Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
Temat: bi.ef czy butterfly Pią 25 Lip - 14:52
jak tam u ciebie? bo u mnie dobrze, nawet ostatnio nie było plo ani nic, w sumie mogłybyśmy umówić sie na jakąś kawę czy coś.
anne
butterfly leszczu z krainy deszczu
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
Temat: Re: bi.ef czy butterfly Pią 25 Lip - 14:55
yhy, chociaż chwilowo leczę jebanego kaca w domu. a poza tym wciąż tak samo fajnie. bf.
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Liczba postów : 1877 Skąd : cannes Związany/a z : apollo i jego muzy. Twarz : miranda kerr Wiek postaci: : 17 Registration date : 31/05/2008
Temat: Re: bi.ef czy butterfly Pią 25 Lip - 15:01
a ten kac to po jakiejś imprezie czy piciu w samotności? ja kaca miałam wczoraj, po tym, jak wypiłam ze dwa mocne driny i nie pamiętam wciąż, jak trafiłam do domu.
Liczba postów : 2713 Skąd : usa. Nastroj : fluffy! Związany/a z : haroldem chyba. Twarz : jessica stam. Wiek postaci: : 19. Registration date : 24/06/2008
Temat: Re: bi.ef czy butterfly Pią 25 Lip - 15:05
nawet nie wiem, ale to raczej nie była impreza. a kawa - chętnie, ale nie dziś, jutro pewnie też nie, a przyszły tydzień to już w ogóle odpada. bf.
Anne 1 ostrzeżenie - punkt drugi regulaminu.
Temat: Re: bi.ef czy butterfly Pią 25 Lip - 15:10
czyli, że przyszłe dwa tygodnie też, bo popieprzona dyrektora wzięła mnie do wymiany, także jadę gdzieś do jakiejś wiochy na węgrzech w ramach przyjaźni francusko-węgierskiej. przejebane. anne