dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: dominique Sob 7 Cze - 16:18 | |
| 1. Imię i nazwisko postaci. dominique bras. 2. Osobowość. dominique jest rozpuszczoną, interesowną egocentryczką. chociaż pewnie wyjdzie mi z niej wesołe i sympatyczne dziecię. 3. Wiek & data urodzenia. lat 17, 30 maja '91 bodajże. 4. Historia postaci. dominique pochodzi z paryża, wiem, to nudne. w każdym bądź razie od dziecka kazali siedzieć jej prosto i nie jeść rękami, a ona się nieco wyłamuje z konwencji i wciąga heroinę jak nikt nie patrzy. ale kurt cobain z niej nie jest. 5. Narodowość postaci. francuzka. 6. Hobby. Nałogi/uzależnienia. hobby? zakupy, bo od płytkości nikt nie umarł; pije i pali jak kloszard. i uwielbia woody'ego allena. no i kermita. 7. Związki, ogólna orientacja seksualna. Ewentualnie dzieci. dzieci brak, hetero. 8. Rodzina. a ja napiszę, że dziadek jest bogaty, jego córka, a mama dominique jest bogata, ale praktycznie w mieście nie przebywa. a ojciec się zmykł. i dominiczka ma brata, rufusa.
ilze bajare
Ostatnio zmieniony przez dominique dnia Sob 7 Cze - 21:02, w całości zmieniany 1 raz | |
|
Gość Gość
| Temat: Re: dominique Sob 7 Cze - 16:19 | |
| |
|