| natalie. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Natalie. crazy frog.
Liczba postów : 132 Age : 35 Skąd : pariiiiis! Związany/a z : ajajajaj. Registration date : 30/06/2008
| Temat: natalie. Pon 30 Cze - 14:33 | |
| kiedyś zdjęcie wstawiłam, taka beżowa nokia z klapką! <3 | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: natalie. Pon 30 Cze - 23:29 | |
| po piwie długo sikam, chodźmy na wódkę. ;< | |
|
| |
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: natalie. Pon 30 Cze - 23:33 | |
| ale stawiasz, ja jestem spłukany, kupiłem sziszię, a rodzice zamrozili mi konto, dopóki nie zaliczę PIANINA. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: natalie. Pon 30 Cze - 23:33 | |
| to znaczy nie w sensie kopulacyjnym. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: natalie. Pon 30 Cze - 23:38 | |
| daj mi dziesięć minut, może zdążę zrobić makijaż. i przed wyjściem z domu upewnij się, że nikt nie pragnie twojej śmierci w ciemnym zaułku na trasie twoje mieszkanie->la scala. mogłoby być źle, gdyby sprawdzili twoje esemesy, wiesz, poszłoby na mnie. eeee, idę. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: natalie. Sro 2 Lip - 13:32 | |
| mam nową pracę, chwaliłem ci się? | |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: natalie. Czw 3 Lip - 17:14 | |
| nataliee. to ja. damon. co słychać ?
demon. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: natalie. Nie 6 Lip - 23:47 | |
| hej, jakaś desperatka do mnie pisze! | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: natalie. Nie 6 Lip - 23:58 | |
| mojej egipskiej kochanki. znowu pijesz? to zaczyna być niezdrowe, n. | |
|
| |
damon stół z powyłamywanymi nogami
Liczba postów : 1627 Skąd : nyc, yep. Związany/a z : karmę,o. Twarz : jamie strachan Wiek postaci: : 20 Registration date : 17/06/2008
| Temat: Re: natalie. Pon 7 Lip - 17:06 | |
| haaj, natalie! oczywiście że Cię pamiętam. i na kawę chętnie z Toba pójdę. kiedy tylko chcesz.
damon. | |
|
| |
sidney misiaczek.
| Temat: Re: natalie. Sro 9 Lip - 0:02 | |
| c o? który posterunek? dali ci komórkę? nie ma już tego jeden telefon, coś tam? | |
|
| |
breth kwiatuszek.
Liczba postów : 870 Age : 35 Skąd : lille Związany/a z : anne Twarz : mathias lauridsen Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: natalie. Sro 9 Lip - 12:28 | |
| nat, chyba potrzebuję porozmawiać. :c breth | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: natalie. | |
| |
|
| |
| natalie. | |
|