| dominique. | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: dominique. Nie 3 Sie - 12:14 | |
| dominique, to ja. to znaczy william, pewnie masz mnie zapisanego, a jeśli nie, no to wiesz, że to ja. nieważne. przepraszam, że ciągle tak odkładam nasze spotkanie, ale muszę wyjechać. ostatnio wszystko się mocno zagmatwało i chyba zaczyna mnie przerastać. jestem facetem! uciekam, kiedy robi się poważnie. daj znać, jak będziesz chciała się ze mną spotkać. wracam w piątek wieczorem, tak myślę. całuję, william. | |
|
| |
dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:08 | |
| spieprzaj łili, czasami tak łatwiej. i lepiej. hej, to nie moja sprawa. może po prostu nie mamy się spotkać, jakies kurewskie przeznaczenie. ale mam to gdzieś, szczerze mówiąc. powaźnie nie znaczy fajnie. miłej nocy, nique. | |
|
| |
william cipcia
Liczba postów : 786 Age : 35 Skąd : london tałn. Związany/a z : z tobą,nie? Twarz : eddie redmayne!!! Registration date : 09/06/2008
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:09 | |
| | |
|
| |
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:14 | |
| jezu, nie wiem. albo i wiem. nie ma obok mnie nikogo z miękką i ciepłą szyją i wystającymi obojczykami. samotność najbardziej boli nocą, uhuhu. nie przejmuj się mną. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:23 | |
| oh, nique. jestem w walii. w. | |
|
| |
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:27 | |
| hej, łil, jakbyś był na miejscu pewnie by to wiele nie zmieniło. jednak miło myśleć, źe może jednak byłoby ..łatwiej? przyjemniej. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:29 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:52 | |
| więc do zobaczenia. odezwij się jak wrócisz i znajdziesz dla mnie trochę czasu. to chyba nie jest aź tak mało prawdopodobne, jak się wydaje? (; n. | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 0:57 | |
| nie jest! znaczy znajdę. nawet więcej pewnie. w. | |
|
| |
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 1:02 | |
| nie przezięb się w tej walii, jest kurewsko zimno i pada? n.
/co za sprytna zmiana tematu? xd pozdro dla mojego brata, wję :d | |
|
| |
william cipcia
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 1:27 | |
| xddddd wjesz.
nawet nie. to znaczy pada, ale nie śnieg. u was podobno tak,nie? w. | |
|
| |
| Temat: Re: dominique. Pon 4 Sie - 17:45 | |
| pada, pada, pada. i jest zimno.
d. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: dominique. | |
| |
|
| |
| dominique. | |
|