|
|
|
| gayclub | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
adm wyliżesz mi stopy?
Liczba postów : 459 Age : 36 Skąd : afaf Nastroj : zawsze zajebisty! Związany/a z : edem łestłikieeem . Registration date : 05/05/2008
| Temat: gayclub Pon 5 Maj - 20:53 | |
| Dla pań chcących znaleźć dobrego przyjaciela [geje podobno są najlepsi], lub dla panów... myślących inaczej. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:22 | |
| przyszły tutaj, w ramach depresji, czy czegoś w tym rodzaju. - baccardiiiiii - pisnęła do kelnera esti, starając się przekrzyczec muzykę. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:24 | |
| - ja też, ja też - kiwnęła, ciągnąc est do jakiegoś stoliczka w rogu, bo lubiła przebywać sam na sam z koleżankami.. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:26 | |
| żeby je wykorzystać. estelle zapadła się w jakiejś miłej kanapie przy stoliku, starając się nie wylać breezera. - renee, pijemy dziś za siebie, bo faceci to dupy - a nie powinna tego mówić, w klubie, pełnym facetów. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:28 | |
| - zamknij się, est, bo cię pobiją - kopnęła ją pod stoliczkiem w piszczel, czy coś równie fajnego, szczerząc się do niej. - ale tak, nasze zdrowie, kochanie! |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:32 | |
| upiła, większy niż duży łyk, krztusząc się przy tym odrobinę. - to bolało - zmarszczyła brwi do renee, ale zaraz powiedziała, że muszą zatanczyć, bo leci sextasy, a ona miała lekką fazę, bo coś tam jeszcze piła w hotelu. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:35 | |
| - pewnie, poderwijmy jakąś parę gejów, możemy robić za lesbijkiiiiiiii - zaproponowała dosyć chętnie, bo miewała problemy z odnalezieniem się, jeśli chodzi o orientacje :c |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:36 | |
| - okej - przytaknęła energicznie, wychodząc z ich loży, w miami są loże. złapała ją nawet za rękę, coby były bardziej wiarygodne i pociągnęła do gejków na parkiet - taaaaaaaaaaacz maj es, renee. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:38 | |
| - nie podepcz mnie, ani żadnego pudziana, proszę - poprosiła, niemal błagalnie, starając się nie potknąć o żadnego z facecików w obcisłych strojach, liczyła na striptiz. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:40 | |
| - umiem tanczyć, nie depczę na nikogo - krzyczała do niej, kręcąc się dookoła jak po jakiejś ekstazie, nawet obijała się o wszystkich, totalnie zapominając się. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:42 | |
| chciało jej się śmiać, potem płakać, ale w końcu stwierdziła, że może już tańczyć, więc wczuła się i w ogóle, zamykając oczy miała nadzieję, że nikt jej nie zabije, i vice versa. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:44 | |
| i cos tam, bo ja ide spaciuuuu. buziexy. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: gayclub Sob 7 Cze - 0:45 | |
| |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: gayclub | |
| |
| | | | gayclub | |
|
Similar topics | |