| Domek Hil :P | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Domek Hil :P Sro 25 Cze - 13:25 | |
| |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Czw 26 Cze - 19:33 | |
| Przyszła z swoją jedną torbą i usiadła na kanapie. Nie była zmęczona. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Domek Hil :P Czw 26 Cze - 19:35 | |
| Ona zaś poszła do sypialni, była okropnie zmęczona ale to nic najważniejsze ze miąła to co chiała. - Viki musze wyjść, bo umówiłąm sie z producentem...trzymaj sie...rzekła i poszła o. |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
Liczba postów : 706 Skąd : Londyn Nastroj : apple juice Twarz : rihanna Wiek postaci: : 17 Registration date : 06/05/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Czw 26 Cze - 19:36 | |
| - Papa - powiedziała jej i pomachała też po czym rozpakowała swoja torbę i włożyła rzeczy do szafy, bardzo dużej szafy. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pią 27 Cze - 22:56 | |
| No, a teraz wyszłaz domu i poszła sobie do jakiejś kawiarni chyba. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pią 27 Cze - 23:15 | |
| wróciła do domu i poszła spać. | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Pon 30 Cze - 15:12 | |
| pocaował wycieraczkę i uciek | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pon 30 Cze - 22:10 | |
| Nie spała już od dawna i ubrała się i wyszła. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:01 | |
| Przyszła tu razem z lijanem. pobiegła do łazienki po wode utlenioną i bandaż. | |
|
| |
Liam krakersik.
Liczba postów : 327 Skąd : Wonderland Związany/a z : # Twarz : paolo nutini Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/06/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:03 | |
| no a lijam jakoś znalazł kanapę/sofę/cokolwiek, co nadawało się do siedzenia i opadł na nią. na rękę nawet nie chciał patrzeć, ale już wyobrażał sobie, co będzie, jak wróci do domu. soph dostanie histerii albo ataku szału. przecież dopiero niedawno zdjęli mu szwy z brwi. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:06 | |
| przyszła i zaczęła zmywac krew z jego ręki. zdezynfekowała ranę i opatrzyła ją. nawet dobrze jej to wyszło. - powinno być dobrze - powiedziała odważnie. | |
|
| |
Liam krakersik.
Liczba postów : 327 Skąd : Wonderland Związany/a z : # Twarz : paolo nutini Wiek postaci: : 18 Registration date : 13/06/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:07 | |
| lijam, biedny zmaltretowany, etc, wszyscy wiemy, popatrzył na viki i uśmiechnął się blado. - dzięki. i tak w sumie, to gdzie się podział tim? | |
|
| |
timothy. krakersik.
Liczba postów : 301 Age : 34 Skąd : z nieba. Związany/a z : z paryżem całym. Twarz : adasia brołdjego. Wiek postaci: : myślę, że 19. Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:08 | |
| tim był tu, nawt jeśli niekoniecznie chciany, leżał na kanapie, jęczał, trzymał się za głowę i palił skręta. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:09 | |
| - ciekawe gdzie ten chłopak co ci to zrobił. pewnie gdzieś daleko. jak mu w ogóle było na imię? - zapytała i popatrzyła na tima. | |
|
| |
perrine brzydaaaaaal.
Liczba postów : 364 Age : 33 Skąd : parysz Związany/a z : tuniemagwiazdki Registration date : 26/05/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:10 | |
| xdddddddddddddddddddddddddd | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:11 | |
| - perrine napisał:
- xdddddddddddddddddddddddddd
. | |
|
| |
Liam krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:13 | |
| lijam odczuł wielką ochotę na wyrwanie mu tego skręta, ale że tim jak przykładny chrześcijanin przed chwilą ocalił go od haniebnej śmierci, to się powstrzymał. - nie wiem, czy mam ochotę wiedzieć, gdzie on jest. martwię się tylko, co z łylim. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:15 | |
| - tak nie powinno być i nie wiem po co ten dupek złapał tę dziewczynę. głupi on. - zamilkła na chwilę po czym popatrzyła na skręta tima. - a tak w ogóle to my się chyba nie znamy. Viki jestem - przedstawiła sie. | |
|
| |
timothy. krakersik.
Liczba postów : 301 Age : 34 Skąd : z nieba. Związany/a z : z paryżem całym. Twarz : adasia brołdjego. Wiek postaci: : myślę, że 19. Registration date : 15/06/2008
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:16 | |
| xdddddddddddd<3 -chce mi się spać. chciało mu się. | |
|
| |
Liam krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:18 | |
| lijam, grzeczna dziecinka, też się przedstawił. - lijam. kiepskie okoliczności na nowe znajomości, ale cóż, bywa. szczerze mówiąc, ja tak dokładnie to nie wiem, co się stało. raczej same ogóły. łil napisał, że szykuje się mordobicie, to przyszedłem. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:19 | |
| - to idź spać. tu jest, aż za dużo sypialni - wzdrygnęła się na samą myśl o tym ogromnym domu potem popatrzyła na lija - aha, a ja widziałam porwanie i chciałam jej pomóc, to znaczy tej dziewczynie | |
|
| |
timothy. krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:20 | |
| -nie, pójdę do siebie chyba-jęknął-masz wódkę? musiał się napić. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:21 | |
| - może - powiedziała i poszła do kuchni pogrzebała chwilę w szafce i znalazła połowe butelki - tylko tyle, ale to chyba ci wystarczy - popatrzyła na niego i zapytała - jak się nazywasz? | |
|
| |
Liam krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:22 | |
| - hej, tim - lijam popatrzył na niego. - ty chodź może do domu, co? dobra dobra, nie upijać mi go tu, coś mu się z ver o uszy obiło i miał coś na kształt syndromu starszego brata, elo. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:25 | |
| - no, może ci jednak tego nie dam - popatrzyła na butelkę - wypiję to jak będę miała na chandre - uśmiechnęła się do samej siebie. | |
|
| |
Liam krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:28 | |
| no, ok. lijam popatrzył na tima, wcale tak znowu rewelacyjnie nie wyglądał i w ogóle. wstał. trochę go głowa bolała. o ręce nie wspomnę. ale nie mozna być mientkim, nie nie. - dobra, tim. chodź. viki, dzięki za wszystko- powiedział i uśmiechnął się do viki, po czym zabrał się za zbieranie tima. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:29 | |
| ona też się uśmiechnęła - nie ma za co- i po chwili dodała - można go skropić wodą, ale nie wiem czy się nie będzie czasami awanturował - oznajmiła | |
|
| |
timothy. krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:30 | |
| -ałaałaaaaaaaa-zajęczał przeciągle-nazywam sie timothy jesus, tańczyłem w balecie-zaśpiewał, w tym swoim pijackim amoku-wyjdziesz za mnie?-spytał ljama. | |
|
| |
Liam krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:33 | |
| /ej, to samo pytanie zadała dzisiaj dziewczynka adamowi brodjemu w świecie kobjet xd
lijam uśmiechnął się krzywo do przyjaciela swego, tima, tego tu obecnego i zaczął stawiać go do pionu. - jasne, tim. za ciebie zawsze- powiedział, i z westchnieniem pociągnął tima do wyjścia. - no, bracie, żeglujemy stąd. / no to ekszyn w naszym hałsie, znaczy sofijowym i lijamowym, elo. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:37 | |
| powiedziała im do widzenia i poszła spać. | |
|
| |
timothy. krakersik.
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 1:39 | |
| nienawidzę tej sceny, w której ta blond laska rzuca się na brodjego. bo to ja mam tam być,tak? NO. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Wto 1 Lip - 22:59 | |
| ubrała się, napiła soku malinowego i wyszła | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Sro 2 Lip - 0:36 | |
| wróciła do domu, poszła do łazienki i nalała sobie wody do wanny. weszła do ciepłej wody i umyła się. czuła się zrelaksowana. umyła sobie włosy swoim gruszkowym szamponem. woda powoli robiła się zimniejsza. wyszła z wanny i dokładne wytarła sie ręcznikiem. wysuszyła włsy i ubrała swoją koszulę nocną. po chwili leżała w łóżku z zamkniętymi oczami. zasnęła | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Czw 3 Lip - 21:15 | |
| od pewnego czasu pisała z jakimś chłopakiem co się sidney chyba zwał. wstała z łożka. bądź co bądź wciaż na nim leżała. ubrała się ładnie w swoją nową sukienkę i wyszła do La Cab czy cuś. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Czw 3 Lip - 23:41 | |
| Wrciła znów (a to sie robi nudne xd) | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pią 4 Lip - 20:00 | |
| Słyszała, że będzie nie ładna pogoda więc ubrała się ciepło i wyszła. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pią 4 Lip - 22:19 | |
| okolica się zmieniła i poszła spać. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pią 11 Lip - 21:36 | |
| I wstała bo przypomniała sobie o imprezie. Ładnie się ubrała i wybiegła z domu. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pią 11 Lip - 23:11 | |
| | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Pon 4 Sie - 13:00 | |
| siedziała dłuższą chwilę przy laptopie, ale wyłączyła go. Dopiła herbatę i wzięła tabletkę na ból gardła. ubrała się dośc ciepło i chyba nawet wyszła gdzieś. | |
|
| |
Viki pilnikowa królowa
| Temat: Re: Domek Hil :P Czw 21 Sie - 18:26 | |
| wróciła i chyba poszła się uczesać i przebrać może też edit /bedzie dużo editów xd/ i wyszła i wróciła i wyszła znów | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Domek Hil :P | |
| |
|
| |
| Domek Hil :P | |
|