|
|
|
| TONI&GUY. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: TONI&GUY. Pon 5 Maj - 23:07 | |
| fryzjer. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:15 | |
| była przyciąć włosy, musiała się w tym celu zwolnić z kilku lekcji. przystanęła teraz przed budynkiem, z papierosami, chociaż w zasadzie to nie paliła, no ale. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:23 | |
| on szedł, rozmawiając burzliwie przez telefon i wszedł, bo chciał obciąć włosny, nie na łyso. - renee? - zagadnął chowając telefon do kieszeni. przynajmniej tak mu się zdawało, że ona nazywa się renee. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:39 | |
| przestraszyła się i błyskawicznie odwróciła na pięcie w stronę christopherka, gubiąc przy okazji papierosa, ale nawet nie płakała po owym. - owszem, to ja - przytaknęła, może nieco zbyt piskliwie, zaraz jednak odchrząknęła i uśmiechnęła się zupełnie miło. - jesteś tym od esti, prawda? widziałam cię. - fakt, ale nie miała pojęcia kto to, xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:43 | |
| w zasadzie chyba przestanie lubić bycie tym od esti, ale wcale tego nie skomentował, tylko rozejrzał się dookoła. - jestem chris - przedstawił się, bo tak wypadało - obcinasz włosy? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:46 | |
| - miło mi - kiwnęła głową, zerkając na jego krocze, odruchowo. podniosła prawą rękę do swoich włosów, unosząc prawy kącik ust nieznacznie. - nie, właśnie obcięłam. tylko trochę. - miała nadzieję, że nie wyglądała tak, jakby potrzebowała wciąż jeszcze fryzjera. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:50 | |
| on nie zwracał uwagi na jej włosy, bardziej był zainteresowany dekoltem i nogami, ale w końcu uśmiechnął się. - a ja chyba w zasadzie nie potrzebuję fryzjera - powiedział niepewnie oblizując wargi - możemy pójść gdzieś, na drinka! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:53 | |
| - ..i lepiej się poznać, hm? - spytała, poprawiając ramiączko od swojej sukienki, ostatnio wciąż chodziła w sukienkach, żeby pokazać wszystkim swoją miłą opaleniznę z cannes. - fakt, twoje włosy wyglądają na zupełnie w porządku. - a ona się na tym zna. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 15:59 | |
| - no skoro tak mówisz - przytaknął, wyciągając ją za ramię z salonu - wolisz jakiś klub czy mój dom? wczoraj byliśmy w klubie, w sumie. ale nie działo się nic ciekawego. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: TONI&GUY. Pon 2 Cze - 16:00 | |
| - więc chyba wolę twój dom, mój drogi - stwierdziła, niemal zabijając się na progu, ale w ostatniej chwili złapała się ramienia chrisa! co za szczęście. i poszli, zacznij, a ja zw. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: TONI&GUY. | |
| |
| | | | TONI&GUY. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|