Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

FASHION MUSEUM OF PARIS.

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

FASHION MUSEUM OF PARIS. Empty
PisanieTemat: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimePon 5 Maj - 22:49

patrzcie, stare paryskie. xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:02

nie wiem co on tutaj mógł robić, jako student prawa, a w zasadzie to już student prawa na wakacjach. siedział może na jakimś murku nieopodal, obserwując przechodniów.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

Liczba postów : 24
Związany/a z : x
Registration date : 29/05/2008

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:07

a jednym z ów przechodniów była kochana jane. stukała swoimi miłymi obcasami o chodnik, mimo, że tak na prawdę nie lubiła obcasów. w isotcie wolała trampki, były dużo naturalniejsze. nienawidziła swoje włosy za to, że cały czas kleiły się jej do błyszczyka. poprawiła okulary na nosie i czytała jakiś afisz przy wejściu do muzem.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:10

a on stwierdził, że jane, choć nie wiedział, że to jane, ma ładny tyłek i podszedł do niej, gasząc wcześniej papierosa, podeszwą swojego buta, raczej eleganckiego, bo właśnie wyszedł z rodzinnego obiadu. poprawił kołnieżyk polo w paski i stanął za nią.
- interesujesz się tym? - zapytał, nieco zachrypniętym głosem, nigdy więcej łyski z lodem.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:13

na co ona się przelękła, zlękła i w ogóle wydała dziwne westchnienie. odwróciła się spontanicznie, prawie nadepnęła na jego eleganckim, czystym bucie. ;c - odrobinkę, ty pewnie nie. - oceniając go przez chwilę stwierdziła, że pieniędzy mu nie brakuje. aha. i, że pewnie niewiele wie o sztuce. ;o
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:18

zastanowił się chwilę. serio wyglądał na takiego, co to, nie ma pojęcia o sztuce. heeeeelooooł, był z dobrej rodziny, jako mały chłopiec chodził do amfiteatrów. teatrów również. poprawił marynarkę, na ramionach.
- hm, może odrobię. a w zasadzie teraz juuż nie - powiedział, zgodnie z prawdą.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:22

ona też była z dobrej rodziny! i kazali jej się uczyć grać na fortepianie. ;ccc spuściła wzrok, a potem znowu przeniosła go na oczy chłopaka. - więc czym się interesujesz? - właściwie to wcale nie musiała pytać, mogła powiedzieć `spieszę się, pa`, ale i tak nie miała nic ciekawszego do roboty, prawda? no, chyba, że miałaby iść na zakupy. ale to i tak ironiczne, znaczy zakupy w samotności.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:24

jak ja bym spotkała takiego czejsa, tomiego nawet, to bym go zagadała na śmierć, na pewno bym nie powiedziała pa ;d w każdym razie tomiiiii, zmrużył nieco powieki, to od słońca, przyglądając jej się z góry. był wyższy, to dobrze.
- graaam w tenisa - jasne, kiedy ostatnio był na korcie, huh? - kiedyś grałem na pianinie, ale to z miliony lat temu, jak słuchałem starych. no i poza tym, to studiuję, a tyyyy? - zapytał, uśmiechając się przyjaźnie, bo to dobry chłopiec.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:29

oblizała wargi. - z pewnością, tenis jest miły. - kiwnęła głową i odwróciła wzrok na kobietę, która właśnie wchodziła do muzeum. - ja co? hmmm, czasami grywam w ów tenisa, chociaż chyba za sportem wybitnie nie przepadam. pianino, och? ja gram na fortepianie, kiedyś pod przymusem rodziców, teraz już z własnej woli. i uczę się, jeszcze w liceum. - przestąpiła z nogi na noge, bo w studentach było coś pociągającego! - co studiujesz? - miała nadzieję, że coś interesującego, coś co wzbudza podziw. ;o
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:33

przyjrzał się jej palcom i jak podejrzewał, miała zupełnie miłe i smukłe, z racji takiej, a nie innej, to było udowodnienie, że jest fortepianistką. uśmiechnął się do owych palców, mój kole z klasy ma fetysz kobiecych palców, ciekaweee czego.
- prawo - odpowiedział, czyli jak prawie każda moja postać. i to nie bez powodu, sama chcę iść na prawo, claro - i to też raczej bez przymusu rodziców. oni mają kancelarię, jedną w paryżu, dwie w londynie i jedną w nowym jorku, także przyszłością martwić się nie muszę.
to dobrze, chcę takiego faceeeta. albo nie, albo nie. najlepiej piłkarza. i nawet mogę pokazać, którego ;x
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:37

mwhahhaha, panowie prawnicy są mili. x3
ale nie dla jane. jej ojciec jest prawnikiem, co po chwili oznajmiła tomjemu. ;c całymi dniami nie ma go w domu, a jak już jest to i tak nie ma dla nikogo czasu. w zamian za to panna jane ma dużo pieniążków na karcie kredytowej, jedyny plus! i to, że ojca nie ma dniami, oczywiście nie przeszkadzało matce jane, która mogła w spokoju pisać swoje kryminały. nooo... i romansować z wieloma miłymi panami pod nieobecność męża. ;c - którą kancelarię ty obejmiesz? swoją dorgą, jestem z nowego jorku. - aha, musiała się pochwalić! xddddd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:40

zastanowił się nad tym, miał dziś ogromnego, tak zwanego zamuła i musiał sobie przekontaktować słowa dżejn. aha, doszło do niego w każdym razie.
- nowy jork jest fajny - powiedział po chwili, opierając się o jakąś barierkę może - nieee wiem, mam jeszcze trzy lata studiów, to naprawdę dużo. ale pewnie tę tutaj, albo w nowym jorku, zobaczę jak wszystkie sprawy się potoczą. na pewno nie londyn, nie lubię wielkiej brytanii, a angielki przypominają młoode słonie, to nie jest dobre.
wyobraził sobie siebie, pod skrzydłami jakiejś zajebiście grubej angielki i z tego wszystkiego zamknął oczy. ja lubię jeździć do londynu, bo się dowartościowuję przy nich xd
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:45

w niemczech też się można dowartościować. ;cccc albo w austrii. xdddddddd
-oczywiście, że nowy jork jest fajny. - dmuchnęła mu w twarz, ale nie wiem dlaczego. miała świeży oddech! - za to anglicy mają miły akcent. - rzekła spokojnym tonem. uniosła lekko brodę, by przyjrzeć się chłopcu. miał ładne oczy.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:46

noo <3
- właaaaaśnie - uśmiechnął się szeroko, bo był anglikiem mrumrumru - jestem z londynu. niedawno się tutaj przeprowadziliśmy. ale nie chcę tam wracać.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:52

-och! - zaskoczył ją. miał fajny francuski, bo rozumiem, że rozmawiali właśnie w tym języku. - bo brytyjki nie są przyjemne. - dodała za niego i spuściła wzrok. - nie wolałeś studiować w angli? tak też mają niezłe wydziały prawa. - poprawiła mu kołnierzyk, bo dziwnie stał. xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 16:55

mru. spojrzał przy tym na jej palce, naprawdę mu się podobały i stwierdził, że mógłby się pochwalić taką dziewczyną jak dżejn przed rodzicami.
- to znaczyy taaak. rodzice chcieli żebym poszedł na oxford, albo juniwersiti of londą, ale ja wybrałem sorbonę, bo przeprowadziliśmy się tutaj jak chodziłem do liceum, więc miałem znajomych i tak dalej. poza tym, paryż bardziej mi się podoba niż londyn, a już tym bardziej oxford, chociaż w oxfordzie są ciekawe miejsca - i wcale nie chodziło mu o kluby nocne - i hej, jestem tom. tom, tommy, jak wolisz.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 17:00

przed kolegami też by mógł się nią chwalić. xdddddddddddddddddd
oblizała wargi, znowu. miała jakieś dziwne, spierzchnięte. ale zupełnie zaróżowione i seksowne. - no, tak. nie przedstawiliśmy się sobie, jestem jane. - wyciągnęła w jego stronę rękę, jak to miała w zwyczaju.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 17:14

a on miał zamiar ją uścisnąć, ale uznał, że jane nie należy do typu dziewczyn, które go wyśmieją, więc nawet musnął ją wargami, elegancko. zamrugał z milion razy oczami i poprawił kołniezyk.
- miło mi cię poznać, jane - uśmiechnął się, jednokącikowo - może dasz się zaprosić na spacer? cokolwiek, nie chcę tu dalej stać.
Powrót do góry Go down
jane
groszek
jane

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 17:18

-mnie właściwie nogi powoli drętwieją w tym miejscu. - spuściła wzrok i spojrzała na jego szyję. - tak, możemy się przejść. z przyjemnością. - to dziwne, ale dalej ujmował jej dłoń. a ona jej mu nie wyrwała, to źle?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitimeCzw 29 Maj - 17:19

raczej dobrze. objął ją nawet ramieniem i zacznę, bo dawno tego nie robiłam.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: FASHION MUSEUM OF PARIS.   FASHION MUSEUM OF PARIS. Icon_minitime

Powrót do góry Go down

FASHION MUSEUM OF PARIS.
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» fashion museum of paris
» le paris paris
» paris plage
» gotujzemno@paris.eu

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-