Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

hotel martinez

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 15:49

hotel martinez Fran8
hotel martinez 2
hotel martinez CEQ_MART-exter-1
hotel martinez Hotel_224_503
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 15:50

eddie siedział w pokoju, czekając na puk, bo gdzieś zniknęła. przeglądał jakieś jej babskie czasopismo, a właściwie to oceniał tyłki modelek.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

Liczba postów : 119
Związany/a z : /
Registration date : 19/06/2008

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:09

Puk wstała o ósmej i Edi jeszcze spał, więc poszła na zakupy, więc teraz objuczona [?] torbami z markowymi napisami wygrzebała kartę magnetyczną i weszła do środka. spodziewała się w zasadzie, że Edi będzie jeszcze spał, ale skoro nie, to trochę zrobiło jej się głupio. - cześć - rzekła na powitanie i rzuciła torby gdzieś. gdzieś, hm, na swoje łóżko, nie wiem, mieli oddzielnie?xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:13

Pewnie tak ;d Eddie natomiast rzucił gazetkę na stół i rozłożył się wygodnie w jednym z foteli, widocznych na załączonym obrazku.
- Co mi kupiłaś? - zapytał, mierzwiąc sobie włosy prawą ręką.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:16

- koraliki dla surferów. może być? - uśmiechnęła się szeroko, chociaż wcale nie kupiła mu jakichś wieśniackich koralików. nic mu nie kupiła, bo nie wiedziała, co on lubi. usiadła obok niego i poprawiła mu włosy po swojemu. - chodxmy na plazę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:29

eddie odgarnął włosy z czoła puk i pocałował ją właśnie w czoło, uśmiechając się, ale tylko trochę, skoro nic mu nie kupiła.
- możemy iść. ale weźmy hotelowe ręczniki, bo ja wziąłem tylko trzy, a muszę mieć jeszcze do stanów - powiedział, wstając nawet. poszedł do łazienki, bo tam zawsze są ręczniki. chociaż nie, nie wiem.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:47

-ach, do Stanów, racja.. przypomnij mi, ile tam będziesz? tylko z ciekawości. - całkiem głośno mówiła, skoro był w łazience, ale nie przekraczała granicy głośności startującego odrzutowca, ani samolotu, ani nic z tych rzeczy. wlazła do swojej walizki, czy torby i wzięła ręcznik, rózowy ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 16:54

a eddie wziął sobie ten hotelowy, w kolorze białym, ale był nieskazitelnie biały, że pozwolę sobie zaznaczyć.
- tydzień. będziesz tęsknić? - zamachał do niej brwiami, wrzucając ręcznik do plecaka najki, bo jak już gdzieś wspominałam edi lubił najki.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:04

-a powinnam? - poprawiła spódniczke na udach i rozejrzała się po pokoju w którym panował porządek równie nieskazitelny jak biel ręczników, widocznie edi lubił sobie czasem posprzątać. i w zasadzie była już gotowa, chociaż nie, wsunęła jeszcze na nos wielkie okulary przeciwsłoneczne d&g.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:07

- okej, to ja sie obrażam, że nie będziesz tęsknić - zrobił obrazoną minę, jakkolwiek ona wygląda i założył plecak na plecy, ale nie jak dziecko z przedszkola tornister, tylko na jedno ramię.
Powrót do góry Go down
Puk
ko-rek.
Puk

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:14

tornister xd stanęła na palcach, notabene miała miłe japonki bez zbędnych ozdób typu kwiaty plastikowe na sto milionów kilometrów kwadratowych, i musnęła jego usta, nigdy nie zgadniesz - swoimi ustami i mruknełą jakieś miłe 'przepraszam'.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitimeSro 25 Cze - 17:16

wziął puk pod pachę i wyniósł ją z pokoju. zacznę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

hotel martinez Empty
PisanieTemat: Re: hotel martinez   hotel martinez Icon_minitime

Powrót do góry Go down

hotel martinez
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» hotel :3
» hotel.