| musee adzak. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: musee adzak. Pon 5 Maj - 22:40 | |
| fotografia i malarstwo, głównie. |
|
| |
edie nowość.
Liczba postów : 9 Age : 34 Skąd : pariż Związany/a z : armando ,3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:11 | |
| stała pod znakiem i czekała, aż będzie mogła przejść na drugą strnę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:14 | |
| a armand właśnie przejeżdżał samochodem tędy, wracał z treningu, jadł kebaba, bo był głodny, bardziej niż bardzo. w lodówce mroziło sie piwo, jenlain! zobaczył edie, myślał, że mu sie przywidziało, ale nie, więc w ostatniej chwili zahamował swoje ałdi a usemke, z piskiem opon. wyrzucił kebaba na ulice xd i ruszył w jej stronę. - edie, kurwa, edie. |
|
| |
edie nowość.
Liczba postów : 9 Age : 34 Skąd : pariż Związany/a z : armando ,3 Registration date : 16/06/2008
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:17 | |
| jezu, głodna była edi, a on wyrzucił go xd-armand, nie klnij na mnie! to niemiłe- dała bu buzi w polik- czemu masz inne włosy? i jesteś wyższy? może ja zmalałam?- ciągnęła go za kłaki. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:27 | |
| - powiedz mi lepiej, dlaczego do cholery nie odbierałaś telefonów i nie odpisywałaś na esemesy? - złapał ją za ramiona i potrząsnął - no powiedz. |
|
| |
edie nowość.
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:30 | |
| -ale nie trząś-skuliła się aż-ukradł mi taki pan telefon jak szłam! i potem ze stresu zapomniałam, że jesteś moim mężem! i wróciłam do domu i urosła mi broda i teraz sobie wszystko przypomniałam, rozumiesz!-sori xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:32 | |
| - nie - pokręcił głową i ją huh wysmiał? - nie, nie rozumiem. nie rozumiem co do mnie mówisz, wcale. |
|
| |
edie nowość.
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:33 | |
| -ja też nie, ale to przez to, że na mnie krzyczysz- usiadła pod ścianą chowając głowę w kolana, wystraszyła się.. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:41 | |
| westchnął bezradnie siląc się na spokój, mimo iż skronie i nie tylko skronie w sumie, mu pulsowały ze złości. policzył do trzydziestu i podszedł do niej, kucając. - przepraszam. |
|
| |
edie nowość.
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:44 | |
| -przepraszam-popaczyła wystraszona i wogle, przerażona na armandąą. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:51 | |
| - postaraj się mnie zrozumieć,, okej? znikasz bez słowa, nie dajesz znaku życia, nic kompletnie - było mu cholernie przykro, opłakiwał ją nawet długo, wynajął detektywuw, ale jej nie znaleźli. |
|
| |
edie nowość.
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 18:52 | |
| -okej, staram się- zwinęła się w kulkę i robiła duże oczy- no bo ja- nie wiedziała co ona, więc się zamknęła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 19:08 | |
| - to było trochę nie fair. musiałem spać sam, było mi zimno w nocy - zrobił tak :///// głaskając ją po głowie. |
|
| |
edie nowość.
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 19:13 | |
| - mi też było zimno- zamrugała, opuścili ją wszyscy jak opuściła armanda, ma za swoje xd. trzymała go za koszulę, albo tiszert, i mięętoliła. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 19:14 | |
| - to co, śpisz dziś w domu? o ile w ogóle chcesz być jeszcze moją żoną - zrobił tak, bo w zasadzie to było mu smutno, czuł się zaniedbany i opuszczony. |
|
| |
edie nowość.
| Temat: Re: musee adzak. Pon 16 Cze - 19:15 | |
| -śpię! chcę!- przytuliła armandowe kolano, bo było najbliżej i wogle, wszystko inne się bała przytulać, bo zły był przecież. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: musee adzak. | |
| |
|
| |
| musee adzak. | |
|