siedziała akurat na balkonie i wpatrywała się w przestrzeń. oczywiście że z zapalonym papierosem, i z lampką wina, to tak na uspokojenie nerwów. usłyszała dzwonek do drzwi i oczywiście ujrzała w nich Raphaela. zaprosiła go do środka,a sama poszła po więcej wina, bo jej się skońcyło, a chciała się upić.
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:31
Wszedł i uśmiechnął sę niepewnie. - Ładne mieszkanie- odezwał się żeby jakoś zacząć
Gość Gość
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:34
nalała sobie wina i zaciągnęła się papierosem. - taaak, dziękuję. mam nadzieję że pamiętasz po co przyszedłeś, taak ? usiadła na zimnej, kremowej kanapie, biorąc ze sobą popielniczkę, wino, zapalniczkę i fajki.
Raphael oh haii
Liczba postów : 80 Age : 35 Skąd : Paryż Związany/a z : nikim Registration date : 02/06/2008
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:34
- Tak. I ciekaw jestem o czym chcemy rozmawiać
Gość Gość
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:37
wypiła trochę wina i zgasiła papierosa. - wiesz, ostatnio za wiele sie nie widujemy. i myślałam dość dużo o tym co się dzieje, i postanowiłam że ten nasz związek, jeżeli go tak w ogóle można nazwać nie ma najmniejszego sensu. mówiąc to nawet nie podniosła głosu, czy nawet nie płakała, czy nie zająknęła się. była wyjątkowo spokojna.
Raphael oh haii
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:39
- Aha. Może masz rację - on również był bardzo spokojny. Zaliczył już kilka takich "poważnych rozmów". wiedział więc, że ta nazwa znaczy "spadaj, to już koniec"
Gość Gość
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:41
upiła troche wina. - widzisz, sam nawet przyznajesz mi rację. to po prostu nie ma sensu męczenie się w czymś, co nawet nie jest związkiem. i to dzisiaj chciałam ci powiedzieć. odwróciła głowę w kierunku balkonu i się delikatnie uśmiechnęła.
Raphael oh haii
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:43
- OK. To się zmywam - i ruszył w kierunku drzwi
Gość Gość
Temat: Re: Alexia Pią 20 Cze - 18:45
- tak chyba będzie najlepiej. może kiedyś się spotkamy. powiedziała i wyszła znowu na balkon, bo tam było faajnie.
Raphael oh haii