|
|
|
| pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 21:44 | |
| - hm, co? - podrapała się pod okiem i teraz już serio podniosła się, szukając dookoła swoich majtek. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 21:46 | |
| - nic - mruknął, przymykajac powieki - zostaw może mi swój numer chociaż, hm? bo on nie był jakimś hoho, że tylko chciał ją przelecieć, SERJO. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 21:50 | |
| - jasne, zostawię - obiecała, wzdychając, gdy w końcu udało jej się odnaleźć majtki, które to wciągnęła na swój chudy tyłek. - mogę ci napisać na ręce,jak chcesz. - na pewno chce. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 21:51 | |
| - możesz mi napisać nie wiem, na tyłku, albo na klacie - uśmiechnął się i również podciągnął swoje bokserki, bo wyglądał prawie jak młody bóg, tak nago xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 21:56 | |
| - ale potem źle przeczytasz, od tyłu, albo do góry nogami. nie, kartka będzie lepsza - westchnęła, zsuwając się z kanapy, zajrzała do kubeczka, pustego już niestety, bo chciało jej się pić. - tylko daj mi długopis. no i kartkę, oczywiście. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:02 | |
| chudymi nózkami podreptał w stronę biurka i wyciągnął z niego jakiś zeszyt. podał jej go razem z długopisem alpen gold! ;d |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:08 | |
| napisała mu pięknie swój numer gadu i wszystkie inne namiary, z ajsikju i mejlem włącznie : d. i ładnie się podpisała, bo lubiła szpanować swoim charakterem pisma. - proszę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:13 | |
| - ale masz ładnie pismo, eliiii - zauwazył, cmokając ją przy tym w czuko i uśmiechając się pogodnie? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:14 | |
| - dziękuję, wiem - uśmiechnęła się skromnie. - chociaż to dziwne, bo mój ojciec gryzmoli jak kura pazurem, a braat ma iście lekarskie pismo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:17 | |
| - no, ale ty jesteś dziewczną, dziewczyny zawsze mają o niebo ładniejsze pismo - to zdazył zauważyć w swojej szkole, jak jeszcze do niej chodził. i założył spodnie, a to już coś, sprzątając kubki po herbacie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:21 | |
| - nie zawsze - powiedziała, bo mój kolega adam pisze sto razy ładniej niż ja i robi kropki puste w środku. i el ubrawszy się, zniknęła, bo idę się kąpać! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pią 9 Maj - 22:31 | |
| a on poszedł spać, nie utop się krejzolko! xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 22:56 | |
| okej, więc przyszli za rękę nadal, robbie uprzątnął te skarpetki, które dopiero wyprał z kanapy, wrzucił je do szafy. - sorry za bałagan, ale miałem dziś cztery wykłady, także brak czasu - oznajmił jej, przyciągając do siebie, mocno i stanowczo. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:00 | |
| - nie ma sprawy, chyba należy ci się wypoczynek i chwila przyjemności, co? - no, może dwie chwile, a może i cała noc, ale tego już nie powiedziała. od razu przeszła do sprawy, podciągając jego koszulkę do góry. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:01 | |
| naprawdę liczył na pranie! ale szybko o tym zapomniał, bo czuł jakieś cholernie podniecenie. blanca była ładna i chyba dlatego. wsunął rękę pod jej spodnie, na tyłku dokładniej i przesunął ciepłymi wargami wzdłuż blancowej szyi, mru. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:04 | |
| popchnęła go na łóżko i sama opadła na niego, siadając na nim okrakiem, bo lubiła przejmować inicjatywę. - chyba miałam ci w czymś pomóc? - uniosła jedną brew do góry i nachyliła się nad nim seksy, a jej włosy opadły na jego twarz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:12 | |
| trochę go to łaskotało, ale teraz już wcale się nie przejmował, tylko zsunął z niej bluzkę, by całujac teraz jej dekolt, zabrać się za stanik. - pachniesz, bardzo podniecająco - wyznał jej, drapiąc ją trochę po pleckach. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:17 | |
| - wiem - powiedziała, przygryzając skórę na jego szyi, a potem zdjęła z niego koszulkę jednym ruchem i rzuciła ją gdzieś na podłogę. pocałowała go po brzuchu i zaczęła schodzić coraz niżej i niżej... ale nie za nisko xd |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:23 | |
| ojej, to co on mógł robić jak była tak nisko. stopami może zsuwał jej fajne, bo fajne, ale w tym momencie zupełnie niepotrzebne spodnie. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. Pon 12 Maj - 23:25 | |
| ona też mu zsunęła spodnie i zaczęła się bawić gumką od jego seksy boserek.
i muszę iść i kiedy indziej dokończymy, pa. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. | |
| |
| | | | pokój siedemdziesiąt osiem, również drugie. | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |