Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

wspólna toaleta

Go down 
AutorWiadomość
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimePon 5 Maj - 22:59

to już uczelnia, wolno nam przecież.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:11

Ja zakładałam tutaj temaciki, hehe :3 Więc Summer wpadła na chwilę na uczelnię i teraz myła rączki.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

Liczba postów : 137
Registration date : 09/06/2008

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:14

a on właśnie wyszedł z jednej z kabin. tej najbardziej przy oknie, w razie gdyby cię to w jakiś sposób interesowało/obchodziło. gmerał jeszcze przy rozporku, a w ustach trzymał do połowy wypalonego camela. opowiem ci teraz historię prawdziwo, która opowiedział nam pan od PezłO! jakiś uroczy mężczyzna palił w kiblu na owym siedząci wrzucił peta do sedesu, a jego miła żona wylała tam uprzednio jakiś rozpuszczalnik i wybuchło i poparzył sobie jajeczka. dłajtowe nie były poparzone, zapewniam cię.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:16

Odwróciła głowę, obserwując chłopaka, który wyszedł z kabiny. Hejho, znała go! Wytarła mokre ręce o ręcznik papierowy i podbiegła do niego.
- Czeeeeeeeeeeeść, Dłajttttttttt.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:18

-cześć, samer - uśmiechnął się, obejmując ją w talii, jedną ręką w drugiej trzymając papieroska, prawda. dłajt należał do przedstawicieli samców alfa i nic ale to nic nie było w stanie go zmienić. pocałował ją nawet w usta, ot na przywitanie - jak tam interesy?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:20

- Hej, nie widziałam cię z milion lat i jeszcze więcej chyba - zmierzwiła mu włosy, śmiejąc się, bo zawsze dobrze się czuła w jego towarzystwie - Interesy? Jakie interesy?
Oparła tyłek o parapet, przeczesując włosy smukłymi palcami.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:27

-zawsze wydawało mi się, że rozkręcisz jakiś własny biznes - spojrzał na nią tak jakby miał ochotę ją zjeść tu i teraz, co chyba zbytnio nie mijało się z prawdą. zsunął rękę z jej talii na tyłek. czy gdzie ją tam wcześniej obejmował - byłem w lądą. ostatni rok. nie wiedziałaś? - przemilczał sprawę tego iż wyjechał nikomu nic nie mówiąc. może miała wtyki w siajej i wiedziała więcej niż przypuszczał.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:30

pacnęła go mocno w ramię, ale summer nie miała zbyt wiele siły, więc pewnie nie bolało.
- nie mówiłeś, że jechałeś do londynu. nie byłam nigdy w londynie, szczerze mówiąc - potarła nosem teraz o wcześniej wspominane ramię - no mam swoją redakcję. elle, pewnie nie czytasz, bo to dla kobiet. a mam nadzieję, że nie zmieniłeś płci - wcale nie wyglądał na kobietę, serio.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:37

-chyba nie zamierzam w najbliższym czasie - podrapał się w kość policzkową i zmrużył oczy. miejmy nadzieję, że samer nie będzie miała nagłego wylewu jak jean-dominique bauby i dłajt nie będzie zobligowany do sumiennego odwiedzania jej w szpitalu w bercku.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:39

- to raczej dobrze - pokiwała głową, uśmiechając się jednokącikowo. wsparła się na jego ramieniu i usiadła na parapecie - aleeee mów co u ciebie.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:41

zastanowił się chwilę, wychylając się w bok, żeby utopić peta w kiblu i wychylił ponownie, podchodząc do samer. stał tuż przed nią i doszedł do wniosku (jak narazie), że ma ładne perfumy, tak odczuwał bodźce zapachowe i takowe preferował. dobra, koniec tego bełkotu intelektualnego, przepraszam miałam dzisiaj dwie godziny polskiego. wsunął ręce do kieszeni.
-chyba to samo co było rok temu. jedno wielkie nic i błogie lenistwo ukoronowane litrami wódki i dymem z papierosów et skrętów.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:50

- zazdroszczę ci, wiesz? - oparła głowę o ścianę, przymykając na chwilę oczy. była cholernie zmęczona, bo jak wiemy summer ciągle się przepracowuje - ja nie mam dla siebie zbyt wiele czasu, poza tym ostatnio w paryżu też niewiele się dzieje, tak prawdę mówiąc.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 17:55

-wyjedźmy - rzucił swobodnie, zakładając ręce za kark. wiesz jak. zielone polo podwinęło się, odsłaniając brzuch, ale jakoś się tym nie przejmował. bo to dłajt - zwiedzisz lądą - otworzył jedno oko, czekając na jej reakcję. nie powiedział nic o seksie, seksie i jeszcze raz seksie na który miał ochotę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:01

biedny, ;c
uśmiechnęła się obukącikowo, tym razem. zeskoczyła z parapetu.
- huh, pojechałabym, to znaczy mam redakcję, ale jebać redakcję, ale to serio nie zależy tylko ode mnie. możesz mnie zaprosić za to na drinka, nie pamietam już jak mieszkasz - pogładziła go po policzku, może trochę szorstkim, wierzchem dłoni, bo tak jej się zachciało.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:05

-sam nie pamiętam - powiedział, szczerząc się wesoło i dłajtowo, patrząc na nią z charakterystycznym dla siebie porządaniem. oblizał spierzchnięte usta - właściwie ostatnich kilka dni od powrotu spędziłem włucząc się po pubach. taka przygoda - zdecydowanie miał szorstki policzek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:09

- okej, to ja zaproszę cię do siebie, tylko jest bałagan, bo ostatnio nie mam czasu na nic, a tym bardziej na sprzątanie - powiedziała zgodnie z prawdą.
Powrót do góry Go down
dwight
crazy frog.
dwight

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:12

-istnieją pokojówki, sam - objął ją ramieniem, kierując się do wyjścia.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitimeWto 10 Cze - 18:15

i zacznę.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

wspólna toaleta Empty
PisanieTemat: Re: wspólna toaleta   wspólna toaleta Icon_minitime

Powrót do góry Go down

wspólna toaleta
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» toaleta 1