Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.

Go down 
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość

pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 21:44

- hm, co? - podrapała się pod okiem i teraz już serio podniosła się, szukając dookoła swoich majtek.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 21:46

- nic - mruknął, przymykajac powieki - zostaw może mi swój numer chociaż, hm?
bo on nie był jakimś hoho, że tylko chciał ją przelecieć, SERJO.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 21:50

- jasne, zostawię - obiecała, wzdychając, gdy w końcu udało jej się odnaleźć majtki, które to wciągnęła na swój chudy tyłek. - mogę ci napisać na ręce,jak chcesz. - na pewno chce.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 21:51

- możesz mi napisać nie wiem, na tyłku, albo na klacie - uśmiechnął się i również podciągnął swoje bokserki, bo wyglądał prawie jak młody bóg, tak nago xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 21:56

- ale potem źle przeczytasz, od tyłu, albo do góry nogami. nie, kartka będzie lepsza - westchnęła, zsuwając się z kanapy, zajrzała do kubeczka, pustego już niestety, bo chciało jej się pić. - tylko daj mi długopis. no i kartkę, oczywiście.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:02

chudymi nózkami podreptał w stronę biurka i wyciągnął z niego jakiś zeszyt. podał jej go razem z długopisem alpen gold! ;d
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:08

napisała mu pięknie swój numer gadu i wszystkie inne namiary, z ajsikju i mejlem włącznie : d. i ładnie się podpisała, bo lubiła szpanować swoim charakterem pisma. - proszę.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:13

- ale masz ładnie pismo, eliiii - zauwazył, cmokając ją przy tym w czuko i uśmiechając się pogodnie?
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:14

- dziękuję, wiem - uśmiechnęła się skromnie. - chociaż to dziwne, bo mój ojciec gryzmoli jak kura pazurem, a braat ma iście lekarskie pismo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:17

- no, ale ty jesteś dziewczną, dziewczyny zawsze mają o niebo ładniejsze pismo - to zdazył zauważyć w swojej szkole, jak jeszcze do niej chodził. i założył spodnie, a to już coś, sprzątając kubki po herbacie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:21

- nie zawsze - powiedziała, bo mój kolega adam pisze sto razy ładniej niż ja i robi kropki puste w środku. i el ubrawszy się, zniknęła, bo idę się kąpać!
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePią 9 Maj - 22:31

a on poszedł spać, nie utop się krejzolko! xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 22:56

okej, więc przyszli za rękę nadal, robbie uprzątnął te skarpetki, które dopiero wyprał z kanapy, wrzucił je do szafy.
- sorry za bałagan, ale miałem dziś cztery wykłady, także brak czasu - oznajmił jej, przyciągając do siebie, mocno i stanowczo.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:00

- nie ma sprawy, chyba należy ci się wypoczynek i chwila przyjemności, co? - no, może dwie chwile, a może i cała noc, ale tego już nie powiedziała. od razu przeszła do sprawy, podciągając jego koszulkę do góry.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:01

naprawdę liczył na pranie! ale szybko o tym zapomniał, bo czuł jakieś cholernie podniecenie. blanca była ładna i chyba dlatego. wsunął rękę pod jej spodnie, na tyłku dokładniej i przesunął ciepłymi wargami wzdłuż blancowej szyi, mru.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:04

popchnęła go na łóżko i sama opadła na niego, siadając na nim okrakiem, bo lubiła przejmować inicjatywę.
- chyba miałam ci w czymś pomóc? - uniosła jedną brew do góry i nachyliła się nad nim seksy, a jej włosy opadły na jego twarz.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:12

trochę go to łaskotało, ale teraz już wcale się nie przejmował, tylko zsunął z niej bluzkę, by całujac teraz jej dekolt, zabrać się za stanik.
- pachniesz, bardzo podniecająco - wyznał jej, drapiąc ją trochę po pleckach.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:17

- wiem - powiedziała, przygryzając skórę na jego szyi, a potem zdjęła z niego koszulkę jednym ruchem i rzuciła ją gdzieś na podłogę. pocałowała go po brzuchu i zaczęła schodzić coraz niżej i niżej...
ale nie za nisko xd
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:23

ojej, to co on mógł robić jak była tak nisko. stopami może zsuwał jej fajne, bo fajne, ale w tym momencie zupełnie niepotrzebne spodnie.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitimePon 12 Maj - 23:25

ona też mu zsunęła spodnie i zaczęła się bawić gumką od jego seksy boserek.

i muszę iść i kiedy indziej dokończymy, pa.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.   pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie.
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: kosz. :: archiwum.-
Skocz do: