| Elliot. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
delilah szejk czekoladowy
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Elliot. Pią 25 Lip - 14:52 | |
| Hej, chłopcze, jak tam? Bo ja najzupełniej w świecie mam zamiar ci opowiedzieć, jak to bardzo ostatnimi czasy mam dość WSZYSTKICH i WSZYSTKIEGO i naprawdę już nie wiem, o co chodzi, chyba to jakieś jesienno-zimowe przesilenie. Muszę się stąd wyrwać, nie mogę się doczekać bożego narodzenia. W zasadzie możesz tego nie czytać, Del. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:03 | |
| deeeel, mam nadzieję, że to nie jakaś depresja, co? w zasadzie to mógłbym cię zabrać gdzieś za miasto, o ile miałabyś ochotę. a u mnie wszystko w porządku, jaaak zwykle. elliot. | |
|
| |
Liczba postów : 3546 Skąd : pariis Związany/a z : MIUCCIĄ I PRADĄ ale tą z londynu Twarz : Heidi Mount Wiek postaci: : 18 Registration date : 16/05/2008
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:14 | |
| w zasadzie chyba niespecjalnie mogę, umówiłam się z brethem do finlandii. właśnie, zawsze w porządku, jesteś totalnie nudny. haha.
del. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
Liczba postów : 668 Skąd : virginia beach. Związany/a z : sdel (serdel=d) Twarz : bojt. Wiek postaci: : 20? Registration date : 03/07/2008
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:15 | |
| dzięki. baw się dobrze w finlandii, w takim razie. elliot. | |
|
| |
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:18 | |
| jezu, nie obrażaj się. chyba mam gorączkę =,= del. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:20 | |
| przyniósłbym ci jakieś fajne leki, gdyby nie to, że jestem obrażony;/ elliot. | |
|
| |
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:22 | |
| Eljoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooot. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:22 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:34 | |
| przyjdziesz? ;< nie jestem chora, tylko mi gorąco. | |
|
| |
elliot buziaczek;3
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:35 | |
| phi, nie wiem, czy mi się chce. to znaczy, przyjdę, do diaska, zaraz będę? elliot. | |
|
| |
| Temat: Re: Elliot. Pią 25 Lip - 15:38 | |
| co to za słownictwo? -dop. delilah | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Elliot. | |
| |
|
| |
| Elliot. | |
|