| opera garnier | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: opera garnier Pon 5 Maj - 22:43 | |
| |
|
| |
antoinette patrycjusz.
Liczba postów : 407 Age : 33 Skąd : pariiiiiiis Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 15:13 | |
| przyszła i siedziała na schodack pod operą czytając swój nowy vogue. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 15:18 | |
| okej, jak to mówi cintia, vogue'a się nie czyta, tylko przegląda. a on wyszedł z opery, w stroju zupełnie normalnym, bez sutanny. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 15:22 | |
| dopra, ale ona czytała, podpisy, że niby z jakeigo to pokazu itepe, cnie. a ona akurat wstawała i sori wleciała w kajetana. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 15:23 | |
| wcale nie powiedział do niej córko xd tylko przytrzymał ją, żeby się czaasem nie przewróciła i miałby nieczyste sumienie. - przepraszam - powiedział, głosem zupełnie niskim. |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 15:28 | |
| - mhm, nie, nie szkodzi, to moja wina - zawstydziła się. a on jej się wydał taki poważny jakiś. ale, że jest księdzem nie podjerzewała. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 16:41 | |
| usiadła na schodach i zapaliła papierosa. rozejrzała się trochę i wyciągnęła telefon.
/ znają się? | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 16:44 | |
| nie chyba. no to ona usiadła obok hilary. | |
|
| |
louane veronica mars
Liczba postów : 1449 Skąd : Calais Twarz : Amanda Peet Wiek postaci: : 19 Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 16:45 | |
| uśmiechnęła się w dal, zaśmiała pod nosem -Co tam ? - zagadała do dziewczyny która usiadła obok niej | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 16:56 | |
| - hm, nic, a u ciebiee? - położyła obok siebie swój vogue i pdoała łapkę - jestem antoinette. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:00 | |
| -u mnie również cholerne nic - uśmiechnęła się i podała rękę - hilary - dodała po chwili | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:14 | |
| - od dawna jesteś w paryżu - zapytła. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:24 | |
| - od miesiąca - odparła wyrywając się z zadumania - a Ty? | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:34 | |
| - mhm, chyba już około roku - uśmiechnęła się, ładnie i poprawiła swą spódniczkę, która była fajna. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:43 | |
| -oo to już całkiem długo - odparła, i w duchu skarciła samą siebie że wcześniej tu nie przyjechała - a gdzie mieszkałaś przedtem - zapytała | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:49 | |
| - w londynie, ale tutaj się urodziłam. wyjechaliśmy, kiedy byłam jeszcze dzieckiem - przeciągnęła się, bo dziś późno wstała i była jeszcze, mhm, nieprzeciągnięta. potem popatrzyła na hilary,bo lubiła patrzeć na ludzi. to bywało wkurzające, srsly - czym się zajmujesz? | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:51 | |
| -Londyn? Ja też stamtąd pochodzę - odparła z uśmiechem - ja .. - urwała - właśnie szykuję się na studia dziennikarskie - odparła, i w sumie żeby nie wyszła na niewychowaną dodała - a Ty, co robisz? | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:55 | |
| - ja kończę szkołę, a potem nie wiem, hm. też wybierałam się na dziennikarstwo. poza tym pracuję jako modelka, czasem, ehe - zmierzyła wzrokiem jakiegoś kolesia, bo biegł po schodach i jej nadepł na vogue, alecotam. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 17:57 | |
| -modelka? A dla kogo pracujesz? - zapytała zaciekawiona, w sumie kiedyś interesowała się tym | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 18:02 | |
| - nie wiem, różnie. to zależy, na razie zrobiłam sobie przerwę. ostatnio byłam w seventeen - huehuehue, ale szpan. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 18:08 | |
| juhuu fajnie xD -aha - odparła, w sumie nie wiedziała co za gazeta, nie czytała nic oprócz tajmsa zaprenumerowanego z Anglii i in stajla , | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 18:11 | |
| - hm, podoba ci się paryż? - bo co miała mówić. wyprostowała nóżki przy tym. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 18:17 | |
| uśmiechnęła się próbują zahamować falę spostrzeżeń na temat Paryża i ograniczyła sie do cichego - cholernie - zaśmiała się pod nosem i dodała - to najlepsze miejsce na świecie w którym kiedykolwiek byłam, a byłam w wielu miejscach | |
|
| |
antoinette patrycjusz.
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 18:32 | |
| - hm, to miło - zaśmiała się, w sumie - ja też od razu zakochałam się w tym miejscu . no dopra, już pójdę, pa - no i wstała i poszła ;x. | |
|
| |
louane veronica mars
| Temat: Re: opera garnier Sro 21 Maj - 18:38 | |
| -baju - odparła, zgasiła papierosa i również poszła | |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:11 | |
| siedziała na schodach i paliła papierosa. ładna pogoda była, to żuliet liczyła że może się trochę opali <3. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:15 | |
| przeszedł obok niej ale się zatrzymał, instynktownie przyciągały go piękne kobiety. odwrócił się do niej przodem i uśmiechnął szeroko -witaj - odparł |
|
| |
juliette krakersik.
Liczba postów : 347 Age : 33 Skąd : paryyż. Nastroj : mru. Związany/a z : nikim. Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:17 | |
| - hm, cześć. - powiedziała przyglądając się chłopakowi i zastanawiając, czy może skądś go zna. zmrużyła przy tym lekko oczy. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:19 | |
| -co taka piękna kobieta robi w tak piękną pogodę sama w tak .. inspirującym miejscu - zapytał siadając obok niej |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:23 | |
| - udaje dziewczynę, która jest niezwykle wrażliwa i przejmuje się sztuką. - powiedziała zgodnie z prawdą, bo taki był jej tajny plan. wyprostowała nogi i wyciągnęła twarz w kierunku słońca. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:25 | |
| zaśmiał się, ujęła go jej szczerość xD spojrzał na nią i pomyślał sobie to i owo - jestem Ryan - powiedział po chwili i podaj jej rękę |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:28 | |
| uścisnęła lekko jego rękę. - żuliet. - bo przedstawić się trzeba byłoo. - hm, pochodzisz stąd? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:30 | |
| -nie - uśmiechnął się - aż tak to widać - zapytał i pocałował w rękę (no wiecie w grzbiet doni itp.) żuliet ;P |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:36 | |
| się zdziwiła, że takiego żętelmena spotkała. - nie, tylko pytałam z ciekawości. - powiedziała. - a skąd jesteś? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:39 | |
| -z nowego jorku, a Ty? jesteś stąd? - zapytał |
|
| |
juliette krakersik.
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:39 | |
| - taak. - kiwnęła głową i wstała. - muszę iść, cześć! i uciekła, bo lecę. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 23 Maj - 13:41 | |
| -hej - mruknął i równiez poszedł |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:19 | |
| dzika dzika młodość, trzeba z niej korzystać, cecilie z pistoletem na wodę i delano pod ręką przytaśtała pod operę, bo nie uśmiechalo jej się okradanie tak pospolitego miejsca jak spożywczak, gdzie to kasjerki były już na takie okoliczności przygotowane i szkolone! a tutaj? nikt się niczego nie spodziewał. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:22 | |
| delano, chichocząc co chwilę, tak bez powodu właściwie i trzymając się blisko cecilie, dreptał raczeej szybko, pytając kiedy będziemy, jak osioł w szreku. - cecilie, w zasadzie co zamierzamy ukraść? - zapytał, poprawiając krawat, bo na tę okoliczność, cecilie mówiła, że to dzień dziecka, założył nawet krawat z kaczorem donaldem, który kupił wczoraj w disnejlendzie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:26 | |
| - do diaska, nie mam pojęcia - mruknęła, wręczając mu latarkę, co prawda było jeszcze raczej widno, a w operze zapewne paliły się jeszcze te fajne duże żyrandolki, o żarzących się papierosach nie wspominając. - pewnie jakieś fajne stroje, nie mam zamiaru kraść pieniędzy przecież! - pewnie, skoro może zawsze wziąć coś od delano ;d |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:34 | |
| pokiwał głową, włączając i wyłączając latarkę, ale cecilie spojrzała na niego groźnie, więc przestał się bawić, a przecież mówiła, że dzisiaj dzień dziecka, więc to było nie fair z jej strony : /////// bo delano było pokrzywdzony, bo on przecież nigdy nie obchodził dnia dziecka. - no dobra. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:39 | |
| ona też jeszcze nie obchodziła dnia dziecka w połowie września. - otwórz, ty musisz iśc pierwszy, bo jesteś częścią drużyny - pierścienia! - gotową do poświęceń na rzecz drugiej połowy. prawda? - dźgnęła go parasolką, która mogła być widziana jako karabin, gdyby ktoś był ślepy i niedorozwinięty. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:45 | |
| właściwie to się trochę bał, bo to była ważna misja, a sesil powierzyła ją akurat niemu, więc poprawił kołnież koszuli, bo ciągle mu stawał, ale tylko kołnież niestety i poszedł przodem, co chwilę pyttając sesil co teraz i zapalał latareczkę. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:49 | |
| bo to było takie tajne super wejście, od tyłu! - musisz coś wymyślić, musimy ich, hm, zaskoczyć! - stwierdziła półgłosem, mając nadzieję, że nie ma tu żadnych pajęczyn i innych okropnych rzeczy. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:53 | |
| - okej, sesil zróbmy tak - pociągnął ją, na dół za rękę, tak, że teraz kucali. w zasadzie to mógłby ją przelecieć, hihi, ale to dzień dziecka, w delano wstąpiła dusza niemowlaka, chciałam napisać cielaka xd - pójdziemy do garderoby, zabierzemy ubrania i ja wyjdę na scenę, odwócić ich uwagę i będzie uciekać, bo ja szybicej biegam to cię dogonię - był strasznie tym wszystkim przejętym. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Pią 13 Cze - 23:55 | |
| - jak uważasz, ale nie bierzemy zakładników? nikogo nie zabijemy? - zmartwiła się, bo przyszła tu w zasadzie tylko po to, była trochę szalona, ale nie aż tak jak te dzieciaki, co wystrzelały pół szkoły w słoniu. okej, to nie było pół szkoły. - hm, może tak będzie lepiej. boprzypomniało jej się, ze takie wybryki mogłyby zaszkodzić delano w jego karierze ;x |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Sob 14 Cze - 0:00 | |
| to nawet on nie myślał o karierze, pewnie wymienili mu musk z jakimś pięciolatkiem, jak w odlotowych agentkach i teraz wyjątkowo rozbrykany maluch, rozmawiał przy kolacji z rodzicami o polityce zagranicznej francji. - dobra, tędy - syknął do cecilie, idąc na kuckach w stronę garderoby, bo podświetlił latarką napis na drzwiach. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Sob 14 Cze - 0:03 | |
| zachichotała i spytała delano, jakie ma bokserki, ale zaraz już zamilkła, bo usłyszała kroki! - och nie! właśnie, och nie, gdzie to cholerne stojaki na parasole, kiedy są potrzebne?! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Sob 14 Cze - 0:05 | |
| nie mógł się powstrzymac i wybuchnął śmiechem, siadając na podłodze. usadził na swoich kolanach cecilie, myśląc, żeby brali ją bo on jest więcej wart, ze swoim rolexem, którego zapomniał zostawić w domu. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: opera garnier Sob 14 Cze - 0:09 | |
| - franklin! musimy się schować, bo jak nas znajdą, to nie będzie dobrze - uszczypnęła go w policzek, dobrze, że wybiła mu z głowy zakladanie kominiarek! w każdym razie cecilie momentalnie zamilkła bo z korytarze przyległego widać było poruszajace się światełko. latarka? |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: opera garnier | |
| |
|
| |
| opera garnier | |
|