harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 0:50 | |
| knock @ 6:23, 27.09
dekadentyzm przeslonil mi dobra widocznosc i znowu nie wiem, czego chce. nie cierpie niezdecydowanych dziewczat, ale najwyrazniej jedna zupelnie polubilem.. czego ty chcesz, harold? a moze raczej: czego ty chcesz, aurelie. jestem glupi. i za wczesnie wstalem. to przez to. | |
|
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 0:56 | |
| ~chantelle skrzywdz ją a zginiesz. w sensie aurelie. buziaczki. ;d | |
|
harold kocurek
Liczba postów : 816 Skąd : sverige. Związany/a z : bjef Twarz : louis prades. Wiek postaci: : 20. Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 0:57 | |
| ~knock to jakieś głupie zabobony, ze tylko kobiety krzywdzą facetów, ;_; | |
|
chantelle crazy frog.
Liczba postów : 157 Age : 33 Skąd : new york babe. Nastroj : bitchy. Twarz : lejtą mister. Wiek postaci: : hot sewętin. Registration date : 01/06/2008
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 1:18 | |
| ~chantelle chciałam cię postraszyc. | |
|
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 11:21 | |
| ~aurelie jesteś nienormalny, zdecydowanie i bezwarunkowo. | |
|
Miuuuuuuuuuuuuccia krakersik.
Liczba postów : 343 Age : 80 Skąd : ghfhgf Ostrzeżenia : 1 Registration date : 27/06/2008
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 16:07 | |
| www.paryskie.mojeforum.net Cześć, jestem spamerem, ale nie botem, i chciałam cię zaprosić na forum - pisemną grę RPG, w której tworzysz wybraną postać z twarzą ulubionej modelki, aktorki, kogokolwiek i przyłączasz się do naszej zabawy, zresztą - co ja będę pisać, sam zobacz. Oczywiście zrozumiem, jeżeli stwierdzisz, że nie lubisz spamu, ale w takim wypadku po prostu skasuj mój komentarz i mnie zignoruj. Mimo to, nadal zapraszam, z otwartymi ramionami, do rejestracji, i, jak mam nadzieję - do napisania! Margo. | |
|
aurelie 2 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 626 Skąd : paryż Twarz : sarah stephens Wiek postaci: : 17 Registration date : 23/06/2008
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com Sob 28 Cze - 16:08 | |
| | |
|
Sponsored content
| Temat: Re: whosthere.blogspot.com | |
| |
|