Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPORTAL,BICZ.SzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Niezbyt regularny pamiętnik Sophie

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Sophie
perfekt lower.
Sophie

Female
Liczba postów : 2109
Związany/a z : Seth'em
Twarz : Sara Paxton
Wiek postaci: : 18
Ostrzeżenia : 2
Registration date : 05/08/2008

Niezbyt regularny pamiętnik Sophie Empty
PisanieTemat: Niezbyt regularny pamiętnik Sophie   Niezbyt regularny pamiętnik Sophie Icon_minitimeNie 24 Sie - 0:13

NO WIĘC TAK. NUDZI MI SIE WIĘC ZACZĘŁAM SOBIE COŚ TAM PISAĆ, ŻE NIBY Z MOJEGO ŻYCIA. uFF. CO ZA ULGA. BZYKAŁAM SIE PIERWSZY RAZ UWAGA.. OD TRZECH TYGODNI!!! TAK WIEM TO STRASZNE. NO ALE WRESZCIE SIE WYŻYŁAM ;P MAM NOWĄ WSPÓŁLOKATORKĘ. MOIRE. NIE DO KOŃCA NORMALNĄ BO SHIZOFRENICZKĘ. ALE JAK NARAZIE SIE NIE SKARŻĘ. ZMIENIŁAM MIESZKANIE. PRÓBOWAŁAM RZUCIĆ PALENIE, ALE JAKOŚ NIE WYSZŁO I ZNOWU PALE ALE NIE JAKIEŚ KILKA PACZEK DZIENNIE TYLKO POŁOWĘ JEDNEJ. OD TEGO RACZEJ SIE NIE DOSTAJE ŻÓŁTYCH ZĘBÓW A W RAZIE CO JEST WYBIELANIE. NO CHYBA TYLE.
Powrót do góry Go down
Sophie
perfekt lower.
Sophie

Female
Liczba postów : 2109
Związany/a z : Seth'em
Twarz : Sara Paxton
Ostrzeżenia : 2
Registration date : 05/08/2008

PisanieTemat: Re: Niezbyt regularny pamiętnik Sophie   Niezbyt regularny pamiętnik Sophie Icon_minitimeNie 7 Wrz - 16:06

O Jezu, o Jezu. Nie myslałam, że będę się wiązała jakos tak na dłuższą metę, a tu co? Seth. Nie wiem czy nie będę tego żałowała. Ale póki co mam to w dupie - jak na razie. Julian mi uwierzył że byłam kiedys w ciąży. Boże. Nikt go nie nauczył żeby nie ufać Sofi.? Jaki kretyn. No cóż. Nie będe mu się tłumaczyła. Jak to plotkary widzą wszystko i wszystkich. Nie ominęło to równierz i mnie. Oczywiscie była wzmianka o mnie i o Secie. I o tym że jestesmy ze sobą.
Di End.
Powrót do góry Go down
Miuuuuuuuuuuuuccia
krakersik.
Miuuuuuuuuuuuuccia

Female
Liczba postów : 343
Ostrzeżenia : 1
Registration date : 27/06/2008

PisanieTemat: Re: Niezbyt regularny pamiętnik Sophie   Niezbyt regularny pamiętnik Sophie Icon_minitimeWto 9 Wrz - 21:53

SmileSmileSmile
SmileSmile
Smile
Awe Hilcia!
Powrót do góry Go down
shine
groszek
shine

Liczba postów : 51
Twarz : flavia de oliveira
Registration date : 17/08/2008

PisanieTemat: Re: Niezbyt regularny pamiętnik Sophie   Niezbyt regularny pamiętnik Sophie Icon_minitimeWto 9 Wrz - 23:02

Hilcia nadal żyje!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Niezbyt regularny pamiętnik Sophie   Niezbyt regularny pamiętnik Sophie Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Niezbyt regularny pamiętnik Sophie
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» do sophie
» do sophie
» Sophie
» sophie
» sophie.

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach