|
|
|
| toaleta 3 | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: toaleta 3 Sro 25 Cze - 18:54 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:41 | |
| nie wiem dlaczego otylka wybrala wlasnie te lazienke, aczkolwiek faktem jest ze poprawiala makijaz tuszem do rzes, oczywiscie makijaz oczu, hehe, i tak stala i tyle. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:43 | |
| summer przyszła poprawić właśnie makijaż i weszła, a tu otylia, czyli raczej niefajnie, bo summer jej nie znosiła wręcz, za nejta, bo z niej taki zazdrosny dzieciak jak ja. stanęła przed jednym lustrem i przełknęła ślinę wyciągając tak zwaną masakrę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:45 | |
| aczkolwiek otylka niezupełnie zdawała sobie sprawę, że samer to samer właśnie, czyli ta samer od nejta i zerknęła na nią, jakoże była nową osobą w toalecie, a to zawsze jakas nowość i odświeżenie klimatu-czeeeść?-zaczęła, skoro już razem były w jednej toalecie, a musisz wiedzieć, że otylka raczej miłą osobą była. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:46 | |
| upuściła masakrę, podnosząc zaraz. uśmiechnęła się raczej niemrawo i poprawiła ramiączko sukienki, czerwonej, pasującej do szminki, którą miała na ustach. - huh, czeeeść. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:48 | |
| -ottille-rzuciła wyjątkowo entuzjastycznie, podała też samer dłoń, suchą nawet, bo wytarła od wody i w ogóle, te takie sprawy. miała tylko cichą nadzieję [tak wewnętrznie!], że nie będzie powtórzona scena z nikity, gdy nikita wbiła temu kolesiowi ołówek w dłoń. lowe. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:51 | |
| aha, ottille, pozdro ze strony samr, dla niej właśnie. uścisnęła delikatnie jej dłoń. - summer, miło mi cię w końcu poznać. wcaleniemiło!!!!!!!!!!!!!! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 20:59 | |
| -oł, samer-odruchowo się cofnęła i zastanowiła się nawet nad najkrótszą drogą ucieczki, ale szybko się rozmyśliła, chociaż bałas ie trochę tych złośliwych ogników w oczach samer, robi się dramatycznie-hmm, mnie też miło cię poznać. nejt dużo o tobie mówił-ugryzła się w język, może samer nie lubiła, jak nejt rozmawiał z kimkolwiek innym? xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:04 | |
| - och, to miło z jego strony - naprawdę starała się być miła. oparła tyłek o zlew, machając torebką - i co jeszcze ciekawego mówił ci nate? naprawdę nie chciała być niemiła, ale serio jej nie wychodziło, błądziła więc wzrokiem po suficie, coby nie mierzyć ottille. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:07 | |
| -hm-przygryzla dolna warge, bo nie miala zamiaru sie bic, [ucieknie jak kaska stanik w razie czego], wiec wolala uwazac na slowa i oparla sie o druga umywalke, patrzac przed siebie, rownoczesnie odciazajac samer od przymusu patrzenia na otylke, skoro stala obok a nie przed nia.-niewiele..-rzekla wreszcie, najwyzej samer pomysli, ze otylka z nejtem robia cos innego niz rozmowy. najwyzej. moze otylka i byla troche zlosliwa, ale trudno! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:13 | |
| summer dokładnie o tym samym sobie pomyślała i poczuła się jeszcze gorzej w sumie, bo przypomniało jej się, że nate był u o, na noc. aha, czyli niefajnie. - więc co robicie? podczas tych waszych mitingów? - zapytała, bo summer jest z ałstralii, to mówi po angielsku raczej biegle i ma akcent, który lubisz, hehe. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:18 | |
| -jezu, samer, nie wiem ile masz lat, ale zachowujesz się jak zazdrosna nastolatka-przewróciła oczyma, chociaż prawdę mówiąc to była młodsza niż samer i nie powinna jej pouczać, biorąc też pod uwagę fakt, że samer w zupełności miała prawo, tak sądzę.-rozmawiamy o jego zaginionym bliźniaku syjamskim, który teraz mieszka gdzieś w jego brzuchu, okej? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:47 | |
| westchnęła cięzko, a jednak bardzo cięzko i podniosła się stając tuż koło ottille. spojrzała na nią, raczej niemiło. - posłuchaj mnie, skarbie. raz, a uwaznie okej? mam lat dwadzieścia, jesli cię to interesuje, ale nie sądzę, żeby to było istotne. nie wiem jak ty podchodzisz do sprawy bycia z kimś w tak zwanym związku, ale nate jest dla mnie wszystkim, okej? i myślę, że na moim miejscu też byś się wkurwiła. poświęcasz swojemu chłopakowi wszystko co masz, a on sobie nagle nie wraca na noc i jeszcze kłamie, że spał u kolegi - przewróciła teatralnie oczami, odchodząc kawałek. nie chciała się bić z ottille to już nie te czasy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:51 | |
| -jezeli twoj facet cie oklamuje to juz chyba nie moja wina, nie? powiedzialabym nawet-wydela usta, patrzac na nia rozbawiona, co najmniej-ze twoja, wiesz.-dla dodania efektu oparla dlonie o biodra i nadal mierzyla sameruwe-to, ze nie masz do niego tak zwanego zaufania tez moznaby przemyslec, hmmm, czyzby wam sie cos sypalo, malenka? elo,elo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 21:59 | |
| okej, teraz jednak miała ochotę się na nią rzucić, albo po prostu wyjebac jej lepa, tak zwanego. ale się powstrzymała, chowając ręce za siebie, razem z torebką. biedna summer i jej nerwy. - możliwe, ale ty wcale w tym nie pomagasz. aha własnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:02 | |
| -czemu mialabym ci pomagac w czymkolwiek?-uniosla brwi, w idealnym stanie oczywiscie, kosmetyczna za dwa tysiace euro nie robi byle czego, hehe-nie jestem jego matka, siostra, ani nawet nie kochanka, nie martw sie-i tak bezczelnie odwrocila sie do niej tylkiem, wygrzebujac z torebki pomadke koloru pomadkowego, powiedzmy ze kurewko czerwona, bo pasowala jej do czarnej sukienki z czerwonym paskiem lub czymkolwiek i wypiela nawet w jej strone tylek, nachylajac sie do lustra, i elo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:31 | |
| summer powiedziała coś, że to dobrze i odwróciła się do okna, otwierając je /nie ma co fajna miejscówa/ by zapalić fajki. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:38 | |
| skończyla malować usta i przyjrzała się samer jeszcze. -aha. i masz gruby tylek-odwróciła się na pięcie, aż podwinęła jej się rozkloszowana spódnica i uciekła,xd. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:46 | |
| / biedna samer .. ..
nate przyszedł, chociaż nie miał pojęcia, że znajdzie tam summer. po prostu czuł zapach papierosów wydobywający się z łazienki, co go przyciągnęło. - o - stwierdził, gdy zobaczył kto jest pod oknem. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:46 | |
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:53 | |
| spojrzała na niego z wyrzutem, jakby otttille była conajmniej jego winą, teraz pewnie nie będzie jadła wcale, przez nią. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 22:54 | |
| - coś sie stało, summer? - spytał niepewnie, wcale nie wiedział, ze była tu jego przyjaciółka ottille. zmarszczył czoło i przejrzał się w lustrze, by zaraz z powrotem odwrócić się do summer. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 23:00 | |
| - nie - odpowiedziała lakonicznie odwracając się w stronę okna. wydmuchała dym, obserwując jak po pewnym czasie całkiem znika - a właściwie to tak. była tutaj twoja najlepsza przyjaciółke ottille - powiedziała w końcu, wrzyciwszy papierosa za okno. co z tego, że miała nie palić. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 23:03 | |
| - kto powiedział, że ona jest moją najlepszą przyjaciółką? - spytał, przeklinając w duchu summer i jej skłonność do robienia głupich wyrzutów. "głupiutka zazdrośnica" pomyślał, kręcąc w głową. - nie mogę mieć koleżanek? a co z twoim przyjacielem dłajtem? on to coś zupełnie innego, huh? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 23:06 | |
| - okej, nie rozmawiajmy o ottille - wzruszyła ramionami, naprawdę chciała mu sie poskarżyć o tym, że rzekomo ma gruby tyłek, bo było jej z tego powodu nawet smutno, ale skoro tak stawiał sprawę. podeszła do lustra i pociągnęła usta szminką, wzdychając. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 23:08 | |
| - w porządku. jak się bawisz? czy bawiłaś? chcesz jeszcze tu siedzieć? ja bym chętnie poszedł do domu - poskarżył się jej. krążył dookoła od dłuższego czasu i niespecjalnie mu się podobało, chociaż zaobserwował jak wyławiali z basenu jakąś dziewczynę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 23:14 | |
| - bawię się? och, świetnie się bawię - jasne, zamachała do niego wesoło rzęsami, jakby chciała to udowodnić. wrzuciła szminkę do torebki - ale możemy pójść jeśli chcesz, w zasadzie to trochę źle się czuje. ja też tak mam, że jak wypije dużo to fajna faza i w ogóle, a jak mało to się źle czuje. choć zaznaczę, że summer źle się czuła też wewnętrznie przez ottille. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: toaleta 3 Sro 25 Cze - 23:16 | |
| - w porządku, to się położysz, a ja w domu zrobię ci herbaty, czy czegoś - zaofiarował się i wziął ją za rękę, zacznij. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: toaleta 3 | |
| |
| | | | toaleta 3 | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|