| autokiss@hotmail.fr | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Sro 9 Lip - 15:08 | |
| | |
|
| |
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Sro 9 Lip - 15:09 | |
| będziesz mi potem telepatycznie przekazywać wiedzę. to co, idziesz z nami? :c t. | |
|
| |
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Sro 9 Lip - 15:17 | |
| okej, to powiedz jak było? i nad czym się tak zastanawiałaś? całuję. | |
|
| |
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Sro 9 Lip - 15:41 | |
| | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Sro 9 Lip - 23:03 | |
| del, ja tak tylko orientacyjnie piszę, by spytać co u ciebie. a, i jeszcze jedno,wybierasz się w piątek na tę imprezę?
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 12:30 | |
| chyba się odzwyczaiłem od telefonów komórkowych (komputerowych, wtf) iii też wolę mejle. może nabawiłaś się jakiejś paskudnej orientalnej grypy i odpadnie ci nos, lub wyskoczą oczy. a co do tej imprezy, to zastanawiałem się, tak zupełnie niewinnie, czy może znalazłaś sobie już jakąś osobę towarzyszącą? ;x
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 14:35 | |
| aaaaaaa to świetnie, myślałem, że będę musiał iść i cię zapraszać, czy cokolwiek, a nie znam się na kwiatach, bla bla bla...
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 14:47 | |
| to fakt, wieczorem spotkałem ją przypadkiem. jesteś zazdrosna? :d. a kwiaty mogę ci kupić, ale nie wiem jakie lubisz itp itd.
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 15:07 | |
| okej, niech ci będzie. w każdym razie, widzimy się dzisiaj, czy masz 94859845 rzeczy do zrobienia do szkoły?
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 15:35 | |
| przepraszam. o której w taaaakim razie? bo ja jestem już po wykładach i tak dalej, więęc również jestem wolny.
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 15:45 | |
| w porządku, będę czeeeekał. baw się dobrze!
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 18:53 | |
| pewnie, że mam. podejść w takim razie do ciebie za chwilę?
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Czw 10 Lip - 19:08 | |
| okej, nie musisz się wstydzić mnie przed swoją mamą, wiesz.... będę czekał pod kamienicą, dozo!
elliot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr Pią 11 Lip - 19:45 | |
| okej, del, nie wiem jak ty, ale ja jestem gotowy!
elliot. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: autokiss@hotmail.fr | |
| |
|
| |
| autokiss@hotmail.fr | |
|