| Alexia | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Alexia Wto 6 Maj - 19:05 | |
| duże mieszkanie, nowoczesne, w centrum miasta, w kamienicach paryskich... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:42 | |
| Przyszli sobie tutaj pod same drzwi Alexii z Roberto... |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:44 | |
| - no to do jutra , lub kiedyś tam - powiedział z uśmiechem i przytulil się do niej. ale nie chciał iśc ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:47 | |
| Ona przyciągnęła go do siebie i namiętnie pocałowała...
- Nigdzie nie idziesz... Oblizała usta i otworzyła drzwi wciągając za sobą Roberto. |
|
| |
Roberto rodzynek.
Liczba postów : 253 Age : 35 Skąd : Stary Paryż. Hobby : muzyka. Nastroj : oczarowany. Związany/a z : ona. Twarz : Richie. Stringini. Wiek postaci: : 19 Registration date : 05/05/2008
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:49 | |
| - myślałem że mam cię tylko odprowadzić - powiedział z uśmiechem aha. i fajnym. spojrzeniem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:51 | |
| - I nie tylko... Prawie rozbierała go spojrzeniem... Znowu go pocałowała jeszcze bardziej namiętnie, popychając go na swoją kanapę... |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:52 | |
| -czekaj , ty masz chłopaka - powiedział o. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:53 | |
| - Chiicho, o niczym się nie dowie, taak ? No chyba że Ty mu o tym powiesz... |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:55 | |
| - nie mogę , wybacz , ale ja juz kogoś kocham i nie mogę - powiedział myśląc inaczej ale to co. zawsze gupio myslał | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:56 | |
| - W takim razie wyjdź. I zostaw mnie samą. Wyszła na balkon pochlupać się w jakuzzi.
//paa, lece :* |
|
| |
Roberto rodzynek.
| Temat: Re: Alexia Wto 13 Maj - 22:59 | |
| - tak będzie naj lepiej . - powiedział wyszedł dla jej dobra bo to jego przyjaciółka i zrobi dla niej jak naj lepiej. od co.
edit. //papa | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:07 | |
| Przyszli tutaj z Radwanem. Alexia otworzyła drzwi i wpuściła Radwana. |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:08 | |
| - taaak, ładnie mieszkanie, nawet barco - wszedł do środka i puścił jej rączkę, bo się chciał rozejrzeć spokojnie xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:10 | |
| Zamknęła drzwi za Radwanem i poszła do kuchni. - Może się czegoś napijesz ? Stanęła opierając się o blat kuchni taak baardzo sexy xd |
|
| |
radwan patrycjusz.
Liczba postów : 410 Age : 33 Skąd : nowa zelandia........... Registration date : 18/05/2008
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:12 | |
| - może - uśmiechł się i podszedł do niej. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:15 | |
| Ona przyciągnęła go do siebie i zarzuciła ręce na jego kark. Popatrzyła mu głęboko w oczka i pocałowała tak baardzo sexi xD |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:18 | |
| ojezu, to go zaskoczyło nawet. ale co tam, potem on zaczął ją całować. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:21 | |
| Ona uwielbiała zaskakiwać, a co. Muskała jego usta, baardzo baardzo sexy. Bo ona była sexy xd Zaczęła mu powoli rozpinać koszulę. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:23 | |
| dobra, on zdjął jej bluzkę, cnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:24 | |
| Ona zaciągnęła go do sypialny na łóżko i go tam popchnęła. Usiadła na nim okrakiem i zaczęła całować go po szyi. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:26 | |
| a on się uśmiechnął, bo był szcześliwy barco w tej chwili i potem sam zaczął ją całować w szyję, hehe. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:28 | |
| Ona starała się jak najszybciej pozbyć jego spodni, więc dobrała mu się do paska. Poszło jej to szybko, o dziwo. Rozpięła mu rozporek i powoli ściągnęła mu spodnie. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:29 | |
| a on ściągnął jej spodnie, też i rzucił gdzieś. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:30 | |
| Zaczęła całować go po torsie. I przeszła niiżej, zdejmując mu co on tam miał xd |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:31 | |
| no i ona w koncu też pozbyła się tego, co tam jeszcze miała xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:33 | |
| Przewróciła go tak aby to on był na górze, o. Zaczęła go baardzo namiętnie całować. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:34 | |
| no dopra, był zadowolony. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:36 | |
| Ona po prostu przylgnęła do niego ciałem i zaczęła lekko drapać go po pleckach, o. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:38 | |
| a on ją zaczął całować znowu, namiętnie, czy jakoś tam. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:40 | |
| Była baardzo zadowolona, zaczęla go baardzo nammiętnie całować. No i w końcu zaczęli uprawiać, seks, no. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:43 | |
| to było bardzo fajnie i się cieszył xd. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:45 | |
| Ona byyłaa w nieebie xd Kiedy skończyli, ona ułożyła się na boku i zaczęła obserwować Radwana.
- Jak się czujesz ? zapytała głaszcząc go po policzku. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:47 | |
| - świetnie - zaśmiał się tak, nie wiadomo czemu i zaczął się bawić jej włosami - a ty? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:49 | |
| - Też. Uśmiechnęła się baardzo seksi. Lubiła jak ktoś bawi się jej włosami. Pocałowała go bardzo łagodnie, bo tak chciała. - Na co masz teraz ochotę ? Uśmiechnęła się. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:51 | |
| - hm, nie wiem, wybór nalezy do ciebie - popatrzył na nię i uśmiechnął się. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:52 | |
| Zastanowiła się chwilkę i odpowiedziała. - Najchętniej zostałabym teraz tutaj z Tobą w łóżku i wypiłabym soku pomarańczowego. Co o tym myślisz ? Zapytała się patrząc mu głęboko w oczka xD |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:54 | |
| - może być - przeciągnął się i usiadł, bo nie będzie pił na leżąco, cnie. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:56 | |
| Poszła całkiem naga po sok z lodówki i wróciła z dwoma szklankami soku. Usiadła obok niego i podała mu szklankę. - Proszę. Powiedziała ze słodkim uśmiechem. - A tak właściwe to czym się zajmujesz tutaj w Paryżu ? Zapytała z zaciekawieniem |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:58 | |
| - hm, dzięki - cmoknął ją w, eee, usta! - tutaj, studiuję. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 17:59 | |
| Ona po tym oblizała swoje usta, a co. - A co konkretnie ? Tak zapytała, bo po prostu chciała wiedzieć. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:03 | |
| - historię - mruknął i napił się soku - a ty? studiujesz, uczysz się? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:05 | |
| Ona zauważyła że chyba nie lubi tego przedmiotu więc przytuliła się do niego. - Ja ? Pracuję w firmie która wnętrza projektuje. Uśmiechnęła się szeroko. - Wiesz, dzisiaj podobno jest jakaś impreza. Może mnie na nią zabierzesz ? Popatrzyła na nieego baardzo seksownie. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:11 | |
| - taak, to widać. świetnie zaprojektowanie mieszkanie - noco, komplementów nigdy za dużo. napił się soku, znów - mogę cię zabrać. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:13 | |
| - Dziękuję. Cmoknęła go usta. Upiła troszkę soku. - No, to świetnie. Uśmiechnęła się szeroko. - Powiedz mi, dlaczego taki facet jak Ty, nie ma jeszcze dziewczyny, co ? zapytała z wielkim uśmiechem seksowym xd |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:15 | |
| - nie wiem. nie szukałem nikogo na stałe - znowu się napił soku, noco, to był dobry sok, barco - a ty czemu nie masz chłopaka? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:19 | |
| Bo ona zawsze ma dobry sok w lodówce xdd Zastanowiła się chwilkę. - Wiesz, też nikogo nie szukałam na stałe. Uśmiechnęła się leciutko. Wypiła łyk soku. - Może teraz pójdziemy coś zjeść, a później na spacer, hmm ??? Zapytała drapiąc go leciutko po podbródku. |
|
| |
radwan patrycjusz.
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:22 | |
| - no dooooopra - w sumie nawet mu się podobała ta propozycja. radwan nie lubił siedzieć bezczynnie w łożku popijając sok pomarańcozwy, mimo iż tym razem było to przyjemne. ubrał się więc i wyglądała bardzo schludnie, znowuż. a potem powiedziała alexii, że ładnie wygląda i poszli, i zaczniesz, gdzieś. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Czw 22 Maj - 18:23 | |
| Ona się też ubrała i poszli, ok. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Alexia Pon 16 Cze - 19:00 | |
| siedziała na kanapie, czytając książkę. paliła przy okazji papierosa, jak to miała w zwyczaju robić kiedy czytała. w tle leciała jakaś delikatna muzyka, a to wszystko po to ażeby zrobić jakiś nastrój. |
|
| |
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
| Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:27 | |
| Stanął przed drzwiami, strasznie zdenerwowany. Wiedział, że "poważna rozmowa" to zwykle nic dobrego. Wziął głęboki oddech i nacisnął dzwonek | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Alexia | |
| |
|
| |
| Alexia | |
|