|
|
|
| słodka dziurka (cukiernia) | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: słodka dziurka (cukiernia) Pon 5 Maj - 20:42 | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:26 | |
| weszli do środka, oczywiście uchylił jej drzwi, żeby szła przodem. w nozdrzach od razu wyczuł słodki zapach ciasteczek. usiedli przy jednym ze stolików, on obok niej, całkiem blisko w sumie, ale nie chciał być nachalny, nie żeby coś. - więc co byś chciała? - zapytał, bo akurat miał zasobny portfel, szppppan. |
| | | Bella groszek
Liczba postów : 34 Age : 37 Skąd : Paryż Hobby : żucie gumy Nastroj : eeeeee... Registration date : 08/05/2008
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:30 | |
| ahhh ten szpan oczywiście musi być - może zwykłą babeczke? Nie jestem zabarzdo głodna. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:33 | |
| - okej, jak chcesz - westchnął, opierając łokieć na blacie, a brodę na ręce i odwrócił głowę w jej stronę. - ja się nie przedstawiłem - zreflektował się, nieco zmieszany. - blaise - wyciągnął rękę w jej stronę, miał ładne ręce. |
| | | Bella groszek
Liczba postów : 34 Age : 37 Skąd : Paryż Hobby : żucie gumy Nastroj : eeeeee... Registration date : 08/05/2008
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:35 | |
| tak miał bardzo łądne ręce - ah tak ja też Bella - słodko tak wyglądał xD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:40 | |
| pocałował ją w dłoń, był dżentel i mama go dobrze wychowała. - więc, hm, może fajnie by było, jakby ktoś nas obsłużył - mruknął nieco poirytowany, bo mu się naprawdę chciało jeść! |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:43 | |
| - to może tak poprosisz kelnera tzn. zawołasz . Chyba jesteś bardzo głodny. Zaczeła się śmiać z jego wyrazu twazy | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:49 | |
| - nieee no, poczekamy sobie - powiedział, bo na ogół był cierpliwy. - więc, hm, mieszkasz w paryżu? - standardowy zestaw pytań numer 1 wersja A. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:51 | |
| - tak mieszkam w Paryżu a ty? chyba idzie kelner | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 21:58 | |
| jeju, nie pisz takich krótkich postów, bo nie wiem, co ja mam pisać! zanim odpowiedział na jej pytanie, kelener rzeczywiście się pojawił. zamówił coś (?) i po sprawie. - hm, mieszkam też tutaj - powiedział, miał trochę problemów z gramatyką, gdy się na nią patrzył. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:01 | |
| Miała dziś za dobry humor. A ogólnie było mało mówna. chyba musi poćwiczyć dłuższe formy wypowiedzi - Ile masz lat Blaise - przyblizyła się do niego o milimetr no dobra o centymetr myśli że nie zauważył. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:06 | |
| - dwadzieścia chyba - powiedział, łapiąc ją za rękę. lubił kobiece dłonie, szczególnie nadgarstki, ale nie, nie był wcale żadnym wampirem a ja nie mam zbyt głębokiej wyobraźni, po prostu tak wyszło, że blajs nie był wampirem ani wampem xd. - a ty wyglądasz młodo, pewnie jakaś cudowna osiemnastka z ciebie? |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:12 | |
| - nie, chyba jestem troche starsza od ciebie. Mam 21 lat. - Przyszedł kelner podał jej babeczkę, była dość sporych rozmiarów a jemu podał coś... Miał fajną ciepła i miłą w dotyku dłoń tak bez zastanowienia zaczeła się bawić jego palcami | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:18 | |
| uśmiechnął się do niej znad swojego ciastka, które za chwilę zniknęło z jego talerza. - no coś ty, wyglądasz młodziej - powiedział, nie żeby mu coś przeszkadzało. przesunął dłoń po jej przedramieniu na jej ramię. - ładnie ci w granacie - przypominam, że jego bluza była granatowa. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:28 | |
| (sorku myłam się) ona jadła ciastko powoli, zbyt powoli. - Niby wyglądam ale każdy wiek jest dobry. Dziękuję bardzo za bluzę. - Popatrzyła na zegarek. - O matko, która godzina teraz to na pewno dobiegne do domu... Skoro wokoło będzie się kręciło pijańswto. - Mina jej zrzedła | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:31 | |
| - mogę cię odprowadzić, mam pistolet - pochwalił się, bo rzeczywiście miał, nawet licencję też. - to znaczy, nie żebym zamierzał go użyć - dodał natychmiast i odgarnął kosmyk jej włosów za ucho. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:40 | |
| trochę się przestraszyła - dzięki ... a może... - znów się ugryzła w język wolała już nic nie mówić. Tylko uśmiechnęła się zakłopotana | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:48 | |
| - może...? - spojrzał na nią wyczekująco. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Czw 15 Maj - 22:51 | |
| - nie, nic ważnego - jeszcze bardziej się zarumieniła. musze już iść, nie musisz mnie odprowadzać. uśmiechnęła się zakłopotana | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 16 Maj - 14:36 | |
| - ależ odprowadzę! - powiedział, wstając. - tylko powiedz mi, gdzie mieszkasz. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 16 Maj - 14:38 | |
| -ale on nie domyślny - pomyślała. - mieszkam blisko - pokazała ręką na bloki oddaleone o jakieś 5 kilometrów | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 16 Maj - 14:50 | |
| faceci zwykle są niedomyślni. - jasne, okej, nie ma sprawy, pojedziemy taxi, hm? - zaproponował, bo nie chciało mu się aż tyle iść, to nie był jego dzień uprawiania sportu, trzeba mu wybaczyć. |
| | | Bella groszek
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 16 Maj - 14:52 | |
| niestety nie są - okej możemy jechać. - Chciała wyciągnąć portfel żeby zapłacić za swoją babeczke... | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 16 Maj - 14:54 | |
| ... ale on rzucił kasę na stolik i zanim zdążyła cokolwiek zrobić, pociągnął ją w stronę wyjścia. i zacznij tam u ciebie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 22:41 | |
| przyszli tutaj, bo wszyscy lubimy słodką dziurkę. tak swoją drogą, to cyryl miał doświadczenie w wybieraniu miejsc na poszczególne posiłki i uznał, że to będzie najlepsze. pewnie dlatego, że były tu dwa stoliki z chwiejącymi się krzesłami i sprzedawaczki w różowych fartuszkach i czepkach. klimat, krótko mówiąc! uznał, że jest jej coś winien, przytrzymał jej drzwi, sam wszedł zaraz po niej, zaproponował stolik w bardziej odległym kącie i spytał, czy dobrze się czuje. chociaż wiedział, że nie :c. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 22:44 | |
| uśmiechnęła się do niego sztucznie, zaciskając palce na jego dłoni dość mocno, można powiedzieć, że trochę boleśnie. - nie - odpowiedziała, po czym przygryzła wargę i pociągnęła go w stronę tego stolika, na który wskazywał. - miło, że w końcu pytasz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 22:47 | |
| - czy ty mi chcesz coś pokazać w ten sposób? czy ja cię zaniedbuję, gwen? nie troszczę się o ciebie, k o c h a n i e ? - spytał, dobitnie przeciągając owe 'kochanie', odsunął jej krzesło, sam usiadł naprzeciw i oparł głowę na swoich dłoniach, które ułożył na stoliku, zerkając kątem oka na nieduże menu wypisane na tablicy kredą. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 22:51 | |
| - cyryl, przestań - mruknęła, przygryzając wargę i kręcąc głową z dramatycznym wyrazem oczów. - wiem, że jestem paskudna dla ciebie, hm. odgarnęła włosy z twarzy, ciągle wpadały jej do ust, gdy mówiła i postukała nerwowo długimi paznokciami, właściwie to tipsami w stolik, w rytmie krakowiaka, jeśli chcesz wiedzieć. chociaż głen nie była polką, ale to dzięki szopenowi! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 22:54 | |
| nie zaprzeczył, lecz wykrzywił twarz w wyrazie jakiejś katorgi! potarł palcem wskazującym o niewielki garbek na swoim nosie, po czym odwrócił się do gwen, wbijając w nią swe oczki. - co bierzesz, hm? - spytał. przecież nie chciał jej gnębić przesadnie jakimiś wyrzutami i całą resztą. w zasadzie to nawet było mu głupio i musial się powstrzymywać, żeby jej nie przeprosić! i zw, idę się żegnać z wanną ;c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 22:58 | |
| - mam ochotę na kawę - odparła, nawet nie przeglądając menu, nie chciało jej się jeść, była dziś psychicznie podłamana, to pewnie przez tą ciążę. - jakąś mocną, z bitą śmietaną na wierzchu, no wiesz jaką. - podrapała się w czoło, unosząc brwi do góry i ziewając szeroko, nie zakryła ręką. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 23:42 | |
| - uważaj, bo mucha ci wleci - ostrzegł ją, bo sam kiedyś w takich okolicznościach połknął muchę, co wcale nie było przyjemne. - mam nadzieję, że mają tuuu te no, syfony do bitej śmietany. - kiwnął na sprzedawczynię, ignorując fakt, że był to lokal bezkelnerowy, zapomniałam tego słówka co chciałam. w każdym razie tamta była zmuszona podejść i wziąć zamówienie; cyryl też wziął kawę z bitą śmietaną, bo się na ową napalił, ale do tego jeszcze fajną muffinkę z czekoladą. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 23:47 | |
| najwyżej głen będzie jak czesio i zacznie jeść muchy. - syfony kojarzą mi się z kiblem, uh - wzdrygnęła się aż na wspomnienie o bliskim spotkaniu z muszlą klozetową. oparła łokieć na stole, a brodę na ręce, spuszczając wzrok na blat stołu i nadal bębniąc w niego palcami, tak z przyzwyczajenia. - chyba muszę iść do ginekologa - stwierdziła, instynktownie dotykając swojego brzucha, jeszcze płaskiego. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 23:53 | |
| - to fakt, chyba powinnaś - pokiwał powoli głową, bawiąc się jedną z papierowych serwetek, którą zwędził ze stojaczka z napisem 'coca cola', co za komercha. popatrzył się chwilę na nieudanego łabędzia, niestety nigdy nie chodził na zajęcia z origami (napisałam tiramisu i się zastanawiam o co kaman, xdddddddddddddddddd), i westchnął. - hm, mogę iść z tobą. - łaskawyy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Wto 27 Maj - 23:59 | |
| wzruszyła ramionami, po czym podniosła na niego wzrok z pełną powagą, zmrużyła trochę powieki, bo siedział tyłem do szyby, a słońce świeciło dość mocno. - chyba chcę usunąć - stwierdziła, nerwowo marszcząc brwi. i idę, papa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Sro 28 Maj - 0:03 | |
| - zrobisz jak uważasz - powiedział, na pozór obojętnie, chociaż tak naprawdę to wcale nie, bo już mu się zupełnie podobała wizja suszenia miniaturowych skarpetek na balkonie. poprawił się na krześle, mrucząc pod nosem coś o cholernej obsłudze, co się grzebie i pa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 20:27 | |
| - boże, musisz podchodzić do tego tak obojętnie? jakby cię to w ogóle nie obchodziło - stwierdziła, unosząc przy tym starannie wyregulowane brwi i spoglądając na niego zza swoich włosów, wpadających w jej oczy. a w myślach również narzekała na obsługę, bo miała okropną ochotę na wypicie tej kawy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 20:32 | |
| - wcale nie podchodzę do tego aż tak obojętnie.. - nie chciał jej się zwierzać z tego, że czasami się boi wyrażać swojego zdania, jak i w tym momencie. nieczęsto musiał podejmować takie decyzje, swoją drogą dosyć znamienne i bynajmniej nie obojętne. - tylko nie chcę cię do niczego zmuszać. no wiesz, do męczenia się z tym dzieckiem. jeśli sądzisz, że będzie ci lepiej jak usuniesz, to proszę bardzo. poprawił się aż na krześle i jeśli jeszcze to się nie stało, to dostali kawę, w której błyskawicznie zwilżył swoje spierzchnięte wargi. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 20:36 | |
| - ale, cyryl, kłopot w tym, że ja nie wiem, jak będzie mi lepiej - jęknęła aż, upijając łyka swojej kawy i zostawiając wąsy z pianki, które zaraz oblizała. - powiedz mi, co ty chcesz - mruknęła, odstawiając filiżankę dość gwałotwnie na podstawkę, trochę się nawet wylało. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 20:41 | |
| - ale ja sam nie wiem, gwen - mruknął i spuścił wzrok na stolik, na którym były widoczne rysy. całe szczęście nie było żadnej białej ceraty, jak na przykład u mnie na wycieczce na stołówce -,- - wydaje mi się, że jest za wcześnie, że nie jesteśmy jeszcze wystarczająco dorośli.. cholera, przecież sami jesteśmy jeszcze dziećmi! ale jednocześnie dziecko wydaje mi się czymś.. hm, sam nie wiem. - podrapał się po prawym łuku brwiowym, podniósł wzrok na gwen, wpatrując się trochę nieobecnie, a może po prostu niewesoło, w jej oczy, potem odstawił swoją filiżankę, złapał ją za nadgarstek tej ręki, w której miała kawę i jej filiżankę też odstawił, ściskając trochę jej dłoń swoją, wzdychając ciężko, omatko. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:33 | |
| pogłaskała go kciukiem po wewnętrznej stronie dłoni i spuściła wzrok na stół, a dokładniej to na swoją kawę, która parooooowała, a jej intensywny zapach wdzierał się w nozdrza głen. - też nie wiem - mruknęła nienaturalnie wysokim tonem głosu, bo od tego myślenia o aborcji czy też o porodzie, o dziecku i o cyrylu zbierało jej się na płacz, a nie miała ochoty rozpłakać się w jakiejś cukierni, już na śniadanie i psuć sobie i jemu dnia swoimi żalami. - nie wyobrażam sobie aborcji - pokręciła głową bez przekonania. - ale nie wyobrażam też sobie siebie jako matki, a ciebie jako ojca. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:38 | |
| - ja tak samo - przytaknął, puszczając jej dłoń, bo poczuł nagły głód kofeinowy. napił się, oblizując swoje wąsy kawowo-śmietanowe. chciał nawet zacytować jeden z dialogów z któregoś z opowiadań rolanda topora, ale nie pamiętał całości,wiedział tylko że chodziło w tym o aborcję i ludzkie tchórzostwo. nie wspominał również o innej możliwości, żeby gwen urodziła, a potem żeby oddali dziecko do adopcji. nie wiedział, czy to nawet nie gorsze niż aborcja. i on w roli ojca. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:42 | |
| - ale wiesz chyba, że na aborcję trzeba decydować się w odpowiednio krótkim czasie? i że może wiązać się z ryzykiem bezpłodności? - zapytała niespodziewanie, nawet jak dla niej, wiedziona jedynie impulsem podzielenia się z nim tymi informacjami. wypiła trochę swojej kawy, była już w trakcie jej kończenia, bo trochę wystygła i żadna to frajda pić zimną kawę, szczególnie mocną i czarną, nieodpowiednią w dodatku dla kobiet w ciąży. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:45 | |
| - nie wiem, nigdy nie usuwałem ciąży - zauważył zupełnie inteligentnie, upijając kawę ze wzrokiem wbitym w prawy łokieć gwen, szukał jakiejś nieznośnej narośli, którą to mogłaby mieć, ale nic nie znalazł. na szczęście! - i to wcale nie upraszcza całej sprawy - powiedział, z wyrzutem, bo teraz będzie tylko trudniej się zdecydować! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:52 | |
| - co nie upraszcza sprawy? to, że nigdy nie usuwałeś ciąży czy to całe ryzyko? - zapytała, nie do końca wiedząc o co mu chodzi, ale zaraz machnęła ręką w geście mówiącym "nieważne" i dopiła swoją kawę, już kompletnie zimną, po czym przeniosła wreszcie wzrok na twarz cyryla, a dokładniej to na jego oczy, hot&seksy! - boję się tego wszystkiego, cyryl - wyznała płaczliwym głosem. - boję się, że będę złą matką, co powiedzą rodzice, że coś pójdzie nie tak przy porodzie, że na koniec się rozstaniemy i będę wychowywać to dziecko sama... |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:55 | |
| - nawet jeśli mielibyśmy się rozstać, pokłócić, rzucać wazonami, to przecież wiesz, że nie zostawię ci tego całego kłopotu - cholera, mówiąc kłopot wcale nie chciał sugerować, że dziecko jest jakąś karą boską - na głowie, że będę ci pomagaaaaaał. - wynajmie opiekunkę, sprzątaczkę, gosposię, guwernantkę. w zasadzie było go na to stać. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 21:59 | |
| - hm, nie, nie wiem - powiedziała, uśmiechając się do niego blado, trochę podniesiona na duchu tym wszystkim, co jej mówił, bo teraz właśnie tego potrzebowała, czuła się jak bezbronna dziewczynka... w ciąży xd. - chodźmy już do domu - zaproponowała, pod stołem głaszcząc go stopą po łydce, mru. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 22:02 | |
| - na pewno? nie chcesz nic zjeść? w domu nic nie ma.. xd - powiedział zupełnie jak moja mama i uśmiechnął się do niej, w miarę pokrzepiająco, odsuwając się od stolika z krzesłem, nie czekając na jej odpowiedź. porysował podłogę, która i tak była już cała zrypana. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Pią 30 Maj - 22:05 | |
| - jest mi niedobrze i czuję, że jeśli coś zjem, to zwymiotuję - poinformowała go szczerze, nie czekając, aż odsunie jej krzesło, bo doszła do wniosku, że i tak tego nie zrobi. - chodźmy już, jest mi zajebiście duszno - powachlowała się dłonią i ujęła go pod ramię, torchę się na nim uwiesiła, biedny. i poszli i zacznij. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Sob 31 Maj - 20:35 | |
| przyszli na lody do słodkiej dziurki, nazwa wydała mu się najbardziej odpowiednia, kiedy weszli zaczął się zastanawiać, czy jest tu jakaś toaleta dla klientów. w każdym razie, zajęli jakiś stolik, z największą ilością krzeseł. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) Sob 31 Maj - 20:40 | |
| poprawiła sukienkę i odgarnęła ręką włosy z czoła. - nie lubię słodyczy, aczkolwiek w tak miłym towarzystwie mogę się skusić. - walneła takiego smajla że o jaaa. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: słodka dziurka (cukiernia) | |
| |
| | | | słodka dziurka (cukiernia) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |