem od torby. - przecież pewnie ta książka to jakiś znak, ale wiesz nie jestem wróżką to nie wiem jaki, czy coś - roześmiała się wypijając łyk, uwaga wody mineralnej - a ta domniemana choroba to jedynie nerwica serca, jedynie - podrapała się po policzku.
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 20:19

- jedynie, ja jakbym usłyszała taką diagnoze to bym umarła na zawał bo bym myślała, że to coś poważnego, chodź nie wiem czy to jest poważne, huuh? - zmarszczyła brwi przyglądając się uważne zołi i wodzie mineralej, żeby sprawdzić czy nie zawiera jakiejś kofeiny, ale to chyba raczej niezbyt możliwe. pokiwała głową, kiedy uznała, że nie pije kawy i uśmiechnęła się wskakując na murek tak, że teraz tak fajnie machała nogami xd - ja się dziś dowiedziałam, że już nie będę siostra, mówiłam ci? znaczy, że moja matka jest w ciąży? pewnie mówiłam - machnęła ręką, bo pogodziła się z tym i odezwał się w niej jakiś instynkt do opiekowania się dziećmi i teraz miała ochote bawić się ze wszystkimi. zamkną ją za pedofilstwo.
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 20:22

zo postanowiła wyemigrować na wyspy Honsiu, tudzież gdzieś na Baleary, bo zaczęło ją delikatnie irytować to kofeinowe szaleństwo, więc tak właśnie wypiła kolejny łyk wody, wykrzywiając ust, włożyła sobie do ust pośpiesznie cukierka uśmiechając się błogo.
- to dobrze, cieszysz się, nie cieszysz? - zmarszczyła brwi.
Powrót do góry Go down
carmen anna
pijak
carmen anna

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 20:25

- znaczy... właściwie nie. chciałabym być siostrą, hm, opiekować się i takie bajery. ale szybko by mnie to wkurzało pewnie - pokiwała głową i zeskoczyła, bo ja musze iść z psem, a potem odrobić lekcje których mam tony jak na trzeci dzień szkoły =.= w każdym razie powiedziała, że powraca do nauki, że spotkają się jutro czy pojutrze, uściskała ją na pożegnanie i zniknęła gdzieś z plastami, może naprawde rzuci palenie? hm.
ide sie edukować.
Powrót do góry Go down
zooey
CHOCO MILKSHAKE
zooey

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Wrz - 20:26

sama również po dłuższej chwili zwinęła się z murka ulatniając się pewnie w stronę domu.
Powrót do góry Go down
david
kocurek
david

Liczba postów : 816
Związany/a z : wężem ogrodowym
Twarz : hayden christensen
Registration date : 16/06/2008

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 19:35

siadł sobie na ławce na przeciwko fontanny przeglądając jakiś zeszyt. jutro miał egzamin i chyba pierwszy raz w życiu postanowił się uczyć. wyjął z kieszeni papierosa, zresztą ostatniego jak zawsze jak miał większą ochotę zapalić to zostawał z jednym papierosem. zastanawiał się właśnie czy by go zapalić czy nie.
Powrót do góry Go down
desire
these shoes suck
desire

Female
Liczba postów : 2193
Związany/a z : paolo, si.
Twarz : sveva alviti
Registration date : 10/08/2008

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 19:44

przyszła tutaj właściwie to chyba pomyśleć tak ogólnie. usiadła więc na ławce i zajęła się pisaniem pamiętnika. przy okazji sobie paliła papierosa i była cholernie zamyślona.
Powrót do góry Go down
david
kocurek
david

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 19:52

nie mógł wcale skupić się na tych swoich notatkach. głód nikotynowy górował nad nim w sensie fizycznym i psychicznym. podniósł głowę z nad zeszytu i zobaczył wielką miskę suszi kilka ławek dalej. przetarł oczy i ku jego zaskoczeniu zobaczył des, która już nie wyglądała na chiński przysmak. schował zeszyt do swojej elo torby i pognał w jej stronę tylko, że od tyłu tak żeby zrobić jej niespodziankę.-akuku!-podskoczył do niej i zakrył jej oczy-zgaduj zgadula!
Powrót do góry Go down
desire
these shoes suck
desire

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 19:55

przestraszyła się a potem zaczęła zastanawiać kto to może być. - mam nadzieję, że nie jesteś jakimś gwałcicielem czy zabójcą. a jeżeli tak, to wiedz, że znam pewne techniki waalk. powiedziała całkiem poważnie, ale w duchu się śmiała.
Powrót do góry Go down
david
kocurek
david

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:00

-ja znam kungfu, dżidżudsu, sztuki walki wschodniej i coś tam jeszcze! a i dżudo-zaśmiał się dosyć głośno po czym szybko usiadł obok niej-dostanę jakąś nagrodę za to, że znam tyle różnych sztuk walki?-uśmiechnął się głupio i przysunął się dosyć blisko do des.
Powrót do góry Go down
desire
these shoes suck
desire

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:02

- mhm, jeżeli mi je kiedyś pokażesz, to na pewno. powiedziała i pocałowała go. - a jakie nagrody preferujesz ? zapytała, unosząc kąciki ust.
Powrót do góry Go down
david
kocurek
david

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:05

-takie jak ta-pocałował ją zdejmując z pleców czarną torbę i chowając papierosa do kieszeni bo cały czas miał go w ręku.-des, jestem głodny-zmarszczył lekko czoło. faktycznie nic nie jadł od rana.
Powrót do góry Go down
desire
these shoes suck
desire

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:08

zamknęła więc swój pamiętnik, w którym napisała wszelkie swoje życiowe tajemnice. - głodny ? mmm, kolacja ? zapytała i pomyślała, co by chciał na tą kolację.
Powrót do góry Go down
david
kocurek
david

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:12

-okej. to może chodźmy do jakiejś restauracji, hm?-objął ją ręką i szepnął do ucha, że tak jak wczoraj mógłby zjeść ją, ale nie wiedział czy mu ona wystarczy.
Powrót do góry Go down
desire
these shoes suck
desire

Female

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:13

- doobra. na wiezy eiffla ? zapytała, chowając swój pamiętnik do torby, bo przecież jak ktoś to by przeczytał, to by się albo przeraził, albo załamał.
Powrót do góry Go down
david
kocurek
david

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitimeSro 10 Wrz - 20:15

-dobra-pokiwał głową i złapał za rękę żeby się przez przypadek po drodze nie zgubiła i poszli no na wieże ajfla. i zacznę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: the trocadero   the trocadero - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

the trocadero
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» the trocadero

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach