|
|
|
| APTEKA. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
ryan. krakersik.
Liczba postów : 317 Skąd : amsterdam Twarz : jeremy dufour! Wiek postaci: : 19 Registration date : 28/08/2008
| Temat: APTEKA. Sro 17 Wrz - 19:31 | |
| u pani marzenki ; )))) ryan stał w kolejce, za siedmioma starszymi kobietami, ale jakoś mu to nie przeszkadzało. esemesował z anastazją, a jego wspomnenia z nią, były o wiele przyjemniejsze niż z gwen. nie oglądał się za siebie, bo się bał, że to kolejna starsza pani, która go zmusi, do przepuszczenia w kolejce, a przecież on też chciał coś kupić. | |
| | | tea. maluszek
Liczba postów : 10 Skąd : atlanta Twarz : chanel iman Wiek postaci: : 18 Registration date : 17/09/2008
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 19:35 | |
| /sikam z pani marzenkiiiii xdddd no i właśnie, pech chciał, że tea stała właśnie za nim, stukając lewym obcasem o kafelki, bo ów stanie w kolejce doprowadzało ją do większego szaleństwa. w końcu przyjechała tutaj zaszaleć, a nie solidaryzować się z siedmioma staruszkami i jednym dziadkiem, xd. | |
| | | ryan. krakersik.
Liczba postów : 317 Skąd : amsterdam Twarz : jeremy dufour! Wiek postaci: : 19 Registration date : 28/08/2008
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 19:39 | |
| ryan, za każdym tupnięciem obcasa tea, czuł jak głowa mu pulsuje. puk puk puk, stuk stuk stuk. i prawdę mówiąc, to doprowadzało go do furii. zdusił w sobie ryknięcie, bo przecież nie chciał, by ta starsza kobiecina dostała zawału, by za chwilę odwrócić się wokół własnej osi i wesprzeć ręce na kościach biodrowych, w przypadku rajancza, zupełnie wystających. - mogłabyś przestać? to strasznie wkurza..... .. - rzekł, o wiele łagodniej niż się spodziewał, pewnie dlatego, że tea miała zupełnie miłe perfumy. | |
| | | tea. maluszek
Liczba postów : 10 Skąd : atlanta Twarz : chanel iman Wiek postaci: : 18 Registration date : 17/09/2008
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 19:47 | |
| - rozpatrzę twoją decyzję - rzuciła gdzieś w przestrzeń, byle na niego nie patrzeć, bo nawet zrobiło jej się stosunkowo głupio, wcześniej myśląc, że rajan to jakiś emerytowany dziadek. - chociaż jak mnie przepuścisz - złapała za jakąś pobliską ulotkę, udając trzęsącą się staruszkę. hrhr. | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 19:52 | |
| parsknął śmiechem, ale na szczęście jej nie opluł. myślę jednak, że gdyby teraz pił, to poplułby się sokiem jak harry w czwartej części. to nieważne. nic takiego nie miało miejsca, toteż pokręcił głową, nachylając się nad tea, by odgarnąć kosmyk jej włosów za ucho i wyszeptać do niego: - widzisz tamte trzy panie przede mną? je też przepuściłem - poinformował ją, dosyć dobitnie, a to miało znaczyć, że nie zamierza przepuścić i jej. | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:03 | |
| - och - westchnęła, przewracając oczami, nadal bawiąc się w jakąś śmieszną starszą babcię. uśmiechnęła się nawet do jednej z nich, kiedy ta popatrzyła na nich conajmniej dziwnie. - drogie dziecko, na pewno nie poitrzebujesz tyle lekarstw ile ja - wysiliła się na jakiś uśmiech, znów przechodząc z nogi na nogę i stukając tym samym niemiłosiernie głośno :d | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:18 | |
| - oh, tak z pewnośćią. założę się nawet, że jesteś młodsza ode mnie - uśmiechnął się podstępnie, bo tea wyglądała tak na około dwadzieścia, ale przecież nie mógł być pewien, si? przesunął się bliżej, bo pani wykłócająca się o lek z dofinansowaniem, w końcu odeszła z kolejki. | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:22 | |
| - kobiet się o wiek nie pyta - ucięła urażona, wcale się nie przesuwając w przód, wręcz przeciwnie; stała nadal, stukając obcasami i mrucząc coś pod nosem. przesunęła się jednak, kiedy kolejna babcia do kolekcji weszła do apteki i stanęła za nią. - jezu, błagam cię, zrób coś, żebyśmy tutaj nie stali aż tak długo, cholera - wyszeptała mu wprost do ucha, chorym i lekko ochrypłym głosem. | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:28 | |
| - moja droga, co mam zrobić? - podniósł rękaw kurtki, by spojrzeć na roleksa - za pół godziny jestem umówiony, więc jeśli myślisz, że stanie w kolejce sprawia mi przyjemność, to się mylisz. ale poczekaj - uśmiechnął się szeroko i podszedł do kobiet, stojących przed nim. trochę sapiąc, wytłumaczył im, że pilnie potrzebuje leków, bo ma astmę i bezproblemowo go przepuściły, mówiąc coś, o bied\nym, biednym młodym mężczyźnie. przywołał wzrokiem tea - a a a a to, moja dziewczyna - dodał, uśmiechając się przygłupawo. to tylko rajan, sori? | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:35 | |
| - kochanie, wszystko w porządku? - pobiegła do niego na swoich szpilkach, przytulając się do jego prawego ramienia i mówiąc szybko aptekarce (skąd mam wiedzieć jak nazywa się ta co sprzedaje w aptece :d), czego osbiście potrzebowała, szrurchając rajana w prawy bok, żeby też dorzucił swój koncert życzeń i zaśmiała się nawet, usłyszawszy rozmowę starszych pań, które co jakiś czas przeżywały stan zdrowia rajana. | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:37 | |
| ryan nachylił się nad okienkiem, mówiąc do FARMACEUTKI, że potrzebuje tabletek na gardło i kropli do nosa. udawał nawet, że podaje jej receptę, bo te leki od astmy, są na receptę właśnie. potem objął tea ramieniem, szczerząc się do tych wszystkich kobiet w kolejce. - jestem rajan - wyszeptał jej do ucha. | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:48 | |
| pogłaskała go po policzku, szczerząc się dość głupio. pewnie głupio, bo całkiem udawanie, no ale cóż, złapała siatkę z lekami głównie na zbicie gorączki i kaszel, prowadząc go w stronę wyjścia. podziękowała też grzecznie starszym paniom, które kazały jej uważać na narzeczonego. puściłą go kiedy tylko wyszli z apteki, oddychając głęboko i próbując powstrzymać smiech. - tea, to było niezłe, jezu! | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 20:52 | |
| a ryan przycupnął na jakimś murku, wyciągając papierosy z kieszeni spodni. paczka była trochę pomięta, ale na szczęście papierosy nie. wyciągął sobie jednego, by wysunąć całość w stronę tea. - tea, hm - zastanowił się chwilę nad tym imieniem, bo nie wszyscy nazywają się herbata - chcesz. jestem rajan. | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 21:02 | |
| przykucnęła zaraz obok, wyciągając jednego papierosa i wkładając go sobie między usta; właściwie to czekała aż rajan ją ładnie obsłuży, mrucząc coś o ogniu właśnie. - właściwie to palę tylko okazyjnie, jesteś umówiony, nie minęło już pół godziny? | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 21:04 | |
| - huh, minęło, ale to nieważne - puścił jej perskie oko, by wyjąć zippo, taką jak darkowi kupiliśmy na uro, z napisem jack daniels, by odpalić tea papierosa. sobie chwilę później, bądź co bądź był dżentelmenem - i masz rację, dziewczynie nie przystoi. palić. oczywiście od czasu do czasu każdemu się zdarza - usiadł obok tea, opierając policzek o bok jej głowy - masz ładny szampon, wiesz? | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 21:20 | |
| no więc zaciągnęła się, poprawiając włosy za ucho, coby mieć lepszą widoczność na profil rajana. - huh, wiem, głpku - roześmiała się, klepiąc go po policzku właśnie, skoro już raz to zrobiła, dlaczego nie może i drugi. tea to tea :d | |
| | | ryan. krakersik.
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 21:23 | |
| pokiwał głową, przymykając na chwilę powieki. chyba powinien napisać do anastazji, że nie przyjdzie, przecież był chory, si? chory i w dodatku swędział go karczek, biedny, malutki rajancio. - hm, pooooodrap - poprosił, wyrzucając dopalonego papierosa na ziemię i przydeptując go czubkiem swojego seksy bossa. sam wyjął sajdkika, zastanawiając się, co też ma napisać do a. | |
| | | tea. maluszek
| Temat: Re: APTEKA. Sro 17 Wrz - 21:29 | |
| - gdzie? - roześmiała się, wypuszczając dym z ust, aby zaraz też przydusić papierosa obcasem swojego lałbutę. - hm, właściwie to już idę, dzięki za wszystko i miłego spotkanie - mrugnęła do niego na pożegnanieeee i nawet dała mu swój numer, po czym poszła, kołysząc biodrami, jął :d | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: APTEKA. | |
| |
| | | | APTEKA. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|