| effy-ologia w klinice obok | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
malcolm groszek
Liczba postów : 48 Skąd : parysz Wiek postaci: : 25 Registration date : 17/08/2008
| Temat: effy-ologia w klinice obok Pon 1 Wrz - 22:36 | |
| tu właśnie tkwił malcolm o tej późnej porze i próbował dowiedziec się czegokolwiek na temat swojej siostry, ale wszyscy tylko dawali mu do zrozumienia, że mógłby przyjśc jutro, albo spali, albo kiwali się w rytm piosenek daft punk jak ta dziwna pielęgniarka w korytarzu. | |
|
| |
effy ko-rek.
Liczba postów : 104 Skąd : anglia Twarz : kristen stewart Wiek postaci: : 19 Registration date : 29/08/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pią 5 Wrz - 23:42 | |
| effy siedziała na środku łóżka i układała misie żelki kolorystycznie w idealnych odstępach w równoległych do siebie szeregach. była generalnie bardzo skupiona i zaabsorbowana tym co robiła, junoł. | |
|
| |
malcolm groszek
Liczba postów : 48 Skąd : parysz Wiek postaci: : 25 Registration date : 17/08/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pią 5 Wrz - 23:53 | |
| a malkolm już prawie wczuł się w rolę odpowiedzialnego starszego brata i na korytarzu zdąrzył jeszcze poprawic kołnierzyk koszuli, żeby wyglądac poważniej. powinien chyba na nią nakrzyczec, ale kiedy zobaczył jak układa mandalę z misiów żelków to całkiem zapomniał o ważnych prawdach życiowych, jakie miał je przekazac. stanął w drzwiach i odchrzaknął znacząco, żeby jakoś wyrwac ją z żelkowego transu. | |
|
| |
effy ko-rek.
Liczba postów : 104 Skąd : anglia Twarz : kristen stewart Wiek postaci: : 19 Registration date : 29/08/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pią 5 Wrz - 23:56 | |
| przestraszyła się i biały haribo-żelek opadł w sam środek jej można powiedzieć arcydzieła. odwróciła się powoli, zastanawiając kto to. miała nadzieję, że nie pielęgniarka, bo kazałaby jej zjeść teraz wszystkie misie żelki, a na to nie miała najmniejszej ochoty. uśmiechnęła się jednak szeroko, kiedy chrząkającym kimś okazał się być malcolm we własnej osobie. to ten malcolm, który był synem duncana w makbecie? tak tylko pytam. -malcolm! - zawołała radośnie, zeskakując z łóżka i na boso w samej cienkiej koszulce puściła się biegiem w jego stronę i zawisła na jego szyi skutecznie gniotąc kołnierzyk koszuli, który tak pieczołowicie poprawiał przed wejściem. | |
|
| |
malcolm groszek
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:07 | |
| nie, to malcolm z aristocratic baby names. -to jakaś sztuka nowoczesna, czy twoi nowi przyjaciele? - zapytał, wskazując na misie.i zmarszczył czoło, zupełnie zatroskany dziwnymi rytuałami, które odprawiała effy, może powinien powiedziec, żeby lepiej jej pilnowali i doprowadzili do tego, że zacznie jeśc żelkowe misie, zamiast się nimi bawic. ale chyba było już za późno, bo właściwie wypisał ją z kliniki dwadzieścia minut wcześniej. w końcu zapewniała, że już wszystko okej. | |
|
| |
effy ko-rek.
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:14 | |
| -hm, to tylko żelki. malcolm - odpowiedziała uśmiechając się do niego z pewnym politowaniem, ale nie takim litującym się. raczej lekko radosnym, sama nie wiem. nieważne. puściła malcolma i wskazała na dwie ogromne walizki lv, stojące w kącie - spakowałam się już. zabierzesz mnie stąd? proszę, proszę, proszę? zobacz, że przytyłam - wydęła brzuch aby sprawiał wrażenie większego. żałowała jedynie, że nie ma na sobie piżamy z długimi nogawkami. może jednak nie zwróci uwagi na jej wystające kolana. | |
|
| |
malcolm groszek
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:21 | |
| -jakieś pół kilograma. właściwie to nie wiem czy cię stąd zabieram, właściwie to nie rozmawiałem jeszcze z lekarzem, bo jest zajęty oglądaniem starych odcinków ostrego dyżuru i nie wiem, nie wiem. - podszedł do walizek, próbując ocenic ile osób potrzebne będzie do ich wyniesienia, pewnie około dwudziestu, ale dobrze wiedział, że i tak zostanie z nimi sam, bo effy ważąca 74685497954689054 razy mniej od każdej z tych walizek bynajmniej nie nadawała się do ich dźwigania. usiadł na brzegu łóżka i zastanawiał sie jak długo jeszcze może ją straszyc, że wcale jej stąd nie zabierze, zanim udusi go poduszką. | |
|
| |
effy ko-rek.
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:26 | |
| podeszła do niego, przysiadając na malcolmowych kolanach, tym samym wbijając mu w uda swój kościsty tyłek. nie było to zapewne zbyt komfortowe tudzież miłe uczucie, jednak efej była tak spragniona czyjejś bliskości, a konkretnie swojego starszego brata, który jako jedyny jako tako interesował się jej osobą, że zrozumiesz pewnie jej radość i te sprawy kiedy pojawił się w jej małym światku. podniosła nawet jednego żelka i wsunęła mu do ust, opierając głowę o jego tors lub obojczyk. gdzieś w tych okolicach w każdym razie. -zabierzesz mnie stąd. nie chcę tu zostać. znowu. | |
|
| |
malcolm groszek
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:38 | |
| -wolałbym chyba najpierw porozmawiac z jakimś lekarzem, ale właściwie już powiedziałem, że cię zabieram. i nawet się ucieszyli, ktoś wspominał o rzucaniu w przechodniów kanapkami z masłem orzechowym. cholera, effy, skąd ci w ogóle przychodzą do głowy takie rzeczy. - siostrzany żelek na szczęście nie stanął mu w gardle i całkiem dzielnie znosił jej kościsty tyłek wbijający się w jego uda. | |
|
| |
effy ko-rek.
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:50 | |
| zjeżyła się na wspomnienie owego konkursu rzutów kanapkami. -hej, to nie moje chore pomysły. oni po prostu dziwnie na mnie patrzyli. jakbym była taka.. gruba. no wiesz. to nie było zbyt miłe doświadczenie - podniosła na niego wzrok, częstując maślanym spojrzeniem. nawet zabrała się za poprawianie kołnierzyka, który zgniotła zupełnie nieumyślnie. | |
|
| |
malcolm groszek
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Sob 6 Wrz - 0:59 | |
| -najwyżej będę znowu musiał cię tu odstawic za dwa tygodnie, albo lepiej nie tu, cały personel sprawia wrażenie jakby sam potrzebował leczenia. zbieraj się effy, idziemy. - i uciekli, zostawiając żelki jako pamiątkę dla pielęgniarek. idępa. | |
|
| |
dominique no nie, znowu ty.
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 21:11 | |
| że się wtrącę, dominik siedziała ze spuszczoną głową, wpatrując się w swoje kościste nogi, które jej zdaniem były grube. podparła się dłońmi na twardym, szpitalnym łóżku, ledwie wodziła stopami po lodowato zimnej podłodze. | |
|
| |
maxxie maluszek
Liczba postów : 13 Skąd : anglia Związany/a z : . Twarz : . Wiek postaci: : 18 Registration date : 30/08/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 21:50 | |
| -puk, puk. kto tam? seksowny maximilian! - zawołał krejzolsko, wchodząc do sali i drapiąc się po karku - pakuj się kościotrupie, wypisałem cię z kliniki jako wybitnie młody mąż - wyszczerzył się szeroko, całkiem z siebie zadowolony. | |
|
| |
Liczba postów : 605 Skąd : parii. Związany/a z : noah Wiek postaci: : 18 Ostrzeżenia : 1 Registration date : 07/06/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 21:58 | |
| - co? - spojrzała na niego zdziwiona, wolę sobie nie wyobrażać jaka blada była. nie wiedziała co więcej powiedzieć, chciała stąd wyjść, jasne, ale pomyślała, że niepotrzebnie prosiła o pomoc noah w takim razie. podrapała się po grzbiecie dłoni, powoli odlepiając plaster, przytrzymujący weflon. | |
|
| |
maxxie maluszek
Liczba postów : 13 Skąd : anglia Związany/a z : . Twarz : . Wiek postaci: : 18 Registration date : 30/08/2008
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 22:02 | |
| -to, ogłuchłaś przez niedobór jakichś tam wartościowych cukrów i innych pierdół? - rozejrzał się po sali, która w żadnym wypadku nie była zachęcająca z wyglądu. nawet pomimo namalowanych przez efej kawiatków i latających m&msów. | |
|
| |
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 22:08 | |
| - ha ha ha, jesteś cholernie zabawny. - mruknęła, wstając z łóżka i odwracając się do niego plecami. u, ała, wyciągnęła powoli weflon, jakoś nie odczuwała potrzeby brania go ze sobą. - maxxie, podasz mi ubrania? są w szafce. - powiedziała, ściagając przez głowę szpitalną pidżamkę, miała pod spodem bieliznę, bo się tego wszystkiego brzydziła i chciała się odizolować. nie muszę dodawać, że kości jej sterczały. | |
|
| |
maxxie maluszek
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 22:11 | |
| do maxxiego początkowo nie dotarło co w ogóle mówiła, kiedy stał i jak zahipnotyzowany wpatrywał się w jej ciało mogące z powodzeniem służyć za kościotrupa do sali od biologii w jakimkolwiek liceum. może powinien jej to polecić jako pracę? potrząsnął głową. -co.. ubrania, tak tak - schylił się do szafki i wyjął z niej koszulkę i spodnie w rozmiarze xxxxxxxxs, podając dominique. starał się na nią nie patrzeć. to nawet nie było seksowne! chyba jej to powiedział. | |
|
| |
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 22:17 | |
| zignorowała tą uwagę, wcale nie chciała być seksowną, odechciało jej się wszystkiego, chciała po prostu zasnąć w swoim łóżku, słuchając beirutu z winyla. wzięła od niego tiszerta i rurkorurki, w sensie, że takie zajebiste rurki. ciągle stojąc do niego tyłem, ubrała się i kucnęła, żeby sprawdzić w stoliku nocnym i pod łóżkiem, czy coś tam zostawiła. bardzo wątpliwe, nie wzięła ze sobą nic oprócz komórki. | |
|
| |
maxxie maluszek
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 22:19 | |
| -dobra, chodź wariatko. ale wiesz mam nadzieję, że zabieram cię stąd jak zwykle pod warunkiem zjedzenia kilku kurczaków z kfc przy oglądaniu casablanki u mnie w mieszkaniu, hę? bez przekrętów! - zaznaczył, grożąc jej palcem. | |
|
| |
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok Pon 8 Wrz - 22:23 | |
| - maxxie, naprawdę jestem ci wdzięczna, że mnie stąd wyciągasz, ale bądź cicho. i nigdy nie lubiłeś bogarta. - zauważyła, patrząc na niego. otworzyła drzwi i myślę, że poleźli. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: effy-ologia w klinice obok | |
| |
|
| |
| effy-ologia w klinice obok | |
|