Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

toni&guy

Go down 
+4
LittleNymphet
Brooklyn
jacob
adm
8 posters
AutorWiadomość
adm
wyliżesz mi stopy?
wyliżesz mi stopy?
adm

Male
Liczba postów : 459
Nastroj : zawsze zajebisty!
Związany/a z : edem łestłikieeem .
Registration date : 05/05/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeWto 24 Cze - 21:43

fryzjer.
toni&guy ToniGuy
Powrót do góry Go down
https://cthulhu.forumpolish.com
jacob
oh haii
jacob

Liczba postów : 77
Związany/a z : .
Registration date : 25/06/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:50

przyszedł z zamiarem obcięcia, a raczej podcięcia włosów, ale chyba zmienił zdanie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:56

przyszła też, stukając głośno poziomymi obcasami od pantofli dżejkobsa, co osobiście bardzo ją podniecało. złapała pierwszy lepszy katalog fryzur i zaczęła przeglądać, uśmiechając się do pana fryzjera, który już na pierwszy rzut oka wyglądał na geja, a wiadomo, że latiszja takowych lubi.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:59

a dżej, jak ta sierota podszedł do niej i stanął gdzieś za nią właśnie.
- cześć, ja wiem, że to głupie, ale powiedz mi, czy ściąć włosy, czy nie? - zapytał, jak najszybciej tylko umiał, ale serio to chciał tylko zagadać, bo go podbiecało stukanie jej obcasów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:08

odwróciła się na obcasie, szybko, może nawet i za szybko, bo prawie na niego wpadła, złapała się szybko, przyjemnie chłodnej skórzanej sofy. - cześć, huh - uśmiechnęła się, poprawiając na przedramieniu lateksową xd torebkę versace, którą wysłał jej tata, pocztexem zapewne. spojrzała badawczo na jego włosy, pozwoliła nawet sobie je pomacać. - hm, chyba nie, tak jest dobrze, może ewentualnie końcówki, acz przydługawe włosy są modne w tym sezonie - skłamała odrobinę, uśmiechając się niewinnie, bo chciała wyglądać na znawce. którym była.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:13

pokiwał głową, patrząc na nią z góry z otwartymi ustami, zaraz jednak je zamknął, bo to musiało cholernie niewyjściowo wyglądać.
- dzięki, to nie obetnę. i hej, chyba widziałem cię kiedyś, na mieście - tak mu się przynajmniej zdawało, albo to kolejny bajer na podryw, hehe.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:27

spojrzała najpierw na jego bermudy w różowe kwiaty, potem na polo, a jeszcze później na jego twarz w końcu. - tak? kiedy, huh? - roześmiała się, siadając na oparcie jednej z sof.
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:31

- nie wiem, jakoś niedawno, rozmawiałaś chyba przez telefon i miałaś milion siatek - okej, może wcale mu się nie wydawało, bo im dłużej się jej przyglądał, tym bardziej takie wrażenie odnosił.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:38

- uhu, potrąciłby mnie wtedy samochód - roześmiała się, wymachując stopą w pantoflach, które idealnie pasowały do koloru polo owego chłopaka, więc wyciągnęła w jego stronę rękę. - latisha, hm. i jakoś nie widziałam cię wcześniej, wybacz. może to przeznaczenie?
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:40

uścisnął jej dłoń, ale nie na tyle mocno by połamać.
- jestem dżejkop. dżej - uśmiechnął się do niej, po raz kolejny, ale uznał, że jest na tyle ładna, że na to zasługuje.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:00

- miło cię poznać, dżej - wstała, bazaar wysmyknął jej się z rąk na ową skórzaną sofę, machnęła ręką odzianą w srebrny zegarek guess, stojąc obok dżejkopa. - to jak, idziesz podciąć końcówki? czy wolisz pospacerować ze mną, hm?
Powrót do góry Go down
jacob
oh haii
jacob

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:01

- chyba jednak to drugie - powiedział, ze szczerym uśmiechem i zw.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSro 25 Cze - 18:18

- huh, muszę lecieć jednak - uniosła się na palcach, coby go pocałować lekko w usta, fajne usta swoją drogą i poszła, kołysząc biodrami lekko, ale seksy.
Powrót do góry Go down
Brooklyn
dałn
Brooklyn

Female
Liczba postów : 842
Wiek postaci: : 17
Registration date : 01/07/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeNie 6 Lip - 20:27

nie mogła, pisałam mogła co najmniej trzy razy, usiedzieć w domu, więc wyszła już, licząc na to, że dojście do fryzjera zajmie jej co najmniej pół godziny, oczywiście się myliła, bo doszła w minut dziesięć. zapomniała o tym, że salon mieścił sie dwie przecznice od niej, hm.
w każdym razie nie miała ochoty jeszcze wchodzić, przystanęła więc przed, przeglądnęła się w drzwiach, zapaliła papierosa mentolowego. lubimy zatruwać swoje organizmy.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female
Liczba postów : 1757
Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.
Nastroj : Irradiacja uczuć.
Związany/a z : Tobą?
Twarz : Hayley Williams.
Wiek postaci: : 16.
Registration date : 05/07/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:04

Przyszła, bo już nie mogła wytrzymać z tym sianem nad czołem. Poinstruowała ostro fryzjera, bo, jakby spieprzył jej głowę, to ona w odwecie odgryzłaby czerep jego. Rozsiadła się w fotelu, nie odrywając wzroku od dłoni tego całego specjalisty. Szukała w kieszeni chusteczek.
Powrót do góry Go down
breth
kwiatuszek.
breth

Liczba postów : 870
Związany/a z : anne
Twarz : mathias lauridsen
Registration date : 02/07/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:16

breth przyszedł, bo całkiem zarósł, to znaczy włosy mu urosły i teraz lokowały się dookoła głowy. jakby to urocze nie było trochę uciążliwe, więc poinstruował fryzjerkę jak chce być ścięty. na łyso. nie, żartuję.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female
Hobby : Wszystko, czego nie widziałeś na oczy - lub cokolwiek innego - i nigdy nie ujrzysz, boś ślepy człek.

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:21

Urocze! <3
- Co ty wyprawiasz, palancie?! - Warknęła, bynajmniej nie do niego, tylko tego fryzjera, który właśnie tańcował wokół niej, jak oszalały. Uff, przynajmniej nie była teraz sama w salonie tortur. Uśmiechnęła się przepraszająco.
Powrót do góry Go down
breth
kwiatuszek.
breth

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:26

breth wsunął komórkę do przedniej kieszeni spodni, zastanawiając się, czy anne w ogóle mu odpisze. nie zdziwiłby się, gdyby tego nie zrobiła. biedni! :c
- hej, do twarzy ci w tej fryzurze - stwierdził, jakby w ogóle się na tym znał, ale chyba chciał jakoś nawiązać rozmowę, po prostu.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:30

Ej, trzeba mieć wiarę, co nie? Niech się nie łamie chłopak!
Westchnęła głęboko, zerkając w lustro. - Teraz tak, ale kto wie, co wymyśli ta bestia nade mną. - Powiedziała całkiem bez żenady, a fryzjer niemal zastrzygł gniewnie... no, nożyczkami. - Często tu przychodzisz? Jestem pierwszy raz, a jak wchodziłeś miałeś niesamowite włosy, i jak pomyślę, że były efektem tego salonu to...
Powrót do góry Go down
breth
kwiatuszek.
breth

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:40

- były efekty ciężkiem pracy w los angeles - wyszczerzył zęby w uśmiechu, klepiąc dłońmi w swoje uda. spojrzał w lustro przed sobą, a potem na nią - jestem breth. z reguły właśnie tutaj obcinam włosy - pokiwał głową, uśmiechając się dla odmiany wdzięcznie do fryzjerki ee klary, która była jego ulubioną; i wcale nie dlatego, że nosiła krótkie spódniczki i miała dłuuugie nogi.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:44

- Uhu, czyli powinnam być spokojna. - Wyraźnie rozluźniła się, rozpierając na swym krześle. Dopiero teraz przyjrzała mu się uważniej, i dokładniej, bo wcześniej miała szczątki własnej grzywki w oczach. Ojej. - Sara jestem. - Wyszczerzyła się. A nie dlatego, że jej fartuszek jest wyjątkowo obcisły?^^
Powrót do góry Go down
breth
kwiatuszek.
breth

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 13:57

sara, to jak piers mojej bff. okej, cicho :d sori odkurzałam.
- tak, myślę, że jesteś w dobrych rękach - otóż breth i fryzjer hugo!!! ;d się znali i nieraz byli na piwie. to znaczy fryzjer hugo jest gejem, ale mówił, że breth nie jest w jego typie - dzięki, klaro - pozwolił by klara rozpięła jego eee wdzianko fryzjerskie, no wiesz, bo już skończyła go obcinać.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 14:05

Wiesz, naprawdę też mam tak na imię, ale sama żartuję z jego 'psiej' natury xD. Spoko.
- Bogu czy tam Tobie dzięki. - Uśmiechnęła się po raz, któryś tam, nigdy nie byłam dobra z matmy. Jacie, piękne imię ten fryzjer miał, nie ma co! I gej...? Nie wyglądał, a ona ubóstwiała gejów, lecz się przyznać nie chciała. - Mogę Twój numer, jakbym kiedyś zapragnęła rozhisteryzować się, i upić w męskim towarzystwie? - Wymruczała do niego, rzecz jasna. Była stanowczo zbyt śmiała.
Powrót do góry Go down
breth
kwiatuszek.
breth

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 14:07

- jasne. klara, pzyczę sobie długopis i kawałek kartki, okej? - nie czekając na odpowiedź powędrował do stanowiska owej klary, by napisać swój numer telefonu, który zaraz podał sarze - odezwij się do mnie.
i uciekł!!!!
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 14:09

- Nawet gdybyś nie poprosił, i tak bym to zrobiła. - Powiedziała już do samej siebie, a następnie przyglądnęła uważnie numerowi. Zaraz, jednak zreflektowała, i ponagliła fryzjera, bo nie miała zamiaru zabawić tu wieczności.
Powrót do góry Go down
LittleNymphet
mario forever
LittleNymphet

Female

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 9 Sie - 14:20

Jak się już naoglądała w lusterku, to stwierdziła, że może być, okręciła wokół własnej osi, i zapłaciła grzecznie, a nawet dorzuciła maleńki napiwek, co za złote serce. I wyszła.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

Liczba postów : 277
Wiek postaci: : 19
Registration date : 16/08/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:08

przysiadła obok drzwi, mając nadzieję, że jej nie przegonią, bawiła się swoją obklejoną naklejkami z heloł kiti i muminkami nokią i rozmyślała nad życiem i śmiercią oraz całą resztą.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

Liczba postów : 315
Twarz : gaspard trochę.
Wiek postaci: : 20

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:24

a delano, założywszy tylko jakieś bossy, przybiegł tutaj w samej koszuli, bo o marynarce zapomniał. no cóż. ale nie było mu jakoś specjalnie zimno, skoro i tak biegł aż z ritz.
- uh, no to jestem, długo czekasz? - zapytał, siadając obok cecilie. z trudem powstrzymał się od tego żeby ją pocałować.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:29

zerknęła na niego przelotnie i pokręciła głową. - nie czekałam na ciebie, siedziałam i rozmyślałam, okej? więc już nie jesteś taki zajęty, jak byłeś wczoraj, co? - spytała przyglądając się jego profilowi, a potem krzywo zapiętym guziczkom jego koszuli, nie mogła się powstrzymać i się nieznacznie uśmiechnęła.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:34

no coż, była niemiła -,-,-,----------------------------------,-,-,-.
- nie, nie jestem. i wczoraj też nie byłem. poniekąd czekają na mnie jakieś tam papiery, ale teraz to nieszczególnie ważne - odpowiedział, wzruszając ramionami i oparł łokcie na kolanach, starając się nie patrzeć na cecilie, której wzrok go rozpraszał. ... . .
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:39

zrobiło jej się teraz głupio, czy miał w związku z tym na myśli to, że ONA była ważniejsza od jego papierów, które przecież o wiele bardziej go interesowały tak samo jak opinia publiczna i cała reszta? przygryzła dolną wargę i spuściła wzrok na swoje czerwone buciki na średnio wysokim obcasie. chyba powinna była być milsza.
- hmm, w takim razie przepraszam cię, że wyjechałam bez pożegnania, musiałam coś załatwić, nie mogło to czekać. było ważniejsze niż jakiekolwiek papiery! przepraszam, naprawdę, uch.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:45

- a co było tak ważnego, że nie mogłaś mi o tym powiedzieć? przecież wiesz, że chętnie bym ci we wszystkim pomógł - no jasne, a przynajmniej miał dużo więcej możliwości, bo to delano, wszyscy go znają i tak dalej. ale on po prostu chciał przy niej być, to wszystko, srał na te papiery, praktyki, studia i tak dalej, tym bardziej teraz, kiedy była tak całkiem obok.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 16:49

- chciałam kogoś znaleźć, ale nie znalazłam, w porządku? nie chcę o tym rozmawiać. - na pewno nie chciała o tym rozmawiać z nim, jeszcze by go tym zraniła i co wtedy, przecież nie chciała, by chodził z bolącym sercem, czy tam plecami. czymkolwiek! poprawiła kurteczkę, która zsunęła jej się z ramion, nie tolerowała zamków błyskawicznych.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:02

no </3
- okej, więc nie rozmawiajmy - odpowiedział, siląc się na obojętny ton, ale mu nie wyszło, bo to tylko delano i on nie jest jakimś nieczułym debilem, który myśli tylko o własnej dupie albo ewnetualnie dupie jakiejś dziewczyny, rajt? - dajesz nam w ogóle jeszcze jakieś szanse, cecilie?
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:06

- zależy co masz na myśli, wiesz, mogę z tobą piec ciastka na święta i sypiać, i co tam jeszcze chcesz, ale może ty masz jakieś inne wyobrażenie tego wszystkiego.. - bo chyba każdy ma inne, podciągnęła kolana pod brodę i oparła głowę o delanowe ramię, bo chyba jej nie będzie chciał odtrącić, prawda? a jak tak to foch wielki.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:13

spierdolił jej głowę z ramienia i poszedł. żartuję SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
- cecilie, ja po prostu o tym wszystkim myślę raczej poważnie i zastanawiam się jak ty do tego podchodzisz. bo, może cię zawiodę, ale mi nie chodzi TYLKO o seks - no właśnie, bo poniekąd seks też był ważny, ale w tej chwili to nie miało żadnego znaczenia. delano też facet i sypiał z jakąś hiszpanką pod nieobecność sesil, o czym oczywiście musiała wiedzieć; a raczej zdawać sobie sprawę z tego, że nie tkwił w abstynencji seksualnej.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:19

ona również sobie pozwalała na szybki numerek z jakimś barmanem, czy ćpunem, bo kiedy skończyły jej się pieniądze to musiała jakoś płacić za drinki i prochy, prawda? jednak nie miała zamiaru się z tego spowiadać ani jemu, ani komukolwiek innemu, bo to raczej nie coś, czym mogłaby się chwalić.
- delano, jeśli myślisz, ze mi chodzi, czy chodziło, tylko o seks, to jesteś w błędzie, bo wcale tak nie jest! chociaż muszę przyznać, ze byłeś jednym z moich bardziej udanych partnerów. - nie oszukujmy się, nie?
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:37

pomyślał, że to dziwne miejsce jak na takie rozmowy, poza tym już trochę przymarzł. to bardzo romantyczne, zamarzną na schodach, z miłości, czy czegos tam. okej, cicho xd
- to chyba dobrze, to znaczy to dobrze, to naprawde dobrze - dobrzedobrzedobrze, bo kochamy powtórzenia, ale mózg delano pracował teraz na przyśpieszonych obrotach, więc wcale mu się nie dziwmy, rajt? podniósł głowę by spojrzeć na cecilie i uśmiechnąć się do niej koślawo - no i chyba nie wiem co mam ci teraz powiedzieć, bo skończyły mi się mądre wypowiedzi, a pytanie, czy zostaniesz moją dziewczyną, to trochę na poziomie podstawówki.
a oboje już dawno ją skończyli :c.
- kupię ci jeszcze pierścionek z gumy, no wiesz.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:42

- jesteś głupi, nie chcę pierścionków, bo to jest zbyt zobowiązujące, to tak jakbyśmy mieli się pobrać, weź ;_; - złapała się za głowę, śmiejąc się perliście, za kilka lat będzie miała przez te całe śmianie się potworne zmarszczki mimiczne, a operacji plastycznych nie znosiła. podrapała się po kolanie, odwracając się w jego stronę, było jej zimno w tyłek i w szyję, bo szalik jej się zgubił, albo wisi gdzieś na szafie, tudzież za szafę, a ona tam nie zagląda praktycznie.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 17:48

- to kauczuka. one też były w tych takich automatach, do których wrzuca się monetę i losuje. kauczuki chyba nie są zobowiązujące, co? jezu chodźmy stąd, chyba całkiem przymarzłem do tych schodów - no właśnie, poza tym miał ochotę ją pocałować, a skoro ma zamarznięte usta jak ten z titanica, to nie będzie przyjemne. nie mógł sie jednak powstrzymać, sori? i nachylił się nad cecilie by musnąć jej dolną wargę.
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 18:02

- hm, dokąd chcesz iść, co? do domu? znaczy, do mnie? tam jest straszny burdel, hmm, jeszcze nie do końca posprzątała.. - wcale sprzątać nie zaczęła. pogładziła go po policzku wierzchem dłoni, która do najcieplejszych nie należała, by potem oprzeć ją na jego ramieniu, sama nachyliła się do niego i pocałowała jego prawy policzek, a potem prawy kącik ust, lowli.
Powrót do góry Go down
delano
krakersik.
delano

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 18:13

- możemy iść do mnie. to znaczy do hotelu. niedługo kończy się budowa domu, pamiętasz, nie? - bo ja pamiętam, że nawet kupił działkę i w ogóle, także teraz mogli już kończyć budowę. wstał nawet i podciągnął rurki na tyłku, z którego swoją drogą ciągle spadały, pewnie schudł albo coś takiego. sori, ale tata przyjechał i przywiózł jedzenie. ; )
Powrót do góry Go down
cecilie
gosia andrzejewicz
cecilie

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimePon 18 Sie - 18:15

no spoko, ja i tak nie nadążam, bo mam 48754 postaci włączonych ;_;;
- pamiętam. idziemy do ciebie więc! - ona też wstała i możesz po drodze zacząć he.
Powrót do góry Go down
Sophie
perfekt lower.
Sophie

Female
Liczba postów : 2109
Związany/a z : Seth'em
Twarz : Sara Paxton
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 2
Registration date : 05/08/2008

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitimeSob 27 Wrz - 17:45

Usiadła sobie na fotelu. Zamówiła cieniowanie włosów i vuala.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

toni&guy Empty
PisanieTemat: Re: toni&guy   toni&guy Icon_minitime

Powrót do góry Go down

toni&guy
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» TONI&GUY.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach