| do matyldzi znowu! | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
independent. brzydaaaaaal.
Liczba postów : 350 Skąd : z Ciebie. Hobby : Ty. Nastroj : Ja. Związany/a z : z Tobą. Twarz : ole sorensen. Wiek postaci: : 9384702. Registration date : 07/08/2008
| Temat: do matyldzi znowu! Wto 12 Sie - 21:49 | |
| zrzuć je! niech nie beszczeszczą mojej pamięci. [*] doleciałem, żyję. indie. | |
|
| |
mathilde patrycjusz.
Liczba postów : 410 Skąd : paris Twarz : lowe Wiek postaci: : 17 Registration date : 07/08/2008
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Wto 12 Sie - 23:29 | |
| ciesze się, że zyjeszzz. teraz tylko nie daj się uprowadzić żadnemu jednonogiemu kapitanowi. ani uwieść żadnej duńskiej wypasaczce owiec. m. | |
|
| |
Liczba postów : 350 Skąd : z Ciebie. Hobby : Ty. Nastroj : Ja. Związany/a z : z Tobą. Twarz : ole sorensen. Wiek postaci: : 9384702. Registration date : 07/08/2008
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Sro 13 Sie - 19:58 | |
| mathilde, zwariowałaś! to ja bardziej się martwię, francuzi są podobno uważani za najlepszych kochanków! i wcale nic nie powiem w związku z tym, że jestem w połowie francuzem! uważaj na pseudo artystów. jak dzieci na dachu? indie. | |
|
| |
mathilde patrycjusz.
Liczba postów : 410 Skąd : paris Twarz : lowe Wiek postaci: : 17 Registration date : 07/08/2008
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Sro 13 Sie - 20:03 | |
| chyba pospadały. mam taką nadzieję. ty za to nie musiszsię martwić o żadnych francuzów. mama ubzdurała sobie, że powinnyśmy spędzać razem więcej czasu. więc oglądamy fashion tv i gramy w scrabble, a jedynym francuzem, którego widuję, jest podstarzały listonosz. wracaj szybko, bo naprawdę zwariuję. m. | |
|
| |
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Sob 16 Sie - 1:56 | |
| wracam w niedzielę! powinienem być na lotnisku koło 22, jak dobrze pójdzie. chryste, juz zapomniałem, że w kopenhadze bywa tak strasznie. ciągle leje, a dunki nie są już nawet w połowie tak ładne jak mi się wydawało. to pewnie dlatego, że mam do kogo wracać. sama rozumiesz. rany, śniłaś mi się! z drewnianą nogą=.= zrób coś, żebym przestał! i pozdrów mamę. a na listonosza uważaj, zawsze występują w opowiadaniach erotycznych! indie. | |
|
| |
mathilde patrycjusz.
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Sob 16 Sie - 12:04 | |
| zobaczymy się jeszcze w niedzielę? m. | |
|
| |
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Nie 17 Sie - 0:54 | |
| TAK. oczywiście, że tak. mam lot oooo, czekaj, sprawdzę, 19.55 więc koło 22 do Ciebie wpadnę,okej? indie. | |
|
| |
mathilde patrycjusz.
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Nie 17 Sie - 11:55 | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: do matyldzi znowu! Nie 17 Sie - 22:35 | |
| dobra, to zaraz będę<3. indie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: do matyldzi znowu! | |
| |
|
| |
| do matyldzi znowu! | |
|