sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Do Tulus! Pon 14 Lip - 17:35 | |
| Hej, nie spodziewałem się, że będę tęsknił za Tobą, Toulouse. I obawiam się, że wyczerpałem mój dzienny limit słów na T. W każdym razie dziwnie mi, gdy wcale się nie odzywasz i niezupełnie wiem, co mam o tym myśleć, chociaż z drugiej strony ja też się nie odzywałem, no ale wiesz sama, że nie jestem zbyt wylewny, a teraz to i tak szczyt moich możliwości i powinnaś być podekscytowana. Cha, cha. Całuję, gdziekolwiek chcesz, Sid. I ej, chyba palę. |
| |
|
toulouse 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: Do Tulus! Pon 14 Lip - 20:36 | |
| / tez bym się wysiliła sandrusiusiu z takim kororem i w ogóle, ale jestem porobiona nadal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! okej, to from: toulouse@potins.frsiiiiiid. ja tez tęskniłam, nawet sobie tego nie wyobrażasz. i okej, jestem już w paryżu, jest gorzej niż gorzej, i need you. no i to chyba byłoby na tyle, uuu. całuję, t. | |
|
sidney misiaczek.
Liczba postów : 828 Skąd : memfis Związany/a z : swoim ego hahahihi Twarz : imants rozalintskis Wiek postaci: : dziewietnascie Registration date : 09/05/2008
| Temat: Re: Do Tulus! Pon 14 Lip - 20:45 | |
| Nie powiem, to całkiem milo z twojej strony, że odpisałaś, bo pisałem już kolejnego mejla. W każdym razie jestem do twoich usług, kiedy tam chcesz. Sid.
|
| |
|
Liczba postów : 2026 Skąd : lille Związany/a z : majlsem ponoć. Twarz : josefin hedstrom Wiek postaci: : 19. Registration date : 02/07/2008
| Temat: Re: Do Tulus! Pon 14 Lip - 20:47 | |
| from: toulouse@o2.plnie miałam za bardzo czasu na internet t a m. przepraszam. co robisz teraz? :c bretha na szczęście nie ma. nienawdzię go. | |
|
sidney misiaczek.
| Temat: Re: Do Tulus! Pon 14 Lip - 21:07 | |
| Tak źle było? : d ups. Możesz wpaść, czy ja mam? Bo dla mnie bez różnicy, serio. Sid.
|
| |
|
| Temat: Re: Do Tulus! Pon 14 Lip - 21:08 | |
| from: toulouse@potins.frBYŁO źle. może ty do mnie, szykowanie się zajęłoby mi jakieś dwie godziny. t. | |
|
sidney misiaczek.
| Temat: Re: Do Tulus! Pon 14 Lip - 21:15 | |
| | |
|